47. Bölüm

1.7K 101 21
                                    

Kimi seçeceğimi ve ne yapacağımı bilmiyordum. çaresiz durumdaydım. bir kere daha böyle bir şey yaşamıştım. ve bir kez daha kendimi ortaya koyacaktım. zarar görmelerine izin vermeyecektim. "Onları rahat bırak Alper. Lütfen ne sorunun varsa benim ile hallet." dedim Alper dediğimden menun çıkmışcasına gülümsedi. "Hmm.. bir düşüneyim." diyerek yanıma yaklaştı. çenemden tutup kafamı kaldırdı. ve yüzüne baktırttı. "Hayır. hadi bir oyun oynayalım o zaman karar ver Merve" dedi ve arkasında ki adamlara bir haraket yaptı. adamlar hepimizin elini bağladı. Oğuz , Mediha ve Sena yı baska bir arabaya bindirdiler.

Arabalar haraket etmeye başladığında. içimdeki korku daha da arttı.
Oyun..
Ne oyunundan bahsediyordu. Kağan ın yapamadığı oyunları! ama her türlü ölecektim bunu biliyordum. Kağan ölmüş olabilirdi ama adamları hala hayattaydı. Araba ile bilmedigim sokaklara girdigimizde ön koltukta oturan Alper e baktım. yüzündeki gergin kaslar sinirli olduğunun bir göstergesiydi. araba bilmediğim bir sokakta durunca herkes arabadan indi ve adamlardan biri kapımı açıp arkamda bağlı olan ellerimi tuttu. ve kapısı ışıklar ile süslenmiş kapısının önünden bile sigara ile karışık olan içki kokuları alınıyordu. bir araba sesi daha gelince arakama baktım. bu sefer Oğuz , Mediha ve Sena arabadan indi. Mediha ve Sena 'nın korktuğu her halleriden belliydi. ama Oğuz bana bakıyor ve bir şey anlatmaya çalışıyordu. anacak karanlık olan sokakta hiç bir şey göremiyordum. arkamda olan adam hızla beni içeriye itince dengemi kurmaya çalıştım. ve barın kapısından içeriye soktu. Barın aşağı doğru olan merdivenlerini inmeye başladım. up uzun olan merdivenlerin ortasına gelince tekrar arkamı dönüp Oğuz a baktım. yüzünü led isiklar ile gore bilmiyordum. tam bir şey anlatacakken arkamdaki adamin bir kez daha ittirmesi ile dengemi merdivenlerde kuramadım ve merdivenlerden yuvarlanmaya başladım. son merdivene kafamı vurmam ile gozlerimin kapanması bir oldu.

OĞUZ'DAN

Merve nin merdivenlerden yuvarlanması ile gözlerinin kapanması bir olmuştu. onu ittiren adam hızla Merve nin yanına indi ve nabzını ölçtü. "Yaşıyor!!" dlye bağırdı. bende hızla merdivenlerden indim Merve nin yüzü kanlar içerisindeydi. bu sefer Alper e baktım. "Alper Merve yi bırak! bir şey bilmiyor!" dedim ancak Alper alaylı bir şekilde gülümsedi. "aaa Oğuzcum ben Merve ye her seyi biliyor diye yapmıyorum ki. Kağan ın yapamadığı şeyleri yapıyorum merak etme sıra sanada gelecek" dedi ve Barın icerisine girdi. bir kaç dakika sonra barın içerisindeki kızların hepsi dışarıya çıktı. "Alper sakın!! sakın!! öyle bir şey yapayım deme ölümün benim elimden olur! orospu cocugu!!" barın icersinde olan Alper in dediklerimi duyduğunu biliyordum. ve Merve ye ne yapacağınıda...

MERVE'DEN

Gözlerimi açtığımda kafama giren şiddetli baş ağrısı ile nerede olduğuma bakındım. yatak odasındaydım. ancak eski ve kusmuk kokuyordu. bu kokuya daha fazla dayanamazdım. başımın ağrımasına aldırış etmedim ve odadan çıktım. gelen müzik sesini takip ettim. ve sigara ile karışık içki kokusunu alınca nerede olduğumu anladım. en sonra merdivenlerden yuvarlanmıştım. gersini hatırlamıyorum bile.

Üzerime gelen ışık ile nerede olduğuma baktım. sahnedeki Alper'di. "İşte Merve de geldi. Artık oyuna başlaya biliriz" dedi ve barda erkekten başka bir sey olmayan kişiler alkışlamaya başladı. ve arkamdan biri ittirerek sahneye çıkardı. önüme baktığımda tam karsimda Oğuz , Sena ve Mediha oturuyordu. ancak hiç birinin eli bağlı değildi. Oğuz sigarasını bile içiyordu. ne oluyordu böyle. Oğuz un bakışlarımız buluşunca. uzun uzun baktım ancak tepki bile vermemişti. Alper in sesi ile ona baktım.

"evet Merve oyunu anlatıyorum. sahneye bir erkek çıkacak ve sana soru soracak sadece evet , hayır ve belki diye bilirsin. ve üst üste aynı yanıdı vermek zorunda kalrsan üzerinden bir kiyafetini çıkaracaksın" anlatırken Oğuz a baktım az çok anladığım oyuna "tamam kabul" dedim.

Özel Numara (düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin