Capitolul #4.

2 0 0
                                    

M-am trezit foarte de dimineata astăzi deoarece trebuia sa ma duc la bibliotecă.Nimeni nu era trezit la ora 6 dimineata.
Am intrat in biblioteca.Era foarte mare.Plina de rafturi si rafturi doar cu carti.Am inceput sa lucrez la carti si sa le pun la locul lor pe fiecare.Dintr-odata pe usa gigantica a încăperii langa care ma aflam, intrase doi baieti.Chiar asa,era cei doi gemeni blonzi.Eram surprinsa sa ii vad acolo.
Deoarece ma aflam pe scara subreda a bibliotecii ,ma simteam mai usurata pentru ca nu ma pot observa,dar...nu pentru mult timp,pentru ca m-am dezechilibrat si am vazut jos.Stati calmi nu am fost asa de sus ,doar la 2 metri fata de podeaua care era rece ca si gheata.

-Esti bine?(intrebase unul dintre ei) .
Bineînțeles ca au auzit ca am cazut deoarece am coborât  cu mine un raft întreg de carti.

........................................("Raspunde-i  " imi spunea constiinta).

-Da,cred...

Cotul meu sangera putin,patandu-mi bluza albă de matase.Puteam observa usor deoarece cazuse o parte din el pe podea.

-Hmm,nu este ok.Trebuie sa o ducem la cabinet!

-Esti nebun! (Raspunde celalalt) nu v-a fi deschis la ora asta,trebuie sa ne descurcam singuri.Adu trusa de prim ajutor din sertarul catedrei.

Cei doi m-au ridicat apoi,spunandu-mi sa nu scot un cuvant.Eram gen: CE?Doamne! De ce fac toate astea cu mine ?
Unul dintre ei a inceput sa ma curete usor cu spirt si vată,facandu-ma usor sa ma usture.

-Esti in a X-a,nu?Fata din prima bancă ? (Intrebase tipul care ma pansase)

-Da,langă Jake.

-Eu sunt Eliot.Sunt baiatul din spatele tău,amicul lui Jake,iar el este geamanul meu: Black(Aratandu-mi cu degetul spre el).

-Imi pare bine!Eu sunt Jess,noua eleva din aceasta scoala...
Dar am o intrebare,ce cautati la ora aceasta aici?

-Suntem de serviciu,de obicei ne ocupam si noi de bibliotecă deoarece este mai liniste aici decat altundevaa(Zambindu-mi Eliot)

Am dat din cap ca semn de aprobare si am inceput toti trei sa aranjam în continuare cartile ramase.

ORA 9:25AM.

Intarziasem deja 25 de minute la prima ora a mea de Sport.Nu stiam cum sa intru asa peste ora. M-am dus intai la vestiar luandu-mi un trening pe mine,iar mai apoi intrand usor pe usa care scartia din sala de sport.Urechile mele au inceput sa receptioneze glasul profesorului :

-Jess!Unde ai fost?

-Domnule,eu...

-Ai intarziat si nu voi accepta nici o scuză,iar pentru asta vei face 4 ture de teren dupa oră.

Wow!Ce fericire,doar asta imi mai trebuia!Ora de sport trecuse repede deoarece mai avem inca 5  minute din ora.  In pauza mare a trebuit sa dau 4 ture de teren( " Multumesc,Doamne!"  Imi tot repetam eu in cap).
Dupa 15 minute,m-am dus in vestiar si m am schimbat in uniformă.M-am indreptat spre cantină.Mai erau 5 minute de pauza,am ales sa ma duc sa imi iau o salată cu un piept de pui,iar mai apoi sa ma indrept spre clasa.
I-am cerut doamnei de la cantina ceea ce am vrut,iar apoi m-am indreptat spre  Miruna si Elisa.Fetele m-au vazut facandu-mi cu mâna. M-am indreptat si mai  increzatoare spre ele.Sinceră sa fiu nu vreti sa stiti ce s-a-ntîmplat dupa.Desigur ca eu,Jess sunt o impieducata si...ce putem face decat sa dau salata mea pe cea mai frumoasa si populara fata din scoală : Eva. 
Fata a inceput sa urle,iar inima mea inghetase:
 
-Uite ce-ai facut!Ai probleme?

