V-svätá trojica v mŕtvom bode

361 22 2
                                    

A som,niekde...

Vzdychla som si,, Keď je povedané medzi určitou skupinou ludi na našej škole jedna z troch alebo tri tak je
ukázane na mňa , Minu a Hyunu. Alebo inak povedane tie za ktorými dolieza väčšina školy. A to len kvôli tomu že mame trochu slávnejších súrodencov." všetci sa na mňa trochu zvláštne pozreli. ,, Kto má koho?" nakoniec sa spýtal Kai. Vzdychla som,si. ,, Hyuna ma Jimina z BTS, Mina ma Hoshiho zo seventeen..a ja mam Marka." usmiala som sa.na nich.
,, Pozvi ich sem!" vykríkol hneď Chanyeol. ,, Tal to prrr chlapče. Su to moje kamarátky a ja nechcem aby sa stali vašími ďalšími obeťami!" Chan sa smutne pozrel na podlahu. Zrazu sa mu však objavili hviezdičky v očiach. ,, Ale.niečo o ních nám môžeš povedať." s nim to je hrozné.,, Mina- 20 rokov vysoká 170cm. Hyuna-20rokov vysoká 169cm." nič viac som mu neplánovala povedať. ,, Ešte niečo~ prosím... Odteraz budem dobrý." nad tou myšlienkou som sa musela zasmiať. ,, Ty a aby si bol dobrý? To v jakej dimenzii?" všrtci sme sa trochu zasmiali. Pozrela som na hodiny. Ešte je len trištvrte na tri. Zabite ma niekto. Odložila som mobil ale to som robiť nemala, keďže mi už sekundu na to niekto volal
Hyuna
Lu:Ano?
Hyuna: Toto nemyslíš vážne! Ty upratuješ u Exo?!
Lu: Už to tak je. Počkaj chvilku musim isť trochu ďalej od nich.

Rukou som prekryla mobil,, Skúsite niekto odpočúvať." zavrčala som po nich a vydala sa do kuchyni.
Hyuna; Už si v dostatočnej vzdialenosti od nich? Zasmiala sa Hyu.

Lu: Nj som.. Už nemajú možnosť nič počuť. Zachechtala som sa.

Hyuna: Lunaaa že mi donesieš jedno Suhove tričko.

Lu: To si zo mňa robiš srandu! Ty chceš jeho tričko?! Zakričala som po nej a až potom si uvedomila že chalani to museli počuť.
,,Koho tričku Lu?" to by nebol Chen keby si nerypol.
Hyuna: Tak večer sa radšej dakde stretneme a tam sa porozprávame.

Lu: Dobrý nápad. Zatial Bye Bye.

Hyuna: Bye Bye~

Vypla som hovor a vybrala sa späť ku chalanom. ,, S kym si,volala?" Už by ste vyzvedali ale ja mam na vás taktiku vy zmrdi. ,, S kym asi?" ,, No neviem preto sa to pýtam." ,, Vieš Chen... Ja ti to nemam v pláne povedať takže otočka a nevyzvedaj." ,, Ale no tak Luna mne to povedať môžeš." povedal Baek a stiahol ma k sebe do náručia, kde ma skoro udusil. ,, Baekie dusíš ma.." povolil stisk a všetci sme sa na tom zasmiali. Mňa smiech prešiel keď prišlo k nam moje prekliatie. Zazrelo na mňa,, Čo tu len tak posedáva?! Veď tu má pracovať a nie ulievať sa." povedal tak chladno až som na svojom krku ucítila ten chlad. Toto ma však už vyprovokovalo na tolko že som sa postavila. ,, Tak ja idem pracovať nech si tu velactený pan Oh nemyslel že sa viem len ulievať." odsekla som chladno a vydala sa po prostriedky na čistenie. ,,Prečo sa k nej tak správaš? Nič ti nespravila. Alebo máš tendenciu si vylievať na nej svôj hnev?" toto bolo posledné čo som počula než som išla upratať celý dom. Znova!
Kym som znova doupratovala bolo za päť minút šesť. Za päť minut už konečne končím. Zišla som,teda dole za zámerom zbaliť veci a obuť sa. V tom by mi však nemohol zabrániť Kai. ,, Stalo sa niečo?" mal pohlad ako,zranené šteňa. ,, Ona ma odkopla." prišlo mi ho lúto tak som ho objala. Oproti mne bol ako mrakodrap. Pohladila som ho po chrbáte. ,, Ak neni,dosť statočná aby ti to povedala do očí tak si ťa nezaslúži. Vykašli sa na ňu. Určite skôr či neskôr objavíš tú pravú." povedala som mu slová čo mne povedala Hyu s Mi keď ma nechal môj bývalí. Niečo na mňa kvaplo. Keď som zdvihla zrak uvidela som ako Kai plače. ,, No poď sem ty medveď." stiahla som ho trocha nižšie aby sa mi mohol vyplakať na ramienku. Prečo mi to pripomína nejakú scénu z románu? Musela som sa nad tym pousmiať. hladila som ho po chrbte ďalsie tri minúty kým sa neupokojil.,, Ďakujem ti Lu." pobzbudivo som sa na neho usmiala. ,, Mam nápad ako ťa rozveseliť." ,, Hmm?" ,,Dnes pôjdes so mnou a.mojími kamarátkami von. Tam sa určite zabavíš už len nad našou blbosťou. Von ideme o pol osmej čiže o siedmej buď pri mojom dome." len prikýbol na súhlas. Ozval sa zvonček. ,, Už musím isť. Vidíme sa za hodinku." zbehla som zvyšok schodov, schmatla tašku, rýchlo sa obula a otvorila dvere. Stál v nich už nedočkavý Bam. ,, Ahoj Bambi. Môžme ísť?" len sa zasmial a už otváral auto. ,, Tak ako bolo dnes? " ,, Celkom dobre. Dnes sa konečne ozvali baby a ideme navečer von aj s Kaiom. Chuďák dnes sa s nim rozišlo dievča tak potrebuje trochu rozveseliť." ,, Ktoré baby?" ,, Si ze mňa robíš prdel. Šak Mina a Hyuna ty tupelko." musela som sa až zasmiať. Na viac sa už nepýtal, tak som si dala do uší slúchadlá a pustila si tam Face od Nu'est. Potom som už dala zvyšok na náhodné .
Keď už sme boli pri dome Bam mi jemne poklepal po pleci. ,, Mesiačik sme doma." Len čo to dopovedla rozbehla som sa dnu a rovno do sprchy. Musim sa pripraviť.
Po desať minútovej sprche som vyliezla von, usušila sa a začala si sušiť svoje vlasy. Hneď čo boli usušené som si ich rozčesala. To bola bolesť. Síce ich cele dni nosila v copoch, rozčesávanie bolelo. Dnes som sa rozhodla ich mať rozpustené. Zablúdila som,do skrine a začala vyťahovať veci. Už bolo pol siedmej. Nakoniec som, si vybrala úzke čierne rifle k tomu biele tričko s nadpisom 'Hero' čiernu bundu ktorej spodok bol ružový a na obutie som si vybrala sandale s päť centimetrovým podpätkom. No a čo! Nech som aspoň o trochu vyššia.Rýchlo som to na seba hodila a mikinu si uviazala na bokoch. Teraz už len make up a môžem ísť. Zase som vošla do kúpelni ale tentokrát aj s kozmetickou taštičkou. Na tvár som si naniesla krém, potom podklad a na to prišiel make up. Korektor som použiť nenusela. Na oči som použila jemné tiene. Dala som si špirálu s ceruzkou na oči. Potom som si spravila linky a zavŕšila to balzamom na pery. Za zrkadlom som,strávila dvadsať minút. Ani sa to nezdalo. Ešte som,zbehla dole a prezrela kabelku či všetko mám: klúče, peňaženka, mobil, slúchadlá, kniha a balzam. Rychlo som sa išla rozlúčiť s bráškou a chalanmi s poznámkou že do jednej rána som doma. Predsa zajtra mam volno tak si treba užiť. A v nedelu rande s Baekom. Ozval sa zvonček. Otvorila dom dvere a tam už čakal Kai opretý o rám dverý. Pozrel sa na mňa s trochu opuchnutými očami. Objala som ho,, Ale no tak Kai.. Znova si plakal?" ,, Tak čo má narobiť človek so zlomeným srdcom?" ,, Slubim ti že dnes už neuroníš ani jednu slzu. Nie v mojej prítomnosti." on len nahodil úsmev a nahol s aku mne ,, Ďakujem." pipol mi mobil.

19:10Mina: pohni tým tvojim lenivým zadkom aby si to o pol stihla xD

,, Čo sa stalo?" spýtal sa starostlivo Kai. Ukázala som mu teda čo mu napísala Mina a on sa len zasmial. ,, Tak poď nech to teda stihneme." otvoril mi dvere, počkal.kym si sadnem a zatvoril ich. Potom prešiel na svoju stranu, zabudchol dvere a naštartoval.
O 15 minút sme boli na mieste. Hyuna a Mina tak už nedočkavo sedeli na nasom mieste. Kaviareň L&G nám bola ako druhý domov. Vošli sme dnu. Hyuna si nás všimla. Ja som len dala ukazovak na pery. Pochopila. ,, Kde to decko je?! Mňa z nek chytí infarkt!" rozkrikovala sa Mina. ,, Baf." povedala som jej pri uchu a ona nadskočila. ,, Tlieskam prvýkrat čo nemeškaš." povedala nakoniec trochu zahanbene. ,, Inak baby dnes bude s nami aj Kai. Potrebuje trochu rozveseliť tak ma napadlo že ho naša blbosť rozosmeje." ,, Kludne." povedali ,jednohlasne. Ja som si sadla na svoje miesto kde zväčša sedávam sama. Ale tentokrśt tu sedel Kai. Prišla čašníčka,, Baby to čo zvyčajne?" len sme prikývli. ,, A pre vás pane?" ,,Latte." ona si to len zapísala a odbehla. ,, Ako,často sem chodíte?" ,, skoro každý deň cez školský rok a cez prázdniny sa tu dakedy stretávame." ,, Jo inak baby toto je Kai, ale aj tak viem že ho poznáte. Kai toto je Hyuna Park alebo inak pobedané Hyu a to vedla nej je Mi Na Kwon alebo stačí len Mina.". ,, Teší am Kai. Takže ako toto trdlo ppvedalo ja skm Hyu. Rada športujem, robím ostatným zle, tancujem a dakedy s Lunou a Minou spievam. Moja povaha je zväčša výbušná a agresívna. Mam 20 a chodím na univerzitu tuto poblíž ako aj tieto dve." dokončila svôj dojímavý predslov Hyuna. Čašníčka nam už priniesla naše objednávky. S chuťou sme sa na ne vrhli. Pokračovala Mina. ,, Som Mina aku už Luna spomínala. Moja povah je skôr taká hanblivá. Mám podobné záujmi ako Hyu až na šport. Športov mam iba pár ktoré mi sedia. Tiež som tu zväčša vodič. Hyu nerada šoféruje aj keď má vodičák." ,, Aké maš auto?" spýtal sa zvedavý Kai.
,, Audi A7 bielu. To auto je fakr super. Ale najlepšia je reakcia Lulu vždy keď ho vidí. Začne slintať a hladkať ho ako bábo. Ale to sa stáva len veľmi málo že Lu chodí na aute." zasmiala sa Mina a ja som trošku stuhla.Len nech nespomenie moju lásku. ,, A ako sa potom strerávate a chodí do školy keď nu nevyzdvihneš?" usmiala sa na mňa. Tá sviňucha mu to povie. Pozrela som,sa na Hyu nech mi pomôže ale tá bola moc zabratá do vanilkového latte. Pozrela som,prosebne na Minu. ,, Na jej miláškovi." a usmiala sa diabolsky. Ja som si džubla hlavu na stôl. Som mrtvá. Kai sa. a mňa pozrel trochu pobavene. ,, Ticho o mojom miláškovi. Nepripomínajte mi ho. Nechala som ho u mami." pobedala som,sklesnuto. ,, Tak sa preňho môžme zastaviť potom." usmial sa povzbudivo Kai. ,, Dobre len sa potom nenaplaš. Braček skoro schytal infarkt keď to uvidel."
Išli sme zaplatiť a vydali sme sa trochu do neďalekého nočného klubu. Aspoň bude zábava. Len Hyu mohla ako,jediná piť keďže zvyšok sú šoféri.
Už bolo okolo pol dvanástej a mi sme sa rozhodli ísť domov. Hyu sme museli za sebou ťahať. Chúďa vypila toho viac ako mala a teraz je na šrot. Naložili sme ju spoločnými silami do Mininho auta. Ta keď jej naň hodí šablu ju zabije. Keď už sa dostatočne baby zdialili s Kaiom sme sa vydali k jeho autu. ,, Tak a teraz mi nadiktuj kde býva tvoja mama." povedala som presnú adresu a on ju naťukal do navigácie. Vraj dvadsať minút cesty. Heh pri tom ako Kai šoféroval to bude aj desať. Dúfam len že mam nebude doma. Klúče mam pri sebe ale moj milášek je v garáži. A od nej sú klúče v nútri. ,,Kaaai prepni to ja nechcem túto pesničkuu~" skuvíňala som. On sa nadomnou zlutoval a prepol to ,, Nebude tvojej mame vadiť že tam ideme o takomto čase?" načal konverzáciu Kai. Asi minútu som rozmýšlala. ,, Asi bude v práci. Teda nie asi. Určite tam bude zas zalezená.",, Lu ďakujem ti za dnešok. Naozan som si to užil. A aj baby sú super. Chcel by som ísť s nimi ešte dakedy von.". ,, To vieš že pôjdeme. Len dnes si nás nemohol vidieť v plnej parade. Pri tebe sme nemohli slintať nad chalanmi." zasmiala som sa trochu nad tou predstavou. ,, Ale veď ste mohli." usmual sa aj on. ,, Nie nemohli lebo by si to svojím kolegom nažaloval." ,, Počkať. To tričko čo si dnes zakričala že ho niekto chcel. To bola jedna z tých dvoch." ,, Jo to bola. Ale nepoviem ti ktoré." znovu som sa zasmiala a tentokrát aj on. Potom eštw dlho,vyzvedal. Avšak nič nezistil.
A ako som povedala tak sa aj stalo o desať minút sme boli pred mojí bývalim domom a odomikala ho. Vzala som,si jeden klúč od garáže, zamkla dom a išla odomknúť garáž. Môj milášik bol prikrytí plachtou. Keď som ju strhla Kai sa naňho pozeral ako vyoraná myš. ,, Tak toto je tvoj milášik. Nečaka som že dievča ako ty bude mať niečo takéto..."

Ayooo~ tak ďalší diel je tu. Dúfam že si nehovoríte podaktorí že čo je toto za bullshit xD.. Pripadá mi že č ďalej tým dlhšie píšem kapitoli xD včera to bolo 1800 a dnes to je 2000 xD tak nech vás to neomrzí :D Hore máte ako približne baby vyzerajú:Prvá je Mina v strede je Lulu a tretia je Hyuna.

Princess Or Devil?[Baekhyun]Where stories live. Discover now