Capitolul 19

1K 90 7
                                    

Era chiar... Chiar Nicolas. Eram sigura ca va veni.

Yuki:Nicolas? Dar cum? Nu aveai de unde sa sti.
Nicolas:As merge pana la marginea lumi pentru Missi.
Yuki:Dar ce e Missi pentru tine?
Nicolas:Nu e treaba ta!
Yuki:Te voi distruge.

Nicolas nu a mai zis nimic ci a scos o sabie. Yuki a luat si ea o sabie de nu stiu unde. Si au inceput sa se lupte fiecare vrand sa castige. Anry sa furisat la mine si la Reji.

Anry:Imediat de dzleg, Missi.
Missi:Nu, dezleagal pe Reji eu sunt prea slabita si in plus el va poate azuta.
Anry:Bine, il dezleg pe el primul si apoi pe tine.
Missi:Bine, grabestete.

Priveam cum Nicolas se lupta cu Yuki. Nu stiam cum sa il ajut. Eram neputincioasa, slabita si fara pic de putere. Ma uitam la lupta care se dadea intre cei doi. Sperand ca Nicolas sa castige. Anry terminase de al dezlega pe Reji si a venit sa ma dezlege si pe mine. Dupa ce ma dezlegat ne-am pus intr-in loc mai retras si am privit lupta aceea crancena. Nu stiu cum dar Nicolas a reusit s-o strapunga cu sabia de argint in inima. Ea sa dat in spate si se tinea cu mana de locul ranit. Nicolas se duce pe la spate si ii baga mana in partea unde are inima si o scoate afara. Yuki cade la paman si ramane acolo. Nu a mai zis nimic ci a inchis ochii si a murit adica a murit de tot. Il vad pe Max care avea o sabie in mana. Sa napustit asupra lu' Nicolas si a taiat curelele de la vesta. Vesta a cazut josi lasundi  bustul bine lucrat la iveala. In secunda urmatiare il inpuge cu sabia in abdomen. Cand am vazut m-am enervat atat de tare incat am dobandit o putere ne mai intalnita pana acum. Am ajuns repede in fata lui si iam bagat mana prin pipt prinzandui inima in mana. Am rascu putere si iam scoso afara apoi iam zdrobit-o. M-am intor spre Nicolas si am luat o punga cu sange pe care mi-au tras inainte sa ajunga ei aici si iam dat sa bea. Nicolas a beut-o pe toata si apoi se uita la mine.

Nicolas:I-imi pare rau ca nu am ajuns mai repede.
Missi:Important e ca ai ajuns si ca nu ai patit nimic grav.
Nicolas:Nu am sa te mai las singura niciodata.
Missi:Am inteles.

Am plecat toti patru inapoi la Academie. Cand am ajuns m-am dus in camera mea si m-am pus in pat. La cat de obosita eram am adormit pe loc. Am ajuns in lumea viselor instantaneu. Cand m-am trezit l-am vazut pe Nicolas in camera. Se plimba de colo pana colo.

Missi:Ce faci iubitule?
Nicolas:Doamne ce bine ca te-ai trezit. Am crezut ca ti sa intamplat ceva.
Missi:De ce zici asta?
Nicolas:Ieri cand am ajuns era exact ora 21:30 si acum te-ai trezit la aceeas ora. Ai dormit fix 24 de ore.
Missi:Pai... Nu am dormit, am stat legata de un scaun si mia fost tras sange in pungii sanguine. Te mai miri?
Nicolas:Scuze, sufletel, sunt foarte ingrijorat pentru tine de cand ai fost luata de langa mine.
Missi:Nu-i nimic. Ma duc sa fac un dus.
Nicolas:Bine, te astept aici.
Missi:Ok.

(NICOLAS POV.)

Stiu ca sunt foarte ingrijorat. Offf... Doar ca nu mai vreau sa i se mai intample ceva rau. Dupa ce am pierdut-o am fost extrem de ingrijorat pentru ea. Sunt scos din sirul gandurilor de o imbratisare calda. Missi mai avea inca picuri de apa in par. Acei picuri de apa din parul ei aratau ca niste perle stralucitoare. M-am intors la ea si am luat-o de talie punand-o in poala mea. Am apropiat-o si mai mult de pieptul meu.

