11

59 20 38
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR KAPAK İLE İLGİLİ BAYA Bİ SORULARINIZ VAR .MESELA NE ALAKA BU KAPAKLA KİTAP? BAZILARINIZDA SENCE BU KITABA GÖRE ÇOK ABARTI DEĞILMI? GİBI SORULAR AMA ARKADAŞLAR BANA GÜVENİN BU BOLÜMDEN KAPAĞIN HAKKINI VERİCEM İYİ OKUMAALAR ..... :)
Arkadaşlar müziği açmayın şimdi ben size dediğim zaman açın

IZZABELLA'DAN

Karşımda gördüğüm o kız yani Emıly gitmiş yerine vahşi bir insan vardı kolları kesik ,ve elleri arkadan bağlanmış , dudağı kanamış , sanki yüzüne yumruk atılmış ve göźünun altı morarmış , ağlamaktan gözleri şişmiş, üzeri yırtılmıştı boş boş yere bakıyordu .

Napacagimı bilemedim yavaş adımlarla yanına gittim . Kafasını ellerimin arasına aldım. Ses tonum o kadar nazik cıkmıştıki gözlerim dolmaya başladı en sonunda konuştum

IZZEBELLA : Emıly nerdeydın bunu kim sana yaptı?

Emıly bir andan hıçkırıklarla ağlamaya başladı ve boynuma sarıldı titrek bir ses tonu ile

EMILY : Çok korktum Bella çok !!!!

Emıly' olduğu yerden kaldırdım . Yatağa oturturdum ve ilk yardım cantasıyla pansuman yaptım Jackson şaşkın gözlerle bir anda Emıly'ı soru yağmuruna tutu.

JACKSON : Emıly evet şu anda bu soruları sana sormamam gerekir ama senin iyliģin için anlatman gerek

Ses tonum biraz sert çıktı. Çünkü kız bu haldeyken soru soramazdı.

IZZEBELLA : Biraz düşünme yeteneğın olsaydı eğer biraz bizi düşunuyorsan defol git burdan çünkü kesin herşey senin o piç işlerinden dolayı başımıza gelmişdir . Neden hayatıma girdiģin hakkında ufak bir fikrim yo_

JAckson her an beni ısırıcakmış gibi yüzüme baktı ve bağırarak sözümü kesti

JACKSON : Kapa çeneni ! Bende meraklı değilim senin gibi biri ile aynı ortamda bulunmaya ama şu anda konu bu deģil

Emıly 'nin gözlerinin içine baktım ve duşa girmesini söyledim . O banyoya giderken bende Jackson 'a sinirlice bakış attım .

JACKSON : Ne bakıyon öyle ? Dedi.

Bende başımı çevirdim . Jackson dışarı çıktı heralde Ed ile konuşucaktı.

Bende kendimle konuşmaya başladım" neden bunlar hep bizim başımıza neden geliyor hayat niye bu kadar acımasız neden bugün Emıly yarın ise benmi "? Düşünurken Jackson içeri endişe ve korku içinde geldi

JACKSON : Emıly banyodan çıktı mı hemen çıkmamız gerek burdan .

Çok korkmuştum Emıly kapıyı çaldım ."Emıly hemen çık gitmemiz gerek burdan ."

Hiç soru sormak istemedim Ama Jackson beni korkutu

IZZEBELLA : Noldu yine,Ed ne dedi sana? lütfen artık git yanımızdan!!!

Jackson sadece sinirli bir şekilde "sonra anlatırım" dedi
Emıly kıyafetini giymişti . Hemen dışarı firladik Emıly konuşmuyordu . Siyah bir araba geldi bizi almaya içinde Ed ve üç adam vardı . Ben binmek istemedim çünkü korkunçtu. " Neler oluyor " dedim Jackson 'a ama cevap yoktu bir anda kendimizi arabanın içinde bulduk .

Arabada giderken Ed Jacksona endişeli bir ses tonuyla "gelmişler ! Emıly ' yi de onlar bu hale getirmiş " dedi Emıy'e soru sormaya başladılar ciddi bir ses tonu ile

ED : Emıly eve giderken başına ne geldi nasıl bir anda bu hale geldi adamlarmı sana saldırdı? Emıly anlatman gerek hepimizin iyiliği içın lütfen anlatır??

Aksiyonlu TesadüflerKde žijí příběhy. Začni objevovat