3

233 67 57
                                    

Multimedyada Izzebella nin giydigi kiyafetler var okuyup eleştiri lerinize yorumlayabilirsiniz ve vote ve yorumlarinizi bekliyorum 😊💋👄❤👐😁 sizleri seviyorum inş bgenirsiniz

Sabah olmuştu .Emily yanımda yoktu . Kalktim banyo etmem gerekiyordu. Banyoya giderken annemle babamın resmini gördüm ve birden onları unutmuşmuydum yoksa asla olamaz öyle bişi .Duştan çıkıp kısa şortumle üstümü giydim saçlarımı topladım okula gitmem gerekiyordu. Hayatımda ilk defa otobüse bindim.çok kötü bisiydi sıcak ve birsürü insan vardı .Oturacak yer bulamıyordum .Ve buldum en sonunda oturdum ve bi yaşlı kadin söylenmeye başladı "artık gençler bizden de yaşlı olmuslar"dedi. Bu kadin ediyor yaa kötü oldum bi anda ben"buyur teyzecim gel sen benim yerime otur " dedim. Ve kadin "hala hala benim nerem yaşlı be şuna bak istemem senin yerini de zamanı gençler ben senin annen yaşında kadınım "dedi.demez olsaydım annem gerçekten çok erken öldü 49 yaşında erken evlenmiş . Dayanamadim"o ha 70 yaşındaki kadınsın kuçul de cebime gir"dedim .ve şoföre "lütfen arabayı durdururmusunuz.adam durdurdu .Yürüyerek sahile gitim. Hem ağlayıp hemde denizi seyrediyordum o kadar masumduki şu 3 haftadır yaşadıklarımı düşündüm düşündükçe sanki kalbim agriyodu .Hayat bana gerçekten acimasizca davranmisti dadimi aradim "alo dadi ben bugun okula gitmedim haberin olsun ." Konusurken agladiğim için dadim herseyi anlamisti .dadım "beni dinle Bella eve gel seninle biraz konuşalım bak eğer gelmiceksende eve erken don lütfen "tamam dadı eve erken gelicem bb " diyp kapattım .Biraz yürüdüm ve bi balık tutan adami gördüm eskiden midem bulandırdı.Balık tutan insanlardan ve mesleğini yapıyorlarmış.Eve gittim dadim ve Emilyden başka kımsem yoktu artık kuzenlerimde benden kendilerini çok üstün bulup aradığımda cevap vermiyorlardı. Eve geldiğim an üstümü çıkarıp yatim.

Dadimin perdeyi açmasıyla güneşten dolayı uyandım . Annemin ölmeden önce beni buz gibi bi suyla uyandırdığını hatırladım gözlerim doldu ve aynadan kendime baktım gözlerim çok yipranmistim kendime makyaj yaptım. Ve pantolon ust giyip evden ciktim bugun okula gitmem gerekirdi derslerime bakmaliydim . Sınıffa gitim Tina ve Elly çetesini toplamıştı eskiden bende o çetenin kaptaniydimm . Tina bana doğru geldi.ve " napion lan ezik şey " ben normal ezik kızlar gibi olamazdı ayağa kalktım ve sacini tutup basini egip dizime vurdum tinanin burnu kanamaya basladi .ve bana bağırdı ve onu tuvalete götürdüler ve bana bu iş burda bitecek dedi . Austin i kantinde gördüm sozde sevgilimdi ve bizlere bile beni aramadı gidip yüzüne tokat atıp ve ona vurmak istiyorum kalkıp hesap sormak istemeye hakkım vardı . Kalktım ve onun oturduğu masaya gittim ve masanın üstündeki çayi elimle itekleyip çayı döktüm ve biraz Austin in üstüne döküldü herkese oo demeye başladı . Austin(başrol değil karisilmasi))