-NU...eu,mie imi pare...

-Nu!Nu mai vorbi,nu iti e deajuns ca mi-ai strucat uniforma? (Ma intrerupse blonda).

-Iubito,calmează-te!Ce ai patit?(spuse băiatul blond ).

-Putem pleca?Nu mai vreau sa stau la langa o inculpată,nu vezi ce a facut?!Haide!

Iar blonda il trase pe "prea frumosul print" din fata mea,iesind din cantină.Eram rusinata,mai bine spus ma simteam prost deoarece toata lumea se uita urat,cu o privire care iti străpunge inima.Era de bineînțeles,doar era "prințesa".

Deodată cineva ma i-a de umăr si ma întoarce cu spatele spre toți care se uitau la mine,era Jack.Mi-a facut semn sa ies din cantină si ca rezolva el tot;Miruna a venit cu mine in camera noastra unde am păstrat tăcerea. Pot sa zic ca insfarsit am gasit un moment potrivit sa ma gândesc la ce tampenie am facut astăzi si la ce ma va astepta maine...cine stie, poate maine  nimeni nici nu va mai vorbi cu mine...

T R O O K !   T R O O K!

De la usa se auzeau niste sunete puternice,iar Miruna a deschis usa.Erau Jack cu Black,se pare ca erau si ei prieteni buni.

-Nu trebuie sa pui la suflet... (spuse Jack)

-Da!E adevarat!Nu mai trebuie sa pun nimic la suflet deoarece s-a asezat deja acolo totul. 

- Jess,calmează-te...Eliot va rezolva...crede-ma ,te rog!

Incerc sa ma calmez,lasandu-ma încet jos in genunchi,iar mai apoi dandu-mi câteva lacrimi...Nu stiu,poate credeti ca exagerez,dar nu va puteti imagina ce rea poate fi adolescenta.E ca un cutit care a înfipt in inima ta dintr-o data ,nestiind nimic şi in momentul in care vrei sa fii si tu fericit,chiar daca stii ca va ramane cicatrice,tu,tot încerci sa il scoți ,iar atunci începe durerea.Nu cred ca stiti ce urat poate fi ca o scoala intreaga sa rada si sa se uite urat la tine pentru ca le-ai "jignit" printesa.E greu sa vezi cum toata mândria pe care o ai,stiind in plus ca ea nu cântărește nici măcar un kilogram ,te face sa cedezi si sa nu poți rezista in astfel de lume.În fine,nu e vorba de asta...Dupa asta Jack bine langa mine jos si începe sa ma mângâie,luandu-ma in brate.Miruna încerca cu Black sa imi pregătească ghozdanul,hainele si celelalte lucruri deoarece totusi trebuia sa merg la scoala,din nefericirea mea.HEI! Măcar era o parte buna ca Jack a vrut sa ma însoțească azi peste tot.

Dupa o ora am plecat din pustia mea camera,caci asa o simteam  acum,spre clasa.Aceasi banca,aceasi colegi si aceasi rusine. Matematica,zic si eu...la ora acasa ne aflam,iar profesorul ne dădea o examinare(test).Eu si Jack am terminat primii si am avut accesul sa plecăm de la ora.Am plecat cu Jack in parcul scolii,nu am mai fost acolo,dar era foarte frumos.

-Îmi place mult sa stai aici... (zisa Jack)

-Da ,e frumos!

.............................................................

-Jack?

-Da?

-Multumesc!

-Pentru ce ? (Zisa tipul simpatic s langa mine).

-Pentru ca m-ai facut sa uit de toata chestia asta,ce s-a intamplat astăzi...

-Hhahah.Stai linistita,sunt aici langa tine oricand vrei.

Uimitor,nu?Insfarsit  cineva care ma intelege,insfarsit un om pentru mine,mai precis un prieten adevarat.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Simți? Where stories live. Discover now