27.Kapitola

1.7K 108 16
                                    

,,Na večer si nič nerob Carrie, dobre?" Vraví Jake. Prišiel teraz na obed pretože, chcel aby sme si všetko vysvetlili. Ospravedlnil sa mi za jeho správanie. Chápem ho. Veď predsa len sa o mňa bál. Nevedel, kde som, s kým a čo robím. No kebyže si to trdlo prečíta môj odkaz, tak by toto všetko bolo úplne iné. No stále myslím na Harryho. Na to aký bol a prečo v skutočnosti je tu.

,,Večer mi to vyhovuje. Kam pôjdeme?" Usmiala som sa.

,,To je prekvapko!" Povedal a pobozkal ma. Úplne nežne. Ruky držal na mojich lícach. Moje ruky prechádzali po jeho chrbte a obkresľovali mu svaly. Znovu som si pripadala ako v tú poslednú noc v Chicagu. Všetko bolo také krásne. Len ja a on. No teraz už v mojej izbe. Túto našu chvíľku pokazil zvuk môjho mobilu.

,,Ja už pôjdem. O siedmej buď pripravená." zašepkal Jake. Ja som kývla hlavou a zdvihla som telefón, keď Jake zavrel dvere.

Ahoj Karen, čo sa deje?
Carrie, zlatko. O chvíľu sú majstrovstvá a päť dní si netrénovala. Dobre vieš, že keď sa chceš kvalifikovať, tak by si mala poriadne trénovať.
Prepáč Karen, ale to nepôjde.
Ako to myslíš? Si naša najlepšie korčuliaristka (neviem či som to správne vyskloňovala)
Áno viem, ale.... môj brat mal nehodu. Prebral sa z kómy a chcem byť pri ňom. Navyše zajtra mám školu.
A prečo nemôžeš trénovať pred školou?
Pretože je koniec roka a musím si opravovať známky.
Vieš čo to potom znamená Carrie, však?
Áno Karen a veľmi ma to mrzí, no nejde to.
Chápem Carrie, rodina je na prvom mieste. Odkáž bratovi, že ho pozdravujem a držím mu palce.
Jasné. Maj sa
Ahoj.

Urobila som dobre? Krasokorčulovanie milujem nadovšetko, no tento školský rok to proste nejde. Škola, chalani, rodina.... nemám na to poriadne čas. Musela som to spraviť. Takto to bude najlepšie.
  Pred večerou ideme s našimi za Codym. Spýtam sa ho na tú vec s Jakeom. Čo je také dôležité, že si meral cestu do Chicaga, aby ma našiel? Musí to byť niečo vážne a ja zistím, čo!

Čauko,nová kapitolka je tu!!! Dúfam že sa ľúbila. Rozmýšlala som, ak niekto chce venovať kapitola, tak napíšte buď do komentu alebo do správy :-)
Ďakujem vám, že toto čítate.
Ľúbim vás♡
diuska01

Ľadový BozkWhere stories live. Discover now