01; 하나

578 69 25
                                    

După o jumătate de oră în care a mers amențită pe străzi, din când în când lătrând la lună împreună cu maidanezii de pe străzi, Jennie se oprește în fața unei uși din sticlă deasupra căreia scria mare, cu litere roșii, luminate: Tattoo. O bufnește din nou râsul, în mintea ei crezând că această provocare o să fie cea mai ușoară provocare pe care a făcut-o vreodată. Își trage nasul odată și intră veselă în salon.

Este întâmpinată de un bărbat înalt și bine-făcut, plin de tatuaje pe fiecare părticică vizibilă a corpului. Dacă nu s-ar afla în stare de ebrietate, Jennie cu siguranță ar țipa și ar lua-o la fugă, dar acum îl analizează pe bărbat din cap până în picioare, îi zâmbește și îl ia în brațe.

- Te pot ajuta cu ceva, domnișoară? întreabă surprins bărbatul.

- Vreau să îmi fac un tatuaj! spune fata privindu-l foarte serios pe bărbat.

Bărbatul pufnește în râs.

- Normal că vrei un tatuaj, altfel de ce te-ai putea afla aici? Vrei ceva anume?

- Eun Woo m-a provocat, deci nu m-am prea gândit ce aș putea să-mi fac!

- Bine, atunci am să-l chem pe Kiji, el te va ajuta să îți alegi un tatuaj care să ți se potrivească.

Bărbatul își mută privirea spre canapeaua albă din piele aflată în zona de așteptare. Acolo stă întins un băiat îmbrăcat în negru, care are, pus pe față, un prosop alb. Se duce spre el și îl mișcă de câteva ori, încercând să-l trezească.

- Canalie! Trezește-te! Avem un client!

- Sunt ocupat! răspunde el făcându-i semn bărbatului să plece.

- O să fii și mai ocupat atunci când o să îi spun mamei tale că ai renunțat la medicină ca să faci tatuaje!

Tânărul de aproape 21 de ani înjură ceva încet, printre dinți, și își dă la parte prosopul de pe față. Îi aruncă o privire îngrozitor de urâtă unchiului său, apoi se ridică de pe canapea și caută cu privirea așa-zisul client pentru care i-a fost distrusă ședința de înfrumusețare. Nu vede pe nimeni, exceptând-o pe Jennie.

- Unde e clientul? întreabă serios, întorcându-se spre unchiul său.

Jennie se simte puțin ofensată. Nu arătă ca un client gata să își facă un tatuaj? Dar din cauza beției nu poate gândi rațional prea mult timp. Acum singurul lucru care îi atrage atenția este chipul frumos al băiatului din fața ei.

- Eu sunt clientul!

Fata strigă atât de tare încât Kiji se sperie. O privește din cap până în picioare de câteva ori și constată că este destul de amețită.

- Fetițo, du-te acasă! Nu fac tatuaje minorilor fără acordul părinților.

Jennie se apropie de el cu pași amenințători și se oprește chiar la câțiva centimentri de chipul său. Își ridică puțin privirea pentru a avea contact vizual perfect cu el și îl împinge ușor cu degetul arătător în piept.

- Am 18 ani! Astăzi este ziua mea!

Seriozitatea fetei îl amuză pe Kiji. Șatena îi pare firavă și foarte inocentă, genul acela de persoană care își ascultă părinții atunci când îi spun că nu poate să își facă un tatuaj. Pentru câteva secunde nu înțelege de ce se află ea aici, însă mirosul puternic de alcool care îi înfundă nările îl fac să aibă o idee despre motivul pentru care ea este aici.

În sufletul său ciudat și neînțeles de natura umană i se face milă de această fată. Nu ar fi corect să îi facă un tatuaj în starea în care e acum.

TattooWhere stories live. Discover now