Capitolul 21

1.1K 86 13
                                    

(NICOLAS POV.)

M-am trezit in bratele iubitei mele dragi. Am lasat-o sa doarma cat eu m-am dus la baie sa imi fac un dus. Cand am terminat m-am schimbat si am iesit din baie. Ma duc la Missi si o sarut pe buzele ei dulci ca mierea. Imi dezlipesc buzele de ale ei si o vad cum isi deschide ochii.

Nicolas:Neata, raza de soare.
Missi:Neata, iubi.
Nicolas:Mai e o saptamana si vinr vacanta de ptimavara.
Missi:Deabia astept.

Am mai sarutat-o o daga scurt si am plecat spre birou. Abia astept vacanta de primavara. Anu acesta pica cu 3 zile inainte de ziua iubitei mele. Am mes la birou...

¤Dupa o saptamana...

A venit si vacanta de primavara. Am chemat limuzina sa vina sa ne ia. Si tot odata le-am spus servitorilor sa pregateasca petrecerea pentru viitoarea mea sotie. Abia astept sa vad ce fata face. Ma duc dupa Missi, Anry si Reji pentru a puta merge la conac. Cand iam luat pe toti am mers la limuzina. Ne-am urcat toti in ea si am pornit catre conac.

Nicolas:Poftim, dragoste.
Missi:Mersi, sufletel.

Am luat si eu o sticla cu sange si am baut din ea. Dupa o jumatate de ora am juns la conac. Ne-am dat jos din limuzina.

Nicolas:In nainte sa intram te voi lega la ochii.
Missi:De ce?
Nicolas:E o ssurpriza.
Missi:Bine.

Am legat-o la ochii si am condus-o in conac. Anry a deschis usa si am intrat impreuna cu Missi pe ea. Am dezlegat-o de la ochii.

Nicolas:Sutpriza!

Missi a ramas cu gura cascata.

Missi:P-pentru mine?
Nicolas:Da. Peste 2 zile va fi ziua ta asa ca m-am gandit sa iti fac o petrecere surpriza.

Sufletelul meu imi sare la gat si ma imbraciseaza strans.

Missi:Mersi, mersi, mersi, te iubesc.
Nicolas:Si eu sufletel.

O strang in brate si o sarut pe frunte. Am petrecut toata noapte. Reji a mancat prea mult tort si a vomat o jumatate de ora la baie. Eu am baut prea mult alcool asa ca am fost extra ametit. Draga mea sora a baut si ea, dar dupa doua pahare a si ametit. Draga mea comoara a baut si a mancat si a vomat dupa atat bautura. Am mers impreuna cu sufletul meu in camera. Ne-am schimbat amandoi in camera. Dar ne-am schimbat unu in fata altuia. Dragostea mea are un corp... Si ce mai corp. Arata bine si pe interior si pe exterior. Are niste forme frumoase si pielea ei e asa fina. M-am apropiat la bustul gol de ea care avea doar o pereche de chilotei negri cu inimioare. Cand am ajuns aproape de ea am luat-o in brate pe la spate. In momentrul acela ea tresari.

Missi:N-Nicolas m-mai s-speriat.
Nicolas:Scuze.
Missi:Nu-i nimic.

Sa intor spre mine si ma luat in brate. Nu avea sutien pe ea asa ca a putut simti cu usurinta pieptul ei.

Nicolas:Hai sa ne imbracam si sa dormim.
Missi:Ok.

Ne-am imbracat si ne-am pus in pat.

Nicolas:Noapte buna, scumpo.
Missi:Noapte buna, ursulet.

Am adormit impreuna cu iubita mea. Am ajuns in lumea viselor instantaneu. Dimineata cand m-am trezit aveam o durere de cap infernala. M-am ridicat din pat si mi-am pus mainile la cap.

Missi:Esti bine dragoste?
Nicolas:Da, doar ma doare capul.
Missi:Oooo, sufletel.

Iubi vine la mine si ma ia in brate. Ma intorc cu fata la ea si o strang in brate. Sufletelul meu ma saruta pe frunte si ma mangaie pe cap.

Missi:Gata suflete totul va fi bine.
Nicolas:Bine.

Am stat asa pana ce durerea mia trecut. M-am ridicat si am intrat in baie. Mi-am facut un dus scur si m-am schimbat apoi am iesit din baie. Draga mea a intrat si ea sa isi faca un dus scurt. Dupa ce a terminat am coborat in living. Acolo erau Anry si Reji care se giugiuleau. Am mers in spatele lor si iam speriat.

