Kihivás! - # 25 dal az életemből

469 39 50
                                    

A kihivást köszönöm kyrakovacs-nak, aki folyamatosan kihiv, de én időcsóró létemre elsutyizom :D de ezt az egyet nem tudtam kihagyni. Vágjunk bele!

1. Egy dal, ami a gyermekkorodra emlékeztet

Hú, ezen nem sokat agyaltam, mert éppen a múltkor nosztalgiáztunk a barátnőimmel, hogy miket hallgattunk anno 12 évesen megkorábban :)) ezt a számot kivülről fújtam, ahogyan a videoklippet is ég tudja hányszor néztem meg. Nagy Avril fan voltam és vagyok :)), szóval ez a dal konkrétan az ágyon ugrálást és kornyikálást idézi fel bennem. 

2. Egy dal, ami az exedre emlékeztet

Ööööööö... oké. Most mondjam, hogy egy sem? Nem igazán jut eszembe egyről sem, de elintézem, gyerekek. Mindegy, linkelem az ő kedvenc dalát, vagyis, akkor az volt a kedvenc dala:

3. Egy dal, amiről a szüleid jutnak eszedbe

Huh, nem iagzán vannak közös dalaink a szüleimmel, legtöbbször csak azt hallom: Heni, kapcsold már ki a zenét :)) de a link ott lent azért érvényes, mert apukám meghallgatta és azt mondta: az eredeti jobb volt; szóval ezért apa jut eszembe róla

4. Egy dal, ami megnyugtat

Erre két jelentkezőm is van, de nem tudok választani, tehát mindkettőt linkelem. Annyit hallgattam már őket, mégis képes vagyok újra és újra meghallgatni. Utazós, megnyugtatós zenék és noha én nem vagyok az a tipus, aki motivációs zenét keres, a második nagyon is az.

5. Egy dal, ami a fejedben ragad, akárhányszor meghallgatod

Öhm, nos, linkelném az egész listám, de leragadok csak kettőnél :)) Szégyenszemre, mindkét zenének csak a refrénjét tudom rendesen, a többit csak halandzsázom, mer' mér' ne

6. Egy dal, ami egy jó barátodra emlékeztet

Nos, ebből többet is linkelnék, különböző embereknek :D

fozsuka99  // Lukas Graham - 7 Years

Kézikönyv Szociálisan Érzékeny EmbereknekWhere stories live. Discover now