5.Bölüm

12.5K 801 53
                                    

Yemin ederim sevinç çığlıklarınızı duyar gibiyim 😂😂 agshsjs Valla nasıl oldu bilmiyorum ama dedim bu güzel okuyucu kitlesini mübarek cuma gününde sevindireyim dedim.Herkesciklere iyi okumalar.Güzel ve uzun hatta up uzun yorumlarınızı bekliyorum 😊😊😍😍


Multimedya ; Narin Bozoğlu




Kırsa,sevdiniz.
Ağlatsa,özlediniz.
Gitse,beklediniz.




Narin,meyve sıkıcağına mevsimlik meyveleri koyup makineye basarken mutfakta robotun sesinden başka bir ses yoktu.Birde genç kızın kendi kendine mırıldanmaları dışında tabi.




İşi biten genç kız dağıttığı mutfağı toparlamış ve iki büyük cam bardaklara meyve sularını doldurmuştu.İçine de dondurucudan çıkardığı buzları kattı.Tepsiye bardakları yerleştirdikten sonra dikkatli bir şekilde mutfak kapısından çıkarak bahçeye geçti Narin.İlerde çalışan bahçıvanları olan Mürsel Amca'nın yanına vardığında yaşlı adam evin küçük kızını görmesiyle yüzünde kocaman bir gülümseme oldu.




"Mürsel Amca! Gel hadi dinlenelim,çok çalıştın bugün."

"Aman Küçük Hanım,niye zahmet ettiniz?"

"Off ne zahmeti ya? Valla bak başımıza güneş geçecek.Gel hele şöyle."


Genç kız bardağın birini Mürsel Bey'e vermiş diğerini de kendi almıştı.Tepsiyi toprağın üstüne bıraktıktan sonra yaşlı adamın koluna girmiş ve büyük çınar ağacının altında ki gölgeliğe geçip oturmuşlardı.Narin nemli çimlerin vücuduna yaptığı baskıyı hissederken meyve suyundan büyük bir yudum aldı.



"Çiçeklere zehir atmamız gerek Mürsel Amca.Yoksa o basıralar her yeri saracak."

"Çetin getirecek yavrum bugün ilacı.O zaman atarım ben."


Güzel bir şekilde sohbetlerine devam etmişlerdi.Narin bu evde çalışan tüm çalışanlar ile arası çok iyiydi.Onları kendi hizmetlileri olarak değil aileden olarak görüyordu.Tüm çalışanlarda evin Küçük Hanım'ını çok seviyordu.Bozoğul'larını benzemeyen bu çıtı pıtı kız evin neşesi idi.


Bir saate yakın bir zaman geçmişti ki Meloş'u yanına gelmiş ve babasının salonda kendisini beklediğini söylemişti.Bu duruma şaşırdı Narin.Geleli iki buçuk hafta olmuştu ve babasıyla neredeyse evde saklambaç oynuyorlardı.Daha çok Devran'ın evinde vakit geçiren kız,kendisine kalan zamanda da odasında ya da mutfakta oluyordu.Bu süre içinde babasını toplam beş kere anca görmüştü.



Salaş bol dökümlü tulumunun arkasında kalan çimleri temizledikten sonra yavaş yavaş içeriye girdi kız.Asansöre bindiğinde derin bir nefes aldı Narin.Babası genelde kendisi evdeyken gözüne görünmemesini isterdi.Şimdide yaşlı adamın kendisini neden çağırdığını merak ediyordu.




Büyük salona girdiğinde babası fransız model pencerinin önünde ki krem koltuğunda oturmuş kahvesini yudumluyordu.Genç kız sessizce babasının yanına gitti ve ellerini önünde birleştirdi.



"Beni çağırmışsınız?"




Şevket Bey,yeşil gözlerini fincanından kaldırıp kızına çevirdi.Ve kaşlarıyla da karşısında bulunan tekli koltuğu işaret etti.Narin babasından gelen işareti anlamış ve koltuğa oturmuştu.


"İş nasıl gidiyor bakalım?"


Narin duyduğu soru ile şaşırırken gözlerini bir kaç kez kırpmak zorunda kaldı.Babası kendisiyle ilgili bir şey soruyordu.Üstelik gözlerinin içine bakarak.


Beyaz Kelebek(Beklemede)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin