What do you think

18 1 0
                                    

Zaparkovala som naše čierne BMW pred školou. Nemám z toho dobrý pocit. Nová škola. Nový ľudia. Nový učitelia. Dobre, mám byť úprimná? Na minulej škole ma všetci považovali za divnú. Neviem prečo. Nemala som žiadnych bližších priateľov. Učitelia ma tiež nemali dvakrát v láske - nedá sa totiž povedať, že by som dávala pozor. Učila som sa síce dobre, ale na hodinách som si väčšinou kreslila. Teraz som však pripravená nájsť si nových priateľov, zapôsobiť na učiteľov atď.

"Tak poď, Jean. Vystupujeme," oznámila som sestre a keď sme vystúpili, zamkla som za nami auto.

...

Dobre, možno to nebol dobrý nápad. Tu sa skrátka nedá zapôsobiť na ľudí. Všade je zhon a nikto si ma nevšíma. Vlastne, počkajte, všímajú si ma, keď ma každý učiteľ vyvolá na začiatku hodiny, lebo som nová žiačka a chcú ma spoznať. Ostatní na mňa pozerajú ako na nakazenú. Nepáči sa mi tu. Práve máme matiku a učiteľ ešte stále neprišiel do triedy. Sedím vzadu a sama. Polovica mojich nových spolužiakov ma už pozná z toľkého predstavovania. Oh, práve vošiel do triedy uči... wow. Toto je ten najsexi učiteľ. akého som kedy videla. Vyzerá asi na 19, na sebe má čierne chachi nohavice, obyčajné biele tričko, čierne imidžovky a ... počkať. On má fakt fialové supry? Porozhliadal sa po triede a jeho oči sa zastavili na mne. Uškrnie sa. Môže sa takto správať učiteľ?  Zamieri ku mne. Mierne ma to desí. Sadol si na voľnú stoličku pri mne. To nie je učiteľ. Škoda. Potom by som tú matiku možno mala aj rada.

"Som Justin," predstaví sa môj nový spolusediaci a nespustí zo mňa zrak.

"Dobre," odpoviem, lebo ma to prinajmenšom nezaujíma. Je síce pekný a sexi, ale čo z toho? 

"Patrilo by sa, aby si mi aj ty povedala svoje meno," oznámil mi po chvíli. 

"To asi áno." Usmial sa. 

"Takže, Angličanka, čo?" Ach, jaj. Prízvuk. Neodpovedala som. 

"Veď ja si to zistím," povedal a vzápätí sa otvorili dvere a vošiel učiteľ. Ten bol o trochu menej sexi. Vlastne pripomínal zošúverený zemiak. Nie, matiku nebudem mať rada nikdy. 

"Dobrý deň, žiaci," jeho hlas znel ako škrípajúce dvere. "Je mi cťou medzi nami dnes privítať novú žiačku, Beatrice Miller," povedal a znova sa všetky pohľady upreli na mňa.  Vrátane Justinovho. Škeril sa - ako inak. 

"Hovoril som, že si to zistím," povedal a ja som len prevrátila očami.

What do you think?Where stories live. Discover now