"Sultan"

178 24 16
                                    

Siz hiç tum hi ho"yu Arjundan dinlediniz mi ?Bu çocuk bir harika , şarkılara remix ekleyerek değiştiriyor, ben beğendim siz beğenicekmisiniz acaba ×D

Facebookdan canlı yayına geçtim , e sonuçta Ashish tam karşımda duruyor.Şu anda 879 tane izleme kitlem var , yorumlar yağıyor , Kalp emojileri atıyorlar ben de Ashishi izliyorum.Çot Karizmatik bir adam yha , hayret karısı yok , ilk defa yok vay canına.

Ashishe soru soruyorlar sahneden bir kız "Marry me" diye bağırmasınmı , lan adam zaten evli bir de seninlemi evlensin.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Sonra işte görüşme bitti herkes gidiyor , ben de gidicektimde önce lavaboya gideyim dedim.Lavabodan çıktıktan sonra kadının teki , makyaj çantasını elime tutuşturdu , beni bir odaya itti ve orda beklememi söyledi.Zaten bütün deliler beni buluyor.

Tam 5 dakika oldu hâlâ kimse yok,tam telefonumu çıkardım ki , içeriye Ashish girdi , evet bu o hayal değil.Bana bakarak gülümsedi , bende bir yandan kendimi cimcikliyorum.

Bana ne bekliyorsun gel işini yap dedi , bende gittim ne yani beni makyözü mü sanıyor.Bu olaya benzer şeyler yaşadığım için alıştım.İstanbuldayken bunun eğitimini görmüştüm , bu yüzden rahattım.

Dediklerini yaptıktan sonra , Ashish tam çıkacakken ani bir bağırma sonucu ona durmasını söyledim, bana şaşkın bakarken özür dileyip bir fotoğraf çekilip çekilemiyeceğimizi sordum , o tatlı gülümsemesi ile tabi neden olmasın dedi.

§§§§§§§§§§§§

Hemen bir taksiye atladım ve Otele geldim ,saat 4'tü daha bir saat olduğu için duş alıp üstümü değiştirmeye karar verdim.Duştan çıktıktan sonra diz kapakları yırtık dar paçamı üstünede gömlek içine beyaz atlet giydim ve  hemen emiri aradım.

-Alo

-Aslı

-Ne zaman çıkıyoruz?

-Ne!

-Ya yanlış anlama dışarı çıkıcaktık yha

-Sen kapıyı aç

Kapıyı açtığımda emir kapının önünde bekliyordu , bana gülerek;

-Yine çok güzel olmuşsun.

-Teşekkür ederim.

-Ne demek

Anneme söyleyip hemen çıktım.Taksiye bineceğimizi düşünmüştüm ama Emir bir motorla geldi ,

-Ohaa çok güzel bununlamı gidicez.

-Evet hadi atla.

Motora bindim binmesine ama ben nereyi tutucam.

-e hadi

-Ya şey ben nereyi tutucam.

-Aslı bu sorumu , motorun tekerlerini tutucan.

-Ya dalga geçme(Burdan itibaren medyadaki şarkı ile okuyun)

-tut beni asla düşmezsin

Utanarakda olsa onun belini tuttum.Az önce o zain ve aliyanın gittiği caminin önünden geçtik.Bende oraya gitmek istiyorum , Emire söyliyimde dönüşte oraya gidelim.

Motordan indikten sonra emir elimden tutup beni bir yere götürdü , burası sinema salonu  ve Film sultan oha ben bu filme türkiyedeyken gidememiştim.

-Emir çok teşekkür ederim seni seviyorum.

Deyip boynuna sarıldım tabi o son şey heycanla söylenmiş bir şey.Şu an sanki arka fonda tum hi ho çalıyormuş gibi oldu gözlerimin içine bakıyor.Saçımı düzeltiyor ve bana ;

-Ne dedin sen ?

-Şey film için teşekkür ederim

Ah salak Aslı söylesene ona onu deliler gibi sevdiğini , onsuz yapamadığını , onun ilk ve son Aşkın olacağını.

-Emir şimdi değil.

-Peki , ama niye.

-Sana yalan söylemek istemiyorum lütfen beni zorlama

-Peki Aslı  seni zorlamıycam.

Ne kadar zor bir şey sana söyleyememek , ama ya duygularım karşılıklı değilse ya sen beni benim seni sevdiğim kadarr sevmiyorsan.Hayır Emir , şimdi değil ne zaman emin olursam o zaman şimdi değil.

Filmi izleyemedim ,kafamda bin tane soru emiriin bana bakması bu kadar şey üzerime gelirken ben filmi nasıl izleyeyim.

§§§§§§§§§§§§§§§§

Otele geldiğimizde , emirin  yüzüne bile bakamıyordum , o da pek bir şey söyleyemiyodu zaten , beni odama bıraktıktan sonra gitti bende kendimi yatağa attım , bugün olanları unutmak istiyorum.

Biraz uyumuşum , annem beni kaldırıp yemeğe ineceğimizi söyledi.Bende inmek istemediğimi söyledim.Zorladı ama inmedim .Ben inmeyince o da inmek istemedi ben bi ara odadan çıktım ve terasa gittim biraz hava aldım ve düşünmeye başladım ,Emir aşağıda havuz başında oturuyordu , yine o kız , geldi emirin yanına oturdu , ne yapışık bir kız yha bu böyle.

Birden birisi omzuma dokundu , arkamı döndüm bu abimdi bana:

-Aslı iyi görünmüyorsun?

-Yoo iyiyim abi. dedim gülümsemeye çalışarak.

-Eminmisin , hiç iyi görünmüyorsunda.

-Iyiyim dedim yha

-Nereye

-Odama

Diğerek ordan uzaklaştım odama çıktım.

§§§§§§§§§§

Odaya gelen hizmetli , Aslının Annesine onları başka bir odaya çıkarması gerektiğini söyledi , Aslının Annesi eşyaları toplayıp kadının gösterdiği odaya gitti.O sırada Aslı hiç bir şeyden habersiz eski odalarına girdi , ve banyoya girer.

§§§§§§§§

O kadar başım Ağrıyorki , bir duş alsam geçer diye düşünüyorum.Eşyalarım nerde her neyse bir elimi yüzümü yıkayıp , yatayım.

§§§§§§

Aslı uyurken , muma rüzgarın etkisiyle gelen perde alev almaya başlar çok geçmeden oturma odası ve çevresi Yanmaya başlar.

Aslı sıcaktan dolayı yavaş yavaş gözlerini açar ve ;

-Bu ne sıcak , klima mı bozuldu .

Derken o da anlar yangın çıktığını.

-Annee Anne ,nerdesin , İMDAAT İMDAAT , HELP MEEEE

Sizce yeni bölümde ne olucak , Aslı kurtulacak mı , Emir ne yapıcak.Bölümü nasıl buldunuz , Yorumlarınızı bekliyorum😊😊....

Hayatımın Aşkı Hindistanda #Wattys2016Where stories live. Discover now