54. Bölüm

1.8K 89 14
                                    

Üç hafta sonra...

Birisini avuçlarımda sımsıkı nasıl tutabilirdim? hapsede bilir miyim zihnime? hapisanesi olabilir miyim özgür bir ruhun? hayırmış cevap hep. her geçen gün sayesinde daha iyi öğreniyordum.

Evde Oğuz un içkilerinden bulmuştum bi koltukta iki büklüm oturmuş sıkıntıyla ellerimi saçlarıma daldırdım. bir yudum daha aldım içkimden gitme diyememiştim ona. o gün sıkıntılıydı. meğerse bana 'hoşçakal' diyormuş. benimle yaşa demişti hem... diyorum ya yalanlar söylerdi hep. sanırım alışmıştım insanların yalanlarına...

Acımasızca mıydı bu?
Evet

Yıkılmış mıydı beni yine?
Derinden

Acıyor muydu?
Çok

Bir yudum daha... belki bir bardak daha... "abartma içmeyi" dedi Özgür yanına oturarak. zor açılan gözlerim usulca kafamı kaldırdım. "ben içmeyi abartmıyorum" dedim elimi yanağıma koyarak "o yokluğu abartıyor" dedim. Özgür elimdeki içkiyi alıp saçma sapan ortada duran sehpanın üzerine koydu. "ya beni rahat bırak!" dedim içkiyi geri almaya yeltendim. içkiyi alacakken dengemi kuramayıp yere kapaklandım. "Merve iyice sarhoş oldun şimdi derhal yatağa" çocuk uyarır gibi beni uyarmıştı. elimi sehpaya koyarak destek alıp oturdum.  "Bu sehpa ilk defa bir boka yaradı" diyerek kahkaha atmaya başladım. eğlenceli gelmişti benim için. Özgür benim aksime gülmeyip kolumdan tutup kaldırdı. üst kata çıkarıyordu fakat ben dengemi dahi kuramıyordum. Özgür beni bir hamlede kucağına alıp merdivenleri çıkmaya başladı. ama odaya değil banyo ya götürdü.

Beni yere koyup küvetin başına gitti. yarım açık olan gözlerim ile ne yaptığına baktım küvetin çeşmelerini açmış dolmasını bekliyordu dirseklerimden destek alıp oturmaya çalıştım. ama kafam o kadar dönüyordu ki bunu bile becerememiştim. Özgür yanıma gelip sırtımı duvara yasladı ve tekrar küvetin başına gitti. "eğer Oğuz senin bu halini görse beni yaşatmazdı. bunu yapmana izin vermemem gerekirdi." dedi sıkıntılı bir sesle. "olsun. yeter ki gelsin" dedim boğuk ve zor çıkan sesimle Özgür tekrar yanıma gelip kucağına aldı. bu sefer göz kapaklarım ağırlaştı. gözlerimi kapatıp kendimi saldım. vücuduma deyen soğuk su ile çığlık attım. "Çok Soğuk!!!" Özgür bu halimen memnun kalmış gibi gülümsedi. ve küvetin içine beni bıraktı. ellerini birini göğüsüme diğerini karnıma koyup bastırdı. küvetin en dibine soktu. nefesim tükenmeye başlayınca sudan ellerimi çıkartıp Özgür ün kolarına tırnaklarımı batırdım. sudan beni çıkardığında derin bir nefes alarak çıktım. "asıl Oğuz bunu yapt-" sözümü bitirmeme izin vermeden tekrar küvetin dibine bastırdı. tekrar sudan çıkartınca daha çok derin nefes aldım. "Hayvan!!" Özgür bunu derken kahkaha atmaya başladı. "sonunda kendine geldin" dedi ve tekrar kucağına aldı. buz gibi olan vücudum Özgür un sıcak tenine değince "gerçekten soğukmuş" dedi ve gülümsedi.

Beni yatağa attığı anda arkamı döndüm. yorganı altımdan alacakken belimde hissettiğim el ile kim olduğuna baktım "bu ne?" dedi özgür elini dövmenin üzerine gezdirirken. vücudum ıslak olduğu için üzerime yapışan tişört içimi gösteriyordu. Özgür dövme yi daha iyi görmek için tişörtümü biraz kaldırdı. mırıldanarak "Oğuz un bahsettiği şey buymuş" dedi dediğini duymuştum fakat duymamış gibi davranıp "efendim?" dedim Özgür bana bakıp elini çekti "hiç" dedi bir adım öne gelip eğildi. "hadi üstünü değiştir hasta olacaksın yoksa" dedi ve odadan çıktı. yataktan az da olsa sarsılarak kalktım. üzerimde ıslak olan bütün kıyafetleri çıkarttım. iç çamaşırlarımı giyip aynanın karşısına geçtim zayıflamıştım...

Özel Numara (düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin