VI-

313 22 2
                                    

Kai mi asi neverí že tá motorka je moja. No a kto by vlastne veril? Som,dievča. Tie sa zväčša o takéto veci nestarajú. ,, Prečo si mi vlastne nechcela povedať o tvojom miláškovi?" zasmial sa pri vyslovení 'milášek' ,, Je to nezvyčajné pri dievčati a keby si to vedel ty vedeli by to všetco z Exo. A všetci by mi ju ohmatávali." iba kývol hlavou že rozumie. ,, A previezla by si ma?" jak som to já vedela. Len som mykla ramenami. Najskôr si choď zaniesť auto. A potom ťa vyzdvihnem pred vaďím dormom. Len si musím isť do izby pre prilby a vodičák som nechala hore tiež." usmial sa ,, Tak sa za chvílku vidíme. Aspoň že to neni odtialto tak ďaleko. Do mojej starej izby som si vybehla po veci. Vodičák som hodila do peňaženky, prilbu si dala na hlavu, ešte som si,zobrala svoje veci na motorku,ktoré som si obliekla v kúpelni,vybehla k motorke, schovala do nej druhu prilbua moje oblečenie aj s topánkami, vytlačila ju von a garáž zamkla. Jemne som ju pobozkala. ,, Prepác láska že som,si pre teba neprišla skôr a musela si tu byť s tou čarodejnicou."
Naštartovala som ju a skontrolovala nádrž. Skoro plná. Musela som sa usmiať. Vyrazila som celkom rýchlo do ulíc Soulu. Zase ten krásny pociť ťahať cez ulice 80 a nestarať sa o to či na mňa niekto trúbi alebo nie. Ani nie za dve minúty som bola pred Exo dormom. Kai práve len vychádzal.

