40.

1.2K 128 3
                                    

,,Som doma!" zakričala som a vrhla som sa Derekovi okolo krku.
,,Vieš ako som sa o teba bál? Čakal som na letisku a teba nikde! Čo sa stalo?"
,,Stretla som alfu svorky Čiernych vlkov."
,,Čo si? A nič ti neurobil? Sue vrav, čo spáchal ten naničhodník?!" začal si ma celú obzerať a ja som sa iba zasmiala. Nechápavo na mňa zazrel a ja som sa pustila do vysvetľovania:
,,Nič mi nezrobil. Iba sme sa pozhovárali. Vysvetlil mi čo sa stalo medzi našimi svorkami. A ujednala som mier. Nemáš začo." povedala som v rýchlosti a Derek na mňa len udivene zazrel. Počkala som, kým to vstrebe a pokračovala som.
,,Pri tom jednaní som pozabudla na čas a lietadlo mi ušlo. Tak mi alfa požičal jeho súkromné."

●●●●●○●●●●●

Ujednala mier medzi svorkami. O toto sme sa snažili už tri generácie. No príde Sue a puf! Za desať minút je zjednaný mier. Keď som sa dorozprával so Sue (vravela mi ako jej mama prijala oznámenie o svadbe), vyšli sme spolu von a ja som zvolal svorku. Vyhlásil som mier a verejne za to poďakoval Sue. Je to taká naša tradícia. No prekvapili ma reakcie niektorých vlkov. Všetci to prijali s potleskom, zatiaľčo zopár z nich vyskočilo od radosti a začali sa objímať. Po zhromaždení som si ich zavolal k sebe.
,,Alfa Derek, volali ste nás?" ozval sa jeden z nich hneď ako prišli za mnou.
,,Áno, chcel som sa iba opýtať, čo mala znamenať tá vaša reakcia na mier. Celkom ma to prekvapilo."
,, V meste, kde sídli svorka, máme rodinu...vlastne oni patria do ich svorky. No a teraz, keď zavládol mier, môžeme ich konečne stretnúť."
Takže Sue sa ako Luna, perfektne svorky ujala.

Stačil jediný pohľadWhere stories live. Discover now