07; 일곱

360 46 16
                                    

Fără să vrea, l-a făcut să intre în viața ei. Fără să vrea, a ajuns să țină la el, iar acum, fără să vrea, suferă din cauza lui, din cauza jocului său și a minciunilor pe care i le-a spus.

— Jennie, trebuie să mai ieși și tu din cameră, măcar la masă. Ai slăbit într-o săptămână cât am reușit eu într-o lună. spune Lisa așezându-se la marginea patului unde se află Jennie.

Șatena stă ascunsă sub plapumă și refuză să iasă. Suferă, plânge și își dă seama și de ce, s-a îndrăgostit de brunet. Îl cunoștea doar de câteva zile, dar s-a îndrăgostit de el.

— Lasă-mă să putrezesc aici! se aude o voce mai mult gemută de sub pătură.

Blonda oftează și încearcă să îi dea pătura jos de pe față, însă este zadarnic, Jennie ține strâns pătura pentru că și-a dat seama că Lisa va încerca asta.

— Jennie, te rog. mai încearcă odată blonda, însă știe că este zadarnic.

Se ridică de pe pat și pleacă fără să își ia la revedere de la prietena ei. Oricât de mult o subestimează Jennie, Lisa este un om care mereu are o soluție la orice problemă, iar acum știe că pentru ca prietena ei să se ridice din pat trebuie să îl vadă pe derbedeul din cauza căruia suferă.

Deși astăzi nu le este permis să plece din cămin, Lisa iese pe ușa din spate și sare gardul pentru a nu fi văzută de administrator. Își pornește GPS-ul și caută pe hartă salonul unde lucrează acel Kim Ji Sung. Pufnește nervosă atunci când vede că este la o jumătate de oră de mers pe jos și înjură printre dinți. Nici măcar bani de taxi nu are, însă asta nu va fi o problemă la întoarcere.

***


Kiji tocmai își terminase tratamentul facial atunci când a auzit mica alarmă care îl anunță că ușa de la salon a fost deschisă. Se ridică de pe canapea și se uită spre noul client. Este o fată blondă, destul de înaltă care se uită fix la el.

— Te pot ajuta cu ceva? spune el zâmbind forțat pentru a părea prietenos cu prețiosul său client.

Lisa îl analizează din cap până în picioare și în sinea ei pufnește în râs. Pentru un derbedeu ca acesta suferă Jennie?

La fel ca și Kiji, Lisa știe să citească oamenii după aparențe și gesturi, însă ei nu îi place să arate că știe. Preferă să joace mereu rolul de blondă care nu se prinde de nimic. Din câte știe despre Kiji, brunetului îi place să manipuleze, iar ea va face exact același lucru.

Își afișează zâmbetul prostesc pentru a nu-i da ocazia să își dea seama de planul ei și începe să îi facă cu mână.

— Bună! Hmm... Mi-ai putea face un tatuaj? spune ea pițigăindu-și vocea pentru a părea proastă.

Vede cum brunetul își dă ochii peste cap și din nou zâmbește în sinea ei.

— Sigur, doar de asta sunt aici. spune el citindu-i-se ironia din glas.

Lisa se apropie cu pași calculați de el, iar când distanța dintre ei devine foarte mică observă că privirea lui Kiji devine una plină de interes. Îi prinde gulerul hanoracului negru pe care îl poartă și îl trage mai aproape de ea, astfel încât buzele lor să fie la doar câțiva centimentri. În realitate îi este scârbă de ceea ce face, însă pentru prietena ei este în stare să facă absolut orice.

Kiji privește spre buzele blondei. Chiar dacă pare a fi doar o blondă cu o capacitate mintală mult mai redusă decât a restului populației, nu are de gând să o refuze dacă vrea să-l sărute, măcar se poate distra pe seama ei după.

TattooWhere stories live. Discover now