Nicolas:BAU!
Reji si Anry:AAA...

Am inceput sa rad impreuna de sufletelul meu.

Anry:Nu e amuzant!
Nicolas:Nici cand ai facut-o tu.
Anry:Da, dar...
Nicolas:Nici un dar.
Sebastia:Domnule masa e gata.
Nicolas:Venim imediat.

Am mers la masa. Dupa ce am mancat m-am dus in living si am stat cu iubita mea. Abia astept sa ne casatorim. Vom fi impreuna pentru totdeauna...

(MISSI POV.)

Vacanta a fost minunata mai ales ca a fost si Anry cu noi. N-am facut cine stie ce. Dar mia placut sa imi petrec timpul cu viitorul meu sot. Mai sunt doua zile si ne intoarcem la Academie. A fost o vacanta placuta alturi de prieteni si logodnicul meu. Nicolas in acest moment sta pe picioarele mele si eu ma joc cu o suvita din par lui. Dintr-o data se ridica si ma ia in brate. Nu stiu de unde mama dracu a aparut si Reji dar a aparut.

Reji:Hei, cumnatele.
Nicolas:Daca mai imi zici o data 'cumnatele' te las fara familie.
Reji:Dar eu nu mai am... Oo, am inteles viitor cumnat.
Nicolas:Cred, ca vrei sa rama fara mostenitori.
Reji:Ai zis sa nu iti mai spun cumnatele nu cumnat.
Nicolas:Nu imi mai spune nici 'cumnatele' nici 'cumnat' inteles?!
Reji:Da.

Reji pleaca si ma lasa singura cu ursuletul meu. Asa sau certat in fiecare zi. Dar asta e doar o parte din cearta lor. Zilele au trecut repede si plecarea noastra se apropia. Azi e ultima zi in care mai stam la conac iar maine ne intoarcem la Academie.

Nicolas:Maine ne intoarcem la Academie.
Missi:Da, dar mai avem cateva luni si ne casatorim.
Nicolas:Deabia astept.
Missi:Siii... Ce buget am pentru rochie.
Nicolas:Nu conteaza, poti sa iti ei orice rochie vrei tu.
Missi:Chiar nu conteaza?
Nicolas:Da.
Missi:Dar sti ca nu ai voie s-o vezi pana in ziua nunti, da?
Nicolas:Da, iti promit ca nu am sa trag cu ochiul.
Missi:Bine, hai sa ne culcam. Maine ne intoarcem la Academie.
Nicolas:Bine.

Ne-am dus sus si ne-am schimbat. M-am pus in pat si a venit si ursuletul meu langa mine. Am adormit instantaneu. Imediat ajungand in lumea viselor. Dimineata cand ma trezesc il caut pe Nicolas cu mana prin pat dar nu era. Ma trezesc si il vad cum iasa din baie.

Missi:Ai facut un dus?
Nicolas:Da, e randul tau.
Missi:Ok.

Ma duc si eu sa imi fac un dus scurt. Cand termin ma imbrac si ies afara. Imi iau bagajele si ma duc afara la limuzina. Cand am ajuns Sebastian mia luat bagajele si lea pus in porbagaj. Stau si ii astep pe Anry si Reji care nu mai veneau. La un moment dat Nicolas nu mai are rabdare sa-i astepte.

Nicolas:DACA NU VENITI NOI PLECAM!

Ii vad cum vin in fuga la noi. Am inceput sa rad la cum sau speriat. Am urcat toti in limuzina si in jumatate de ora am si ajuns la Academie. Eu cu ursulerul meu drag ne-am dus in camera noastra si ne-am aranjat lucrurile. Nu stiu de ce dar eram foarte obosita asa ca m-am pus in pat si am adormit. Nu stiu ce sa mai intamplat pentru, ca eu eram de mult in lumea viselor.

Imi cer scuze daca nu am fost detaliata.
Dar nu cred ca ati fi vrut sa vedeti ce plictositoare a fost vacanta lor.
Mai am putin si termin cartea.
Vreti sa fac si volumul 2?

Daca va placut si acest capitol nu uitati sa votati. Daca nu va placut imi cer scuze ca vam irosit timpul. Am mai uitat ceva...? Hmm... A da! Nu uitati sa lasati si un comentariu.

Blood AcademyWhere stories live. Discover now