25.

1.6K 154 6
                                    

Hodila som sa na posteľ a rozplakala sa. Sakra! Ľutujem všetko, čo som Derekovi povedala, no zaslúžil si. Neskutočne ma to naštvalo. Tak ja som sa zbláznila? Veď len pred pár dňami som ani len netušila, že existujú polovlci! Grr!!!
Postavila som sa a zamierila do kuchyne. Z mrazáku som vytiahla zmrzlinu a sadla si pred telku. Po pol hodine pozerania nejakého seriálu mi pípla SMS-ka na mobile.
D: Prepáč mi to. Neviem čo to do mňa vošlo. Odpusť mi prosím.
Ignorovala som ju, ako aj ďalších tridsať, čo po nej nasledovali. Po ceste do postele zazvonil niekto pri dverách. Za nimi stál Derek s kyticou ruží v rukách.
,,Prosím Sue, odpusť mi."
,,Čo čakáš? Že keď donesieš kvety a pošleš mi zopár správ, že sa ti vrhnem okolo krku?" spýtala som sa ho ticho.
,,Prosím, daj mi šancu dokázať ti, že som iný. Prosím..." nedopovedal, lebo som otvorila dvere dokorán a naznačila mu, aby vošiel. Vošli sme do obývačky a zavládlo medzi nami rozpačité a nepríjemné ticho.

●●●●●○●●●●●

O týždeň neskôr:
V ten deň sme si všetko ujasnili. Bol som šťastný, že to takto dopadlo, no Sue sa akoby bála ísť teraz so mnou sama do lesa. Chápem to, ale dnes mám pre ňu prekvapenie a dúfam, že tak skoro na tú chvíľu nezabudne. Stále ma zožierajú pochybnosti, či sa jej to bude páčiť a či je všetko prichystané.
Sue som povedal, aby ma čakala o siedmej pred jej domom. Chcel som to totiž stihnúť aj so západom slnka. Prišiel som na kamarátovej motorke. Sue čakala na lavičke pred domom a vyzerala úžastne. Keď ma uvidela, zatvárila sa pochybovačne, no keď som jej ukázal vodičák, sadla si. Ja som sa k nej ešte otočil a na jej prekvapenie, som jej uviazal šatku na oči.
,,Je to vážne potrebné??"
,,Samozrejme. Potom by to už nebolo prekvapenie."
Sue sa ma chytila okolo pása a ja som naštartoval. Po asi 15-tich minútach jazdy sme dorazili na miesto. Bolo to v lese. Ten kútik zeme som našiel, keď som raz dávno utiekol z domu.

 Ten kútik zeme som našiel, keď som raz dávno utiekol z domu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dal som Sue šatku dole a jej padla sánka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dal som Sue šatku dole a jej padla sánka. Obzerala sa naokolo a na tvári sa jej zračil úžas.
,,Počkaj, keď uvidíš ešte jednu vec." zaviedol som ju po chodníčku ku klenotu tochto miesta.

Zapálil som oheň v lampášoch (ktoré som tam prichystal spolu so stolom a stoličkami), pretože sa začalo stmievať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zapálil som oheň v lampášoch (ktoré som tam prichystal spolu so stolom a stoličkami), pretože sa začalo stmievať. Sue tam len stála s otvorenými ústami a po líci jej stiekla slza. Vtiahol som ju do objatia.
,,Prečo plačeš?"
,,Od šťastia, Derek. Nikto pre mňa nič také neurobil."
,,Tak ťa pozývam na večeru." Vtedy jej pohľad padol na už spomínaný stôl so stoličkami.
,,Och, Derek." tvár jej zalial ďalší príval vĺn. A ja som bol šťastím celý bez seba.

Stačil jediný pohľadWhere stories live. Discover now