Nicolas:Deci... Legat de vacanta de primavara. Mai vrei sa megem la conac?
Missi:Sigur.
Anry:Venim si noi.

Ii aud vocea lu' Anry. Imi intorc capul si o vad pe ea si Reji in tocul usi.

Missi:Ar fi minunat.
Nicolas:Bine, veniti si voi.
Anry:Ce bine.
Reji:Da, cumnate.

Si il vad pe Reji care o saruta pe Anry. Si cum eu nu pot sa ma las mai prejos. Ma ridic putin si o sarut si eu pe Missi pe buze. Inca nu imi vine sa cred ce i sa intamplat iubitei mele. Rup sarutul zgomotos si ma uit putin trist in ochii ei albastri.

Missi:Ce-i sufletel.
Nicolas:Stiu ca te vei rusina si supara, dar... Imi poti arata unde ti-au bagat acele ace?

Missi se intoarce cu spatele si isi ridica maieul. Cand am vazut toate acele puncte le la ace am crezut ca voi sparge ceva. Era plina de puncte rosi din cauza acelor ace. Am inceput s-o mangai pe spate. Eu vazusem ca avea si pe maini dar am sperat ca doar acolo avea. M-am apropiat de spatele ei cu gura si am inceput sa-i sarut spatele ei ranit.

Missi:Mersi ca imi alini durerile.
Nicolas:E nu mai vina mea. Daca nu te lasam singura asta nu sar mai fi intamplat.

Nu pot sa cred. De ce nu am stat cu ea? Stiu! De prost ce am fost. Am inceput sa plang fara sa imi dau seama.

(MISSI POV.)

O nu! Nu am vrut ca Nicolas sa se simta vinovat. M-am intors spre el si l-am luat in brate. Si... Deabia acum imi amintesc ca eu aveam inca tricoul ridicat. M-am retras repede rusinata si am vrut sa plec. Dintr-o data Nicolas ma prinde de mana si ma trage inapoi. Imi ridica tricoul si isi baga capul pe sub el, eu find cu spatele la Anry ai Reji. Nu pot crede ca a facut asta. Eram atat de rosie ca mai fi putut confuda cu o rosie.

Anry:Frate... Scoateti capul de sub tricoul lu' Missi! Nu vezi cat de rosie e?

Nicolas isi scoate capul de sub tricoul meu, eu l-am tras repede in jos. Si ridicat privire si sa uitat in ochii mei. Ce ochii frumosi albastri are. Ma aplec si imi lipesc buzele de ale lui. Nicolas imi raspunde la sarut si il adanceste devenind unu pasional. Din pacate pentru mine rupem sarutul cand ramanem fara aer.

Nicolas:T-te iubesc.
Missi:S-si eu.

Incepem sa radem cand ne auzim cum vorbim. L-am luat de dupa gat si mi-am lipit fruntea de a lui. Nu imi pasa de nimic inafara de scumpul meu iubit.

Anry:Noi plecam, ne vedem maine. Pa indragostitilor.
Nicolas si Missi:Pa.

Dupa ce au plecat iubi sa dus sa faca un dus. L-am asteptat in pat pana a iesit din baie. Sa pus  in pat langa mine. Ma luat in brate si ma sarutat pe frunte. Sunt atat de bucuroasa ca sunt lanaga el. Ma simt atat de protejata in bratele lui. M-am pus pe pieptu lui puternic si am adormit. Am adormit cu gandul la iubitului meu drag. Imediat am ajuns in lumea viselor...

Nicolas si Missi sunt draguti impreuna, nu?

Daca va placut si acest capitol nu uitati sa votati. Daca nu va placut imi cer scuze ca vam irosit timpul. Am mai uitat ceva...? Hmm... A da! Nu uitati sa lasati si un comentariu.

Blood AcademyWhere stories live. Discover now