Hiç Bensiz Holi olurmu

239 47 28
                                    

Medyadaki şarkı kala Chasma , dinlemeyen varsa dinlesin şarkı daha yeni çünkü ☺😊👍ve süper bir şarkı....

İçeri girdiğimiz an abimde bende ortama bayıldık , kocaman bir alan ve her köşede ayrı bir eğlence , bir yanda oturmuş kına yapıyorlar bir yanda dans ediyorlar , camdan duvarların arkasında holi bayramının sahtesi yapılıyor , her şey çok güzel görünüyor .

Bir kadın bize doğru yaklaşıyor , ve abime hoşgeldiniz tarzında şeyler söylüyor , abim ardından biz böyle geldik gibisinde bir şey söylüyor kadın ise ona hangi milletten olduğumuzu söylüyor , Türkiyeden olduğumuzu söyleyince abim , kadın bağırarak birisini çağırıyor .

-Emirrr Comen ,

Emir'mi burada türk çalışanlardamı var , Emir bize doğru yaklaşıp kadına başını onaylar şekilde tamam diyor , sonra abimle el sıkışıp bizi kabin gibi bir yere götürdü ben ayrı bir odaya girdim abimle emir ise ayrı bir odaya girdiler .Girdiğim oda da bir sürü kız vardı bir tanesi gelip bana bir saree verdi , ve beni kabine doğru itti , sanırım bunu giymemi istedi .Evet emire gelirsek onu kendi kafamda tanımlamak istiyorum hiç te türk gibi durmuyor , hintliler gibi giyinmiş esmer , ela gözlü ve uzun boylu bir çocuk du , vayy be bende çocuğu ne incelemişim yha , Neyse hemen şunu giyip çıkayım .

Saree de güzelmiş tam da üstüme uydu , ve yakıştı eee güzele ne yakışmaz ki , ah vivian ah niye bu kadar erken evlendinki bekleseydin bak ben geldim , yani kesin bana aşık olurdun kesin .Hemen çıkıp Kızların olduğu odaya gittim kız bana makyaj yapıp hemen odadan çıkardı ve kına yapan kadınların yanına götürdü.

Kadın bana baktı ve bir şeyler söyledi o sırada abimle emir geldi ve emir bana ;

-Çok güzel olduğunu söylüyor.

Ee bende iki üç kelime biliyorum yani , kadına dönüp :

-Dhanyavad... (Teşekkürler.)

-Koii baat nahe...(Bir şey değil )

Kadın kollarıma çok güzel desenler çizdi sonra bana yine bir şeyler söyledi ama ben pek anlamadım emire dönüp ;

-Ne diyor?

-Sevdiğin kişi varmı baş harfini yazalım diyor

Sevdiğim kişi mi ? Var çok var hangisini söylüyeyimde hangi biri sığsın Ashish mi ? ,Vivian mı ? ,Barun mu ?, Harshad mı ? Ulan hangi birini yazsın bu kadın en iyisi benim baş harfim , Ulan aslı sana senden başkası yar olmaz en çok da vivian .Kadına ;

-A

Dedim o da başını onaylayıp A harfi yaptı , abim bana cevap bekler gibi şaşkın bakışlarını fırlattı ve bana ?

-A kim kız , senin viviandan başka sevdiğin mi var ?

Ona hemen bir Khushi Kumari Gupta cevabı verdim .

-Aaaaaaslı Aaaddaaaa , bak A var Aslı Ada.

-kızım iyice manyadı sen yemin ederim , hadi kalk şu ellerin kurusun o zamana kadar şu dans gösterisini izleyelim.

Hemen kalkıp dans gösterisinin olduğu yere doğru gittik , biz gittiğimizde , bir şarkı bitmiş yeni bir şarkı başlıyordu .Başlayan şarkı Yeh ishqu hai'ydi.Bu şarkıya bayılıyorum hatta türk versiyonuda vardı onuda çok severdim.


Yalnız kızlar baya iyi dans ediyolar yha bende keşke böyle dans etsem ne güzel olur .

Aradan 15 dakika geçmişti , Emir kalkıp bana :

Hayatımın Aşkı Hindistanda #Wattys2016Where stories live. Discover now