2

4.5K 189 38
                                    

(POV ACHRAF)

*triinggg* *triingg*
Wollah deze wekker geeft mij sjnoen oef. Ik kijk even hoelaat het is en tfouu het is 07:50 welloe ik ga optijd komen mijn school is shi 20 kilometer van mijn huis vandaan.

Oke nu overdrijf ik maar goed. Ik ren naar beneden douch snel maak snelle ontbijt kus mijn moeder op der voorhoofd. "Achraf"? Ja mam"? Wat is er je ziet er raar uit"? Hoe bedoel je"? Nou je doet de laatste tijd vreemd". Mama wollah ik hou van he maar ik heb hier geen tijd voor ik kom telaat dag mam".

Ik snap dat ze dat denkt van wat er gister is gebeurd bij die lounge broer was bijna met een hoertje in bed geweest die lelijk was. Ik was helemaal de weg kwijt. Ik stapte in mijn lamborghini en reed meteen weg naar school wollah ik had er geen zin in.

Ik rende snel nog en haalde het net nog iedereen keek me aan maar dat boeide me niet. Ik zat naast walid hij is mijn broer wollah. "Broer waar was je ik stond op je te wachtte"? Vroeg walid. "Ja sorry na die nacht heb ik slecht geslapen".

'Je was bijna met die lelijke chick gegaan hé". Ik weet het tfou". Jij heb jij nog eentje kunnen fixen". Tuurlijk ze was wel goeie broer maar heb der meteen gedumpt". Walid en mijn andere matties zijn eenmaal zo we willen wel goeie we gaan niet met die lelijkerds die beweren dat ze mooi zijn.

(POV ZAKARIA klas genoot van Amina)

We waren bij gym ik had geen zin in meneer hofbergen je weet ik ben er 20 keer door hem uitgestuurd ofso. Toen de meiden kwamen waren mijn ogen alleen op Amina gericht. WAUW WAT IS ZE MOOI MASHALLAH. Ja ik vind Amina leuk zonder dat ze het weet ik hou niet van die stiekeme relaties enzo en wil best wel mijn leven met haar delen. Maar het probleem is ik ben nog 18 en zij 17 en dan ga ik der hand echt niet vragen.

Als de meiden eenmaal zitten praten ze alleen maar over die Achraf ofso ik zelf vind hem niet zo mooi ofso maar goed Amina en Oumaima praten er gelukkig niet over.

'Hou jullie bekken ff over die Achraf wat the fuck is er bezonder aan hem". Vroeg Abdel geïriteerd. "Abdel begin je bek te houden hij is veel lekkerder dan jij bent". Zei laila. "Wesh zie je mij boeien 1 hij is lelijk 2 jullie krijgen hem niet". Alle meiden keken hem vies aan en gingen door. Ik weet dat Abdel een oogje heeft op Oumaima maar ik denk dat oumaima niet op zulke types als Appie valt.

(POV ABDEL)

Die chick oumaima is echt goeie wollah ik wil der best wel hoor. Toen ik bij gym naar buiten keek zag ik ook een andere lekkere chick ik knipoogde maar ze keek me vies aan dan niet hoere kutwijf.

Oumaima was sowieso beter tazz izan. Oumaima heeft nog ass en ik val op die lekkere meiden met ass. De docent zei sat we ons moestten omkleden en iedereen rende naar de kleedkamers. "Jongens vandaag ga ik het doen". Ga je Oumaima vragen"? Vroeg Ayman. " ja broer". Alle jongens begonnen te joelen en te schreeuwen. "HOU JULLIE FUCKING BEKKEN FF"! Hoor je van de andere kleedkamer laila schreeuwen. "Deze chick voelt zich man ze praat alleen over die Achraf ofso ze denkt ze krijgt maar wollah ze is lelinkste wezen die ik ooit heb gezien". Zei Redouan.

'Snap deze chick moet echt een plekje krijgen".
Iedereen ging naar buiten om weer terug te gaan naar school. Ik zag Oumaima met Amina.

WEYOW die chick moet altijd bij Oumaima zijn. Ik weet dat Zaka Amina wel ziet zitten ze is wel goeie maar niet iets voor mij. Ik ging naar Zaka en zei of hij naar Amina kan gaan zodat ze weg is van Oumaima dus Zakaria ging naar Amina en ja hoor ze was weg. Oumaima stond daar terwijl haar prachtige haren door de wind naar achter gingen.

Oke Appie jij kunt het oke ga ervoor. Ik loop naar der toe en daar staat ze dan. "Ewa Oumaima". Wat is er Abdel". Weyow rustig ik wil je wat zeggen". Vertel🙄". Zei Oumaima geïriteerd. Wesh is ze ongesteld ofso. Zou je verkering met me willen"?

Hey schattiess wat vinden jullie ervan hoop dat het leuk is ik ga straks weer verder met nog een deel caio💋

Waarheid of leugens?Where stories live. Discover now