Kai

Zozačiatku som moc neveril že to je jej motorka. Však to je dievča. Mala by byť krehka ako porcelánová bábka, rada nakupovala a menila frajerov ako ponožky. Práve som vošiel domov. V obývačke boli vhalani roztiahnutu po celej pohovke. , Som doma ale ešte idem von." oznámil som. ,, Kam ešte ideš?" spytal sa ma starostlivo Suho. Neodolal som a zasmial som sa. ,, Idem ešte na motorku. Moc sa ale nezdržím." chalani na mňa vypleštili oči. ,, To pre Boha s kým?" vykríkol Baekhyun. ,, To by si chcel vedieť. A asi ma tu ten človek už čaká." Vyšiel som z dverí a mal som pravdu. Lu ma tu už čakala. O sekundu na to ako som prišiel k Lu chalani vyleteli z domu a všetci vyjavene pozerali. An naša ladová královná Sehun. Šak kto by nenechal oči na tej čiernozávidieť.kráske. Lu mi len podala prilbu,ktorá bola taka ista ako jej a dokonca ladila s motorkou. Chalani ešte stále zízali na nás. Lu naznačila nech si sadnem. Ona si tiež sadla a naštartovala. Chytil som ju okolo pása. Ona už dupla na plyn a leteli sme ani neviem kolko. Preháňali sme sa nočným Soulom. Bolo to naozaj krásne. Normalne by som sa bál ísť na motorke, ale keď js ru so mnou Lu všetok strach sa vytratil. Ešte dlho jej budem za dnešok ďakovať. Nevybodla sa na mňa a aj keď bola dohodnutá s kamarátkami zavolala aj mňa von. A teraz sme spolu na jej miláškovi. Chalani mi budú asi závidieť. Z mojích myslienok ma vytrhlo az to keď Lu zastavila. Boli sme na nejakom výklenku z hory. Bolo vidieť celé mesto ako,krásne svietilo. ,, Vždy sem chodím keď som smutná, tak ma napadlo že by to pomohlo aj tebe." usmiala sa ale od srdca úprimne. Pritiahol som si ju do objatia. Je mi ako mladšia sestra, ktorá sa teraz hrá na staršiu. ,, Lulu budeš moja mladšia sestrička?" trochu zaskočene sa na mňa pozrela. Bol to divný pocit pozerať sa tak nízko. ,, Budem." povedala ešte stále s úsmevom a nastavila malíček na znak slubu. Pridal som aj svoj nech je to definitývne. ,,Už poďme domov inak ma chalani zabijú." ,, Hej Kai, spravíme si z ních srandu?" diabolsky sa uškerila. ,, Podla toho akú." nahla sa mi k uchu a pošepkala mi to. ,, Ani náhodou. Však by zinfarktovali." toto by bolo moc aj na ních. ,, Ukážeš sa pred nimi bez prilby?" pozrela sa na mňa zamyslene. ,, Načo by to bolo dobré?" ,, Už len tie ich ksichty budú stáť za to." ,, Keď myslíš." odkývla mi to. Pobrali sme sa spoločn.eteda k motorke a vyrazili naspäť.
Keď sme zastavili pred dormom chalani tam ešte stále stáli. Zosadol som a podal Lu prilbu. Ta ju hneď schovala. Dala motorku na stojan a ptisla ku mne. Až teraz bol vidieť ten výškový rozdiel. Chalani k nám prišli bližšie. ,, Prepáčte ak rušíme ale.cheli by sme vedieť kto si..." Ešte si nedala dole prilbu. To ích chce tak dlho naťahovať? ,, Sklamal si ma Baekie že nevieš kto som." povedala na oko smutne. Baekovi skoro vyleteli oči. ,, L-Lu-Lu s-si to t-ty?" Az teraz ju dala dole. ,, No né som,Kaiova babka." povedala ironicky. Tocuž som sa neudržal a rozosmial sa. Hlavne teda na facech aké nahodili chalani. A aj Sehun vyzeral celkom prekvapene. Asi o nej nemal takúto mienku. ,, Lunaa~ že ma zvezieš?" už škemral Baekhyun. ,, No neni.." ani to ,nedopovedala lebo jej zazvonil mobil. Dala to na reprák. ,, Boha ty hovado kde trčíš?! Vieš jak sa o teba bojím?! Za toto mi zaplatíš a draho. Moje nervy. Kde si ?" ,, Markie~ šak sa tolko nehnevaj. Ešte neni tak neskoro." ,, Že neni neskoro?! Vieš kolko je hodín? Je jedna ráno a ty lietaš neviem kde!" ,, Bola som si len u mami pre miláška a trochu ho prevetrala. Jo a môžeš preňho spraviť miesto v garáži? Moc ťa ľubim. Pác pusa za hodinku som doma." nenechala ani protestovať Marka a zrušila to. ,, On je hrozný. Chová sa jak moja mama." ,, To si ešte nevidela Suha." ozval sa Xiu. ,, Ver mi Xiu že Mark je o dosť horší čo sa týka mňa. Ale je aj hrozne perverzný. Ale to sú vlastne všetci z Got7." zasmiala sa.,, Dobre poď sem sestrička nech ťa môžem objať. A potom už choď nech nebudeš mať zle." prišla ku mne a objala ma. To sa však potom chalani postavili do radu na objatie. Posledný tam stál Sehun. Žeby ho odmäkčila? Isla rad radom. Baek ju držal najdlhšie. Potom zostal.len Sehun ten sa k nej zojol a objal ju. Ona mu to neopätovala. ,, Nie si,až taká ako som,si myslel." ,, Netreba mať chlapče predsudky. V pondelok čakám že sa mi ospravedlníš...." natiahla si,prilbu a už sedela na motorke. ,, Hoyaa chalani." zakričala a už išla. Ale druhým smerom. Asi sa len rozbehla. A mal som,pravdu za tri sekundy preletela okolo nás. ,, Tá tomu teda dáva." zasmial sa Chen. ,, A to si ju nevidel jak ťahala keď bola so mnou." Baek nafúkol líčka. ,, Čo ste spolu robili vonku?!" to už sme sedeli v obývacke.na gauči. Všetci. A začína sa spoveď. ,, Bol som vonku aj s jej kamarátkami. Chcela ma po,dnešku trochu rozveseliť." ,, A su aspoň trochu sexy tie jej kamarátky?" vykríkol hneď Chanyeol. ,, Počkaj si keď ti ich predstaví sama. Môžem sa jej však spýtať či ich sem v pondelok prinesie." ,, Ty máš číslo Lulu?" spýtal sa Chen. Žeby mal o ňu záujem? ,, To neni až tak velká vec. Veď ho mam aj ja a Suho." ozval sa Baek. ,, Tak ale teraz chalani do postele. Spovedať ho môžete an zajtra." mamina Suho sa už ozval. So smiechom sme sa všetci vynrali do izieb. Ja som mal tú svoju s D.Om. Našťastie sa nič nepýtal.

Lu Nah

Zastavila som pred dormom a Mark už letel ku mne. Objal ma a ja som vytreštila oči. Ja že dostanem hubovú polievku. ,, Tak som sa o teba bál." zacal mi plakať na ramienku. Dnes už druhý človek. Len som ho jemne pobúchala po chrbte.Von vyletel v polospánku JB. ,,Odkedy tu máš motorku?" ,, Ododneška." Vyplazila som mu jazyk.

Baek

Čo robila vonku s Kaiom. Čo tam robili? Čo malo znamenať to objatie ? Radšej jej napíšem a zistím to ...

Trochu taká nudnejška kapitolka ako ticho pred búrkou..

Princess Or Devil?[Baekhyun]Where stories live. Discover now