Epizoda 1-Istina

3.3K 44 16
                                    

Prvo hvala svima što čitate u ovolikom broju, iskreno nisam se nadala da ću preći 1k a kamoli 10k.Međutim moram da napomenem da je ovo remake druge sezone turske serije Kiralik Ask-Iznajmljena ljubav(na youtube imate sve epike) i da je pisana u vreme letnje pauze kada niko nije znao šta će scenaristkinja Merič Adžemi napisati.Ukratko ovo je bio poklon za sve fanove serije.Drugo... Znam da možda mnogima smeta ova nepreglednost ali drugačije ne može jer je priča pisana u formi scenarija, Američki tip koji ima svoja pravila pisanja.Još uvek pokušavam da sredim priču po tim pravilima.Još jednom hvala svima. 😘 


(Omer je polako otvorio pismo koje je nasao na stolu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Omer je polako otvorio pismo koje je nasao na stolu.Pročitao je samo pola pisma jer za dalje nije imao snage.U ušima su mu odzvanjale reči „Ja sam iznajmljena ljubav".Pismo nije zgužvao celo,već do pola.Za toliko je imao snage.Oči su mu se napunile suza.Polu-zgužvano pismo je držao u desnoj ruci a levom je tražio telefon.Bio mu je u džepu.Lagano je okretao broj svoje verenice.Dok je čekao da se javi rekao je par reči.U pozadini čujemo pesmu Bana herşey uzak.)

OMER

Zašto Defne,zašto?

(Dok Omer razgovara s Defne nemamo zvuk.Omer je tužan a Defne je stavila ruku na čelo i odjednom promenila raspoloženje.Čujemo pesmu Bana herşey uzak.Omer ide ka automobilu,seda i kreće.Dok vozi ima tužan izraz lica.Seća se šta se jednom desilo izmedju njega i Defne)

OMER

Defne,ja ne želim da budemo ovakvi.Kao dva prijatelja.

(U pozadini se i dalje čuje pesma Bana herşey uzak.Omer vozi,zamišljen je i ima tužan pogled.Seća se.)

DEFNE

Ni ja ne volim što sam takva.Mnogo se ljutim na sebe.

OMER

Šta se dešava,Defne?

(U pozadini se čuje pesma Bana herşey uzak.Omer vozi ulicama Istanbula i guta knedle.Seća se.)

OMER

Hajde da ne radimo više to sebi.

DEFNE

Onda hajde da pokušamo da se udaljimo.Ti mi ne veruješ.

OMER

Želim da ti verujem

(U pozadini se i dalje čuje pesma Bana herşey uzak.Omer povećava brzinu.Čujemo ubrzanje.I dalje ima tužan izraz lica.Seća se.)

Dođi i zagrli me (Završena)Where stories live. Discover now