На пазар за Коледа

652 48 0
                                    

~~Декември~~

Със Джунгкук имах прекрасна връзка. Всеки ден излизахме заедно и правехме любимите неща на другия. Имахме толкова забавни случки, че дори е чудо, че ги помня всичките. Месеците минаха неусетно.

Наближаваше Коледа, а аз все още не бях купила подаръци. Беше денят преди Бъднивечер и бях убедена, че ще има много хора, купуващи подаръци за любимите си хора. Дори не си бях направила списък със това, което да купя. Взех един лист и започнах да размишлявам. На баща ми щях да взема часовник, на мама- гривна. На момичетата щях да взема три еднакви гердана. Но за Джунгкук си нямах идея какво да взема. Нито едно нещо не ми идваше на ум. Той беше добър във толкова много неща. Дали да му купя една китара? Дап, това ще е идеален подарък за него. 

Направих си списъка и отидох до кухнята, за да ям бисквити. Родителите ми бяха на работа. Не беше кой знае колко студено и нямаше много сняг. Изядох няколко бисквити и се върнах в стаята си, за да се преоблека. Облякох пуловер, дънки и си обух зимни ботуши. Облякох си яке, сложих си ръкавици и шапка и вързах шал около врата си. Взех пари и се отправих към входната врата. 

Вече бях пред магазините и държах списъка в ръцете си. Тогава се питах дали да взема подарък и за родителите му. Влязох във бижутерия и започнах да разглеждам. Видях една гривна. Не беше много скъпа. Видях и един часовник и той беше малко по-скъп от гривната. Помолих магазинерката да ги сложи в празнична торбичка. Докато ги слагаше в торбичката, погледът ми се мярна на три еднакви гердана. Помолих да ги сложат във същата торба. Платих на магазинерката и се отправих към музикален магазин. 

Имаше различни видове китари. Но се спрях на една, която беше във червено и черно. Погледнах цената и тя ме устройваше. Купих я и излязох от магазина. Докато вървях, се чудех какво да купя на родителите му. Какво обиновено се купува на семейства? Нещо, което да ползват? Или...Оффф, и аз не знам! Ще им купя една картина и толкоз! 

Влязох във някакъв магазин за картини и започнах да разглеждам. Погледа ми се спря на картина, на която бе изобразена двойка, държаща се за ръце. Платих картината и излязох от магазина. Бях натоварена със една торба бижута, китара и картина. А аз трябва да ходя да купувам и хартия за опаковане. Отидох в книжарницата и поисках три различни ролки. Платих ги и тръгнах към нас.

I need UWhere stories live. Discover now