2.2

4.2K 219 2
                                    


-Adam?
-Igen?
-Szeretlek.
-Én jobban.- Megfordultam és a két kezem a combjára támasztottam. Adam megsimította a hátamat engem meg kirázott a hideg. Ennyi idő után is az érintése így hatott rám.- Kicsim, csak nem fázol?
-Kicsit igen, kezd hideg lenni a víz.
-Akkor szálljunk ki, nehogy megfázz.
Előbb én szálltam majd Adam, nyúltam volna a törölközőmért, de nem volt a helyén. Adamhez fordultam és láttam, hogy csillogott a szeme.
-Van valami baj?- Kérdezte perverz mosollyal az arcán. Közel mentem hozzá és láttam, hogy a háta mögött van az amit keresek. Adam magához húzott és pár másodperc alatt már a nyelve a számba volt. Átkaroltam a nyakát ő meg a derekamat.
-Szeretlek.- Motyogta a számba. Nem akartak az ajkaink elválni egymástól. A lehetetlennel is megpróbálkoztam, közelebb férköztem hozzá. Hiányzott már ez. Imádom a ferjemet. Nincs benne olyan amit nem szeretnék.
-Kat én nem bírom.
-Nem is kell.- Amint végigmondtam elkezdtett a háló ajtaja felé tolni.
Amikor beértünk a szobába valhogy úgy fordultunk, hogy az ágyra kerültem. Adam pár másodperc alatt felettem termedt és a nyakam egy érzékeny pontját kezdte csókolgatni. Elindult lefelé, a mellbimbómat elkezdte szívni, húzni harapni. Amint az egyikkel végzett a másikkal ugyanezt vegcsinálta. Én csak vonaglottam alatta.
-Kicsim, már nem sokáig bírom.- Felnézett és felém küldött egy perverz mosolyt, de értette a célzást. Szerencsére most nem kellett avval bíbelődni, hogy a ruhákat eltávolítsuk egymásról.
Adam visszatért felém és pár másodperc alatt bennem is volt. Néha még most is meglepődök a méretén, hogy mekkora. Amint belémhatolt felnyögtem.
-Imádom ha nyögsz. Imádom ha a nevemet mondod. Imádok mindent amit csinálsz.- Lehajolt és megcsókolt. Pár másodpercen belül én kerültem felülre és tudtam, hogy én irányítok. Adam a csípőmre helyezte a kezét én meg elkezdtem mozogni. Kevés idő alatt a csípőnk egy ritmusra mozgott. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozogtunk. Egyszer csak elértem a csúcsra és kirázott a hideg. Mostanában sokszor van ez. Adam átfordított a hátamra és még lökött párat majd rámrogyott. Mindketten próbáltuk a légzésünket normalizálni. Adam kihúzódott belőlem majd mellém felüdt. Közel húzott magához és megcsókolta a fejem búbját.
-Ennyi idő után is ugyanolyan mint legelsőre. Tökéletes, pont mint te.- Mondta Adam. Ráfeküdtem a mellkasára és hallgattam a kedvenc zenémet. Eletem szerelmének a szívverését. Adam még nem tudja, de szervezek neki péntekre egy születésnapi bulit. Pont jól jött ki, hogy péntekre esik, mert így mindenkinek jó volt az időpont. Általában, ha sokat gondolkodok, akkor elalszok. Most is így lett, elnyomott az álom.

-Kicsim, ébredj.- Miközben próbált felébreszteni csókolgatta az arcomat.
-M-mi történt?- Erre felnevetett.
-Semmi nem történt, csak el kellene menni a gyerekért. Tudom, hogy el szeretnél jönni, de ma viszem edzésre és gondoltam ottaludhatna Nashéknél. Na igen, Nash és Kristin ők az ilyen szülő barátaink. Sokszor összejártunk, mert a gyerekeink egykorúak meg egy csapatban is vannak.
-Nem lehetne, hogy inkább a pénteki vagy szombati edzés után menjen? Gondoltam a szülinapodat kettesben eltölthetnénk.
-Na jó. Neked minden ötleted tökéletes. Rendben meggyőztél. Akkor elmegyek érte, addig csinálsz valmi kaját?
-Mi más is lenne az én dolgom?
-Hmm van pár ötletem.
-Adam!
-Jójó, megyek.- Adott egy puszit az arcomra és kiment.
Sok edzés felváltva megy a két edző között. Annyira "felkapott" lett az egyesületünk, hogy Adam vett fel még egy edzőt. Adam többször foglalkozik a felnőttekkel és az MMA-sokkal. Colby meg a gyerek edzés egyik részét viszi meg külön tartja a thai-, kick- és box edzéseket.
Shawn régebben az apjával edzett, de muszáj valaki olyant is a közelébe engednünk aki jobban tud rá figyelni.
Gyorsan felöltöztem (ami abból állt, hogy Adam egyik polóját és egy kisgatyát felvettem) és lementem a konyhába. Sokáig álltam a hűtő előtt mire eldöntöttem, hogy makarónit főzök.

Hallottam ahogy a bejárati ajtón Shawn kopog. Mindig ezt csinálja, holott tudja, hogy az apja kinyitja neki.
Sikerült végeznem a terítéssel mire Shawn berohant az ajtón.
-ANYUUUUUU!!!!
-Szia,  törpe!
Felkaptam magamhoz. Ejaj, már nem olyan könnyű mint amikor megszületett. Hatalmas cuppanó puszit adott az arcomra és csak vigyorgott.
-Na milyen volt az első nap?- Tettem le a földre mire ő csak morgott egyet.
-Képzeld! Nagyon jóóó volt!! Bár a tanár néni sokat beszél, de kibírtam mert csak arra gondoltam, hogy ha hazaérek ehetek!
-Na szép! Tiszta apja.- Lassan Adam is bejött az  étkezőbe.
-Még jó! Egy Lawsonnak első a kaja, ha kitartásról van szó.
-Apropó kaja, ki akar enni egy kis makarónit?
Egyszerre elkezdtek jelentkezni, Shawn még ugrált is mire elkezdtem nevetni. Helyet foglaltak az asztalnál és én felszolgáltam az ételt.

Heeeeelloooo sziasztok!❤️❤️
Sajnálom, hogy nem tudok most olyan gyorsan hozni a részeket és nem is hosszúak, de elkezdődött a suli és 7-8 ig nem érek haza soha. Megpróbálok minden tőlem telhetőt. Köszönöm, hogy elolvastad és remélem, hoy tetszett, ha igen akkor vote❤️❤️ puszii😍❤️😘

Love you, forever. {HUN} [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now