Austin ayağa kalktı ve bana "lan sen kimsin kendini ne zanediyosun sürtuk hata orospu bildiğim kadarıyla baban şerefsiz olduğu için bu haldesinn "
Bi anda nefesim kesildi .En sonunda başımı kaldırıp bi andan da ağlarken. Ve bi andan vücuduna vuruyorum
"Austin sen beni sevmistin.o ask sözleri ,o yemekler, o hediyeler neydi onlar hı soylesene soyle ?Bunu hiç unutma Austin benim babam nekadar şerefsiz olursa olsun asla senin kadar olamaz ve senin gibi bi pc bana asla oc diyemez anladinmi beni hii!!!!!!! Dadim aradı ama o değildi bi hemşire "hanfendi merhaba dediniz herhalde telefon rehberinde öyle yaziyo korkmayın ilk başta dadiniz trafik kazası geçirmiş bi otobüsle otobüs çarpışması ama sadece "dediği an telefon elimden düştü ve kostüm ve Koşarak sınıfa gittim çantamı alıp hemen okuldan cikicaktim ki mudur durdurdu .
"Kızım nereye bu bi okul kafan estiği gibi cikamasin " dedi. Bense
"Hocam lütfen yarincikiyim."
"Tamam bir şartım var yarın bugün gunlerden salı perşembe günü müfettiş gelicek senin çarşamba günü gelip hizmetcilerle sınıfları temizlemeni istiyorum " dadimida kaybedemezdim dusunmeden "tamam dedim
Hastaneye geldim ve dadimin kafası sarılmıştı hemen ona sarildim ve kendime hastanenin aynasından baktım çok kötü olmustum.
Arkadaşlar Izzebellanin nasıl olduğunu gösterdim yani bi göstermek amaçlı YANi Izzebella değil.

❤❤❤❤jackson ağızdan :

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


❤❤❤❤jackson ağızdan :

Sabah kalktığımda yanımdaki kizi gördüm ve gitmesi gerekirdi çünkü parası masadaydi Durtum kiz beni görünce korku dan kendini bataniyeye sarıp banyoyagitti.Bende otelden ayrıldım .Ed beni aradi. "Abi nerdesin sana hani demiştim yaa Bill Martin in iflas edicek o adam etti geçen 3 hafta önce pazar günü karısıni öldürmüş. Hatta bitane kizi vardı kendini bişi sanan "
"Bekle Ed o kulubeye geliyorum . Yol baya bi uzun surdu ama sanirim bu o kizin babasi . Ve kulubeye gelmiştim Ed sandalyede oturuyordu .gidip yanına oturdum ve konuşmaya başladım.

Jackson

"O gun ki partide k urtardigim ve salak gibi koşmaktan kucağıma düşen kiz ondan mezarda korkmustu ne diyorum yaa bu dünyada kimseye acimicaksin
Ed sadete gel yoksa işinden atilirsin biliyorsun göz yaşına bakmam arkadaş olduğumuzdan torpil yersin zanetme ben çok arkadaş gördüm hepsi şerefsiz çıktı güvenim yok artık kusuruna bakma"

Ed
"Patron özür dilerim.O adam zamanında çok insanlari kandırmış veya öldürmüş,bu kadin hayatına girdikten sonra biraz adam olmuş .öldükten önce mirasının yarısını pis işlerine ulaştırmış ve polis öğrenirse bizde gideriz çünkü adam bizden borç aldi. Ve bizim de Defterimiz fazla açık degil.Sadece uğuşturucu atamadık .

Jackson :
Şiştttt bana bak Ed ben asla insanlara zarar verecek bişi yapmadım yaparım oda dusmanlarima. Bu müdür hangi okulun müdürü kasamizdan nasıl bir cesaret edil paralarımızı caldiysa bende onu okulunu "

Ed:

Yani paralarını mi calcaksiniz

Jackson:

"Yokk bana yakışmaz sadece bi suçluyu aynı suçla karşılık olmaz öldürüp onu okulun müzesine koyup paramı alicam "
Ed
Yarın müfettiş gelicekmis Yarinmi gidicez

Jackson
Evet yarın gece gorsün bakalim o mudur efendi benimde bi okula girmem gerek .

Ed
Torpile girersin .nedenki sen ders falan kaldiramasin

Jackson
Herzaman işlerim olduğu zaman 4yilik üniversitesi istiyorlar 3ay okuyim sonra ben yaparım bişeyler o şerefsizini okulunda okucam yeni mudurde benim adamım olcak tamam Ed dışarı.
Ed
Grusuruz patron

Çok yorgundum benim hiç güzel bi çocukluğum olmamisti ve
Zzz



Aksiyonlu TesadüflerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin