2 DALIS

2.7K 87 0
                                    

2 DALIS

Paplūdimyje prabuvome iki 05:00 pm ir nutarėm, jog reikia jau važiuoti namo, ruoštis. Susikrovėm visus savo daiktus ir ėjome link taksi stovėjimo aikštelės. Greit pasigavome taksi mašiną ir jau po 15 min stovėjome viešbučio kieme, o ir netrukus savo kambaryje.

-        Dar turime 2 valandas -pasakiau Monikai, kai tik įėjome pro duris į savo kambarį.

-         Aha, tai aš gal pirma nulėksiu į dušą, o tu tuo tarpu susirask ką žadi rengtis.- pasakė Monica ir greit dingo iš kambario, kuriame stovėjome.

Ji nuėjo į dušą, o aš atsidariau spintą ir ieškojau gražios suknelės. Mano akis patraukė balta, blizganti suknelė. “Ją ir apsirengsiu.”- pasakiau sau mintyse. Dar susiradau,taip pat, baltos spalvos aukštakulnius, bei papuošalus, kurie puikiai dera prie mano nerealios suknelės. Viską gražiai pasidėjau ant lovos ir laukiau kol Monika išeis iš dušo.

Už 30 min pagaliau ji išėjo iš dušo jau apsirengusi trumpa, rožinės spalvos suknele, juodais aukštakulniais, blizgiais auskarais ir susigarbanojusi plaukus.

-         Gražiai atrodai- pasakiau jai, nest a rožinės spalvos suknelė atrodė labai mielai.

-         Dėkui, dėkui.- pasakė Monica ir priėjusi prie veidrodžio pasitvarkė savo garbanotus plaukus.

-         Na, tai aš jau lėksiu praustis. Dar valanda liko, turėčiau suspėti.


Tai pasakiusi, pasiėmiau savo daiktus nuo lovos ir nuėjau į dušą. Greit nusimaudžiau, apsirengiau suknelę, išsitiesinau plaukus, pasidažiau ir išėjau iš vonios jau pasiruošusi.

-         - O... tu irgi gražiai atrodai

-         - Ačiū. Na, liko 20min, manau jau reiktų važiuoti.

-          -Gerai, lekiam.

Išsikvietėm taksi, jis pakankamai greitai atvažiavo todėl nereikėjo ilgai laukti. Už 10min jau buvom prie Mike milžiniškų namų.

Mus greit pasitiko Erica ir nusivedė į namą. Jis buvo labai erdvus ir didelis. Čia jau buvo prigūžėję pilna žmonių, grojo tranki muzika, kurią pertraukė garsus Mike juokas per mikrofoną.

-    Sveiki, sveiki. Aš Mike, šių namų šeimininkas, todėl jei ko nors reiktų, kreipkitės į mane. O dabar kiek girdėjau, į šį vakarėlį yra atvykusios dvi žavios panelės. Tai Monica ir Emilė. Kviečiu jas ant scenos.

Tai išgirdusios, abi su Monika, tiesiog nutirpom, tačiau, paklausėm Mike ir užlipom ant scenos. Jis paprašė, kad abi ką nors padainuotumėm. Na, tai nebuvo mums kažkas nuostabaus, nes dažnai gauname tokių pasiūlymų per vakarėlius. Ir su mielu noru abi padainavom Rihannos dainą „Stay“. Po šios dainos visi labai daug plojo, žodžiu, nuotaika labai gera ir vakarėlis tiesiog nuostabus. Su Monika nuėjome prie stalo ir pasiėmėm kokteilį. Staiga prie mūsų priėjo kažkoks vyras.

Never say never - Lietuviška fanfiction.Where stories live. Discover now