New boy in my life...

15 1 0
                                    

Sweet dreams are made of this,

Who am I to disagree?

Travel the world and the seven seas

Everybody's looking for something

Some of them want to use you

Some of them want to get used by you

Some of them want to abuse you

Some of them want to be abused

Prechádzala som sa po meste a do uší mi hučal Marilyn Manson. Musela som spracovať dnešný deň. Prvý deň v škole. Banda namyslených debilov. Justinove pokusy o zoznámenie. Táto pesnička sa mi teraz hodila. Niekto ťa chce zneužiť... Znova som sa ponorila do melódie a vôbec som nevnímala okolie. A to sa mi raz znova vypomstilo. Do niekoho som vrazila. 

"Prepáč... Ja ... ne-nechc.." zastavila som sa. Pozerala som sa na toho najúžasnejšieho chalana na svete. "To je dobré... Ty prepáč, nedával som pozor," usmial sa na mňa. "Nie... To ja... Znova som sa započúvala do hudby," ospravedlnila som sa. "Asi sme v tom obaja rovnako," znova sa usmial. "Mimochodom, ja som Troy." predstavil sa a podal mi ruku. "Bea," predstavila som sa aj ja. "Tak zase niekedy... " rozlúčil sa. "Jasne, čau!" odvetila som, no už ma asi nepočul. Tak, takto dopadne moje jediné stretnutie s nejakým pekným, sexi a normálnym chalanom. Epic fail. Chjo... ale život ide ďalej...   Zastavila  som sa v obchode s cédečkami. a prezerala si ich. Samé trápne popové hity. To sa nikdy nedočkáme normálnej hudby? Prešla som k iným regálom z ktorých sa na mňa pozerali The Killers, Yeah Yeah Yeahs, Rooney a iní... TOTO je hudba. Siahla som na album The Killers - Mr. Brightside. Nerozumiem, že ho ešte nemám doma. Je môj obľúbený. Nazrela som do peňaženky. 5 dolárov. Hm, to na CD nebude stačiť... Otočila som sa a uvidela postavu, ktorá na mňa zíza. Justin. Panebože, ak naozaj existuješ, teraz ma zachráň! 

"Tak čo Slečna Nedostupná?" spýtal sa ma a ja som len prekrútila oči. Na sebe mal zlaté supry, čierne chachi nohavice, biele tričko, čiernu koženku a... troje hodinky? Fakt. Dvoje na ľavej a jedny na pravej. Načo mu sú, sakra, troje hodinky?

"Stále sa so mnou nerozprávaš?" opýtal sa otravne.

"Čo myslíš?" odvetila som mu otázkou a prešmykla sa okolo neho.

Pozn. : Takže, na ľavej strane máte fotku "Troya". Tak nejako si ho predstavujem ja. Ou jé. A to je asi všetko... :D 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 21, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

What do you think?Where stories live. Discover now