XXV

164 14 2
                                    

Lu Nah

Zobudila som sa v posteli celkom sama.Na druhej posteli ležal Luhan a spokojne odfukoval. Asi si to s Yeolom fakt rozmyslel. Jak môže pri ňom Mina vydržať?  Zodvihla som,sa a vybrala sa dole. V kuchyni Baek už kuchtil. Pri tom si,spieval a krútil bokmi. Mal na sebe len pyžamo. Čiže výhoda pre mňa. Potichu som sa k nemu priblížila a pritisla mu svoje pery na krk. Trochu nadskočil. ,, Chceš aby som dostal infarkt?" ,, Ale keď tomu nešlo odolať." nahodila som psie očka. Uplne sa otočil ku mne a pritisol jeho pery na moje. Rukou som prešla po jeho dokonalom brušku. Chytil ma za prdel a nadvyhol. Premiestnili sne sa na gauč. ,, No fuj.. Kolkokrát ste to robili na tom gauči?" ozval sa znechutený hlas Chena. ,, Je nový.. Nestihli sme ho ošte pokrstiť..."  lepšia odpoveď snáď ani neni. S poker facom si sadol o trochu dalej od nás. Začali sme sa tam maznať. Spoločne sme taktiež sledovali znechutene alebo zavistive pohlady. Teraz som,si spomenula že ja nemam ešte zabalene darčeky. ,, Pridem neskôr...len nechodte teraz za mnou.. Kto tam pride ho vykastruje.... To plati ja pre Baekiaho a Luhanieho..." Kai aj so Sehunom oduli tvare. Nad nimi som len pokrutila hlavou a vydala sa hore baliť.

Do hodini som mala všetko a dokonca ja schovane. Navečer to zanesiem pod stromček. Len co osm zliezla zo schodov som uvidela tu spúšť. Všade rozhádzané veci. Začala sa mi motať hlava. Chlani boli uprostred toho všetkého. Až som spadla na zem. Len vtedy si ma všimli. Rychlo ku mne všetvi pribehli. ,, Dychaj Luna... Dychaj.." začal hovoriť Baek. ,, Môj dom... Moja obývačka... Všade bordel... KURVA ALE OKAMŽITE TOVUPRACTE INAK SICMA NEPRAJTE! TAKYTO BRAJZGEL NENAROBIA ANI PRASATA! SA NEHAMBITE?!"  tep som mala 1000 na 750.  Všetci začali okamžite upratovať všetok bordel Zazvknil zvonček tak son sa tam vydala. Otvorim dvere a čo nevidim? Presne stáli tam Tao a Kris. Zavrela som dvere. ,, A EŠTE MI ANI NEPOVIETE ŽE MAME MAŤ NÁVŠTEVU. KURVA VY SA NEDOŽIJETE TÝMTO TEMPOM VEČERA! VÁS ROZTRHÁM V ZUBOCH!"  už zase s úsmevom som otvorila dvere. ,, Poďte prosim ďalej." obaja mali neďaleko od toho aby vybuchli od smiechu. ,, Ospravedlňujem sa za moje sexy pyžamko ale nemala som moc čas sa prezliecť..." prešli sme do obývacky kde chalani poctivo upratovali.  Spozornela som. ,, Kde mam môjho plyšaka?!" všetci mali smrť v očiach.  , Tak inak...Kde je moja pandička v životnej velkosti?" už som strácala nervy.  ,, Ona... No .. Nejako... Je... Už.. V.. Koši.. Ona.. Sa..totiž... Roztrhla..." odvažil sa prehovoriť Suho.

Baek

Lu zrazu zamrzla na mieste. Bola bleda a mala výraz vraha. Vybehla hore do izby. Vratila sa ani nie za desať minut prezlečená. ,, Do hodony som späť.. Idem sa previezť a vybiť si nervy ibak vas tu všetkych odjebem s revolverom..." povedala chladno s úsmevom a išla do garáže. Zrazuvbolo počuť len motorku ako sa stráca v dialke. ,, Tak toto sme posrali..." zvalil som sa na gauč. Všetci len prikyvli. ,, No tak pre našu hostitelku to nebolo zrovna najviac prijemne..." ,, Toto si budem žehliť dosť dlho..." zaskučal som. ,, Budete nie?" spytal sa nechapavo Kris. ,, On Baek s ňou chodí.." vysvetlil Chen. Obom padla sanka. ,, Kolko jej platíš?" spytal sa ma Kris. ,, Nič..." ,, Určite je s tebou len kvôli peniazom.." pridla sa Tao. Luhan zobral časopis a ukazal na pprednu stránku. ,, Chcete mi povedať že musi s nim chodiť kvôli peniazom? Ved je to modelka a herečka... a k tomu sestra Tuana Marka..." obaja boli teraz mimo.. ,, Jak u nej vyžehlime tu pandu? Mala ju naozaj rada..." a ako... Mame na ňu par spomienok.  ,, Niečo vymyslime... Prekvap ju nejako na novy rok.. Vyrazte si niekam, užite si a bude.." ozval sa Kai.

