12

32 14 26
                                    

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR . BU BÖLÜME KADAR ÇOK YAVAŞ İLERLİYORUM ve 9. BÖLÜM DE ÇOK ZAMAN KOYDUM ARAYA ONDAN DOLAYI BİRSÜRU OKUYUCUMU KAYBETİM AMA BİLİYORUM ARAYA SÜRE GİRDİGİ ZAMAN OKUNMAK İSTENMİYOR AMA LÜTFEN BENİ BAĞIŞLAYIN İYİ OKUMALAR...

JACKSON 'DAN

Sabaha uyandığımda Izzebella'yı merak edip aradım fakat bir türlü acmiyordu. Kalktım elimi yüzümü yıkadım.  Ed beni hala aramadı. Izzebella'ya ise soracağım tek şey Emıly  umarım iyidir . En iyisi Izzebella 'ya sormak ama telefonunu açmıyordu.  Onların evine gidicektim . Kıyafetimi giyip arabaya binip gittim. Sokağa yaklaşırken bağırışma sesleri geliyordu .

Arabadan indim karşımda gördüğüm manzara beni şok etti. Olamaz dedim ve koşarak Izzebella 'NIN evine koştum polisler kapının önünde her yer sarı şeritlerle OLAY YERİ GİŔİLMEZ yazısı yazıyordu .Şeritlerden tam geçerken bir polis beni tutu ve bana kızarak

Polis   : Körmüsün be adam yazıyı görmedinmi çekil geriye .

Kendimi o şeritlerden geçmeye çalışıyorum ama bir polis daha geliyor . En sonunda soruyorum ve bağırıyorum

Jackson :    Izzebella, Izzebella! !!!! Ordamısın ses ver !  Lütfen polis çekil şuradan içeride arkadaşım var ve neler oldu orda lütfen anlatın bana,!!

Adam beni kenara çekilip anlatmaya başlıyor.

Polis :  İçerdi bir ceset bulduk ama yüzü kanlar içinde. Tespit edemedik.
O anda nefesim kesildi neler olmuştu burda endişe ile aca Izzebella 'mı diye düşündüm ya benim yüzümden ona zarar verdiyseler .

İçeriye girmeliydim o cestiben tespit etmek zorundaydım hemen başka bir polise giderek ceseti tespit edebilecegimi söyledim ama bana beklememi ve hastanede görülmesi gerektiğini söyledi çok sinirlendim .

Korku içerisinde yürüďum eğer o kişi Izzebella olursa kendimi asla affedemezdim . Emıly koşarak yanıma geldiģini fark ettim o anda bana sarıldı .  Ellerim aşağıda kaldı . Ağlıyordu Emıly'ı geri çekerek konuşmaya başladım .

Jackson : Emıly burda neler oluyor içerideki ceset kim ? !!!!!!!!

Emıly : Bilmiyorum bilmiyorum  ama tek korktuğum şey Izzebella  içeri giremiyoruz izler karışır diye (agliyor) 

Emıly ile bir taşa oturduk Emıly hala ağlıyordu.  Sakinlestirdim onu etraf çok kötü gözukuyordu  . Heryerde polis arabaları ve ışıkları ve hava o kadar bulutluyduki karanlık gibiydi her yer Emıly üşumeye başladı . Ceketimi onun üstüne attım . Ama Halla aklım Izzebella ' daydı henüz çok çabuk arkadaştık ama şu anda kırk yıl gibi geliyordu .

Ceset çıktı .  Arabya göturülmek üzereyken . İnsanlar merak içinde cesetle bakiyordular.  Hemen şaşkınlıkla baktım çok ceset gördüm ama beyaz örtü kan içinde ve saçları arkadan gözüküyordu pırtılaşmıs  kan vardı. Emıly koşarak gitti.Bende peşinden arkasından durdurmaya başladım . Ama yakalayamadım.  Polisler tutu. Emıly hıçkırıklarla bana dönüp bu "Izzebella  evet o Izzebella " dedi.

Bir anda kasılmaya başladım nefesim gitti. Sanki dünya başına yıkılmıştı bir anda Emıly'ye baktım bana bakarak  "O Izzebella "dediği gibi bayıldı . Hemen onu kucağıma aldım . Boğazım düğümlendi . Emıly kucağıma aldıģım için yavaş yavaş yürüyorum.  Bir polis önümu keserek

Polis : Haydi hastaneye tespit etmek isteyen sen değilmiydin?

Başımı saladım.  Emıly'ı arabaya oturturdum hiç bir kızı kucağıma aldığımı hatırlamıyorum . Üzerine su attım .Gözlerini kıpırdatarak açtı . Bana bakarak nerdeyim ben diye sayikladi.  Ona geri geleceğimi söyledim ve arabayı kilitleyip gittim .

Polis arabasına bindim . Çok bindim buraya yanımdaki polis yüzüme bakarak

Polis:  Sen sanki seni bikere daha görmüş gibiyim ama nerde .

Terler üzerimden döküldü . Hemen konuyu değiştirdim

Jackson : Beni mi ? Hayatımda hiç polise gitmemiş ben şakamı bu şey bu arada ölü genç miydi.

Polis  : Tamam  sakin ol ! Ölünün yüzü gerçekten çok kötü olmuş belki boyundan falan anlarsın ama zannetmiyorum zaten bunu yapan her piç câni bir şekilde yapmış ama sanki oyun oynamış cesedin ustünde yani gözleri oyulmuş.

O anda midem bulanıyor .kusucaken kendimi tutuyorum . Hastaneye varıyoruz . Morga gönderiyorlar beni bir doktor benimle geliyor  içeri gidiyoruz bir anda sanki ölücekmişim gibi hissediyorum korkuyorum . Doktor ölüyü çekiyor . Ama ayakları şiş bunlar Izzebella'nin olamaz ama ya şişmişse haa evet ölüler şisıyorlar öldükten sonra doktor yavaş yavaş açıyor her çekilişinde çok korkuyorum .

En sonund hızlı cekiyor ve gorduklerim karşişinda gözlerim doluyor ve ben sert bir insanım ellerim titriyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En sonund hızlı cekiyor ve gorduklerim karşişinda gözlerim doluyor ve ben sert bir insanım ellerim titriyor . Şaşkınlık içerisinde doktora bakıyorum.. ve ölünün yuzunne............

Umarım o anı  yaşamışsınızdir okumaniz dileğiyle .

Aksiyonlu TesadüflerWhere stories live. Discover now