Deel 26

3.3K 168 11
                                    

Safae is nu al 3 maandjes oud. En ik 2 maanden zwanger. Ik vind het echt verschrikkelijk. Ik begin meer en meer te denken aan een abortus. Adam komt de slaapkamer binnen. "Laila! Waar denk je aan." Vraagt hij terwijl hij gaat zitten.

Ik kom naast hem zitten en pak zijn hand vast. "Ik was aan het denken...ik wil dit kind niet en ik denk dat ik een abortus wil doen. Maar ik ben bang dat ik spijt ga krijgen." Zeg ik in 1 adem. Hij staart me aan en ik voel dat er tranen over me wangen rollen.

Hij droogt ze snel af met zijn warme hand. "Ik hou van je en wat je ook doet ik zal je steunen." Zegt hij lief. Ik knik en er rollen nog meer tranen. Hij neemt me in zijn armen. En geeft me een kus op me voorhoofd. Hij lacht. "Wat lach je?" Vraag ik boos. "Je bent schattig" antwoord hij. Ik glimlach. "en ik heb je lach gemist" voegt hij er nog snel aan toe.

Ik hoor Safae kreunen en Adam racet naar haar toe. Hij pakt haar op. "Kleintje! Wanneer word je eindelijk groot? Ik ben dat gehuil van je beu" zegt hij lachend. Ze begint te huilen. Alsof ze hem snapt. Ik pak haar van hem over en geef haar kusje op haar voorhoofdje. Ik droog haar tranen.

Ik kijk haar in haar donker groene ogen aan. Ze is echt schattig. Adam kijkt ons aan. "Wat kijk je?" Zeg ik. "Ik hou van jullie...natuurlijk hou ik meer van Safae" "Adaaaam" "ben je jaloers ofzo!" Ik proest het uit van het lachen. Hij pakt Safae over. "Wejooow Safae is echt stinkdier. Ga haar verschonen ga!" Ik begin nog harder te lachen.

Ik pak haar weer terug en ga haar verschonen. Ik dacht nog eens na...nee ik kan geen abortus plegen. Ik hou onvoorwaardelijk van me kinderen, wie de vader ook is. Als dit wondertje dood ging dan ging ik er kapot van zijn.

Ik heb Safae verschoont en doe haar kleertjes aan. Ik steek haar in haar buggy en ga samen met haar en Adam wandelen. We gaan met de auto naar een prachtig parkje. We komen aan.

Ik ben me zonnebril in de auto vergeten. Ik loop snel terug naar de auto. Steek nog eens over. En vergat de wijze les van mama layrahma: 'altijd eerst links en rechts kijken voor het oversteken' Ik steek haastig over en tot me grote spijt zie ik de auto niet aankomen. Ik voel een harde klap en 1 seconde later word alles zwart.

Ik ga vandaag proberen door te gaan tot 30 met herschrijven. Ik was allang blij dat ik bij 20 kwam. Ik wil gewoon dat alles gedaan is!

Mishandeld En Uitgehuwelijkt?! (Herschrijvenden)Where stories live. Discover now