Po hodine sa vrátila. Ako to viem?  Jej nadavanie bolo počuť už z dialky. Mala so sebou nejake velke vreco. ,, Čo to máš? " spytal som sa jej sladko. ,, Veci na motorku... Kandlia snád na sto kilometrov... Musim ich dať prať.." vybehla hore. Dlho som nrčakal a zjavila sa pri mne aj s mojou anglickou dekou. Posadila sa na gauč a pustila si kosti. ,, Lu? Prepac tu pandu a ten bordel.. My sme nechceli.." otočila sa na mňa. ,, To sa stáva... Nechaj to tak...to sa napraví..." usmiala sa. Išiel som nam spraviť čaj a sadol som si k nej. Prikryla ma dekou. Postupne sa k nám pridali aj ostatní.. Okolo jednej sa Lu vydala do kuchyne. Vraj ide pripraviť večeru. Nechal som ju tak a s chalanmi sme sledovali telku.

O šiestej mala všetko hotobe a nás zavolala k večeri. My sme tam rychlo nahádzali darčeky. S chalanmi sme si losovali kto komu kúpi. Ale všetci kupili aspoň maličkosť Lu. Sadli sme si za stôl. Luna sa odbehla prezliecť. Krasne to tam voňalo. Keď sa vratila začali sme kapustnicov, potom sme mali rybu. ,, Toto je proste najúžasnejšia žena aku môže neikto mať." povedla som,s plnou pusou a ostatní mi na to kývli. Všetci sme dojedli o siedmej. Ja aj s Luhanom sme vleteli ako malí do obývačky. Tam bolo teraz nehorázne vela darčekov. Posadili sme sa na gauč a každemu Lu podala jeden. To boli tie od nás.  Ja som mal dostať od  Xiumina. Otvoril som ho a tam našiel fotoalbum. Prelistoval som si ho. Boli tam fotku ešte pred debutom, z Barcelony, počas celej mojej kariery a podobne. Objal som ho.  Ďalši bol asi od Lu. Opatrne som ho otvoril a tam som našielna vrchu našu selfie z výletu. Pod tym bolo moje nové motorkarske oblečenie. Pobozkal som ju. ,, Ďakujem laska..."  teraz bola na rade ona s darčekmi od nás. Prvý otvorila od Taa. Bola v ňom pandia čapica. Od Krisa dostala šál. Od Luhana  dostala mikinu s Bambim. ,, To budem nosiť k tomu tričku.. Nema tu niekto aj gate s Bambim?" zasmiali sme sa. Pokračovala Layom. Tam mala náhrdelník Exo. Od Suha dostala našu spoločnú fotku. Xiumin jej dal papuče so srnkami. Chen jej dal ako najváčší nenažranec suroviny na zajtrajší obed. Sehun jej dal pusu na lico a k tomu aj peknú šálku. Kai jej daroval jeho prsteň. Chanyeol jej dal pesničku. ,, Ale  spievať nebudem...nechxem aby ste prišli o sluch.."D.O. jej dal kuchárku. Prišiel rad na mňa. Podal som jej ho. S nedočkavosťou v očiach ho začala otvarať. Iskričky jej hrali v očiach.

Lu Nah

Z vrchu som vytiahla imelo. Hneď na to osm dostala pusu od Baekieho. Pod tym som našla krabičku od náušnic. Ked som ich otvorila na jednej bolo B a na druhej L. To budem nosiť k tomu náhrdelniku. Imelo sme povesili. Hned na to si tam chalani nastupili. Prvý bol Baekie. Za nim Lulu, Tao, Kris, Sehun, Kai, Suho, Chanyeol, Chen, D.O. , Xiumin a Lay. Hned na to nam vleteli do domu braček s chalanmi. Tam ma obsypali darčekmi. Od Bama som dostala tie vysnívane gate s Bambim. Exo sa cele rozosmialo. Dostala som naozaj toho vela ja keď som si to nezaslúžila. Na koniec som dostala od brata krabicu plnú sladkosti. Tieto Vianoce boli moje najkrajšie...

Ayoo~ niečo na spríjemnenie tej školy.. Ako už som si všimla príbeh sa blíži ku koncu.. Toto je predpredposledna kapitolka
With love: Nyki❤

Princess Or Devil?[Baekhyun]Where stories live. Discover now