Der kun en ting at gøre nu.

23 1 1
                                    

~Sry for long opdate Didn't have Any ideas before now anyway enjoy~

(Z)

-en halv time senere-
Vi var kommet frem til den løsning at vi ventede med at spille shows indtil min arm havde det bedre, vores næste show var alligevel ikke før om 10 dage af hensyn til at vi også skal have tid til at hvile os imellem vores optræden.
Efter at Matthias og vores manager var gået ind til sig selv brummede min telefon over på sengen og min sms tone gik af, jeg gik over for at se hvem det var men fortrød det hurtigt eftersom min fars navn igen stod på min telefons låseskærm
Far- Jeg ved du er der oppe :-).
Mig- Hvad vil du nu?
Far- Lad mig komme ind på dit hotel værelse.
Mig- Hvorfor?
Far- Lad os nu snakke som far og søn igen ligesom i gamledage.
Mig- Gå ud foran min dør ...

(M)

Jeg sad og så noget tv inde på mit værelse da jeg hørte døren overfor mit åbne og lukke næsten med det samme, jeg overvejede at tjekke hvad der foregik udenfor døren men, valgte at det nok ikke var alt jeg skulle vide det kunne ligeså godt være en af de andre døre på gangen som havde åbnet sig.

(Z)

Jeg åbnede døren og lukkede min far som stod udenfor den ind på mit hotelværelse, han satte sig på min seng imens jeg valgte bare at stå op og kigge på ham indtil han valgte at sige noget da han opdagede jeg ikke gjorde det
"Så hvordan har din dag været?" spurgte han som om han ikke havde gjort mig noget, jeg svarede ham ikke på hans spørgsmål og han kiggede nu provokeret på mig
"Du ved godt det er uhøfligt ikke at svare sin far ikk?"
"Jeg er ligeglad du ikke min far mere i mine øjne!" svarede jeg surt og såret tilbage
"Hvad sagde du?!"
"Du hørte mig godt"
"Du kommer til at fortryde det der!"
Jeg kiggede på ham imens han sagde den sætning hans øjne var fulde af had de var nærmest rød glødende og han kiggede direkte på mig som stod foran døren til mit værelse.
Han rejste sig op og gik med hurtige skridt over til mig med sine næver knyttet sammen, han kiggede på mig som et rovdyr der kunne lugte frygten indeni mig, inden fornuften kom ham til gode slog han mig i hovedet der gjorde jeg bankede min ryg ind i døren før jeg gled ned og besvimede.

(M)

Jeg sad stadig og så tv da jeg hørte et brag komme overfor mit værelse og denne gang var jeg sikker på det kom fra Zacharias værelse da de andre døre normalt ikke ville larme så meget.
Jeg slukkede tv'et, rejste mig op og skyndte mig at åbne døren med min telefon i hånden, jeg prøvede at åbne hans dør men der var noget foran den som blokerede jeg prøvede lidt igen indtil der var en lille revne stor nok til jeg kunne komme igennem og jeg endelig var inde på værelset.
Jeg kiggede på døren og fik øje på noget jeg helst aldrig ville se i mit liv, nede på gulvet lå en besvimet Zacharias jeg kiggede lidt på ham før jeg valgte at ringe til vores manager
"Hello?"
"Kom ind ved siden af nu!"
Da han var kommet ind tog det ham ikke lang tid at finde ud af hvad der var galt
"Hvad er der sket her?!"
"Ved det ikke jeg fandt ham sådan her"
Svarede jeg og tog min telefon op og begyndte at taste nummeret på politiet ind, der kunne kun være en person som kunne have gjort det her.

Min italobrothers historie KindaWhere stories live. Discover now