hoofdstuk 26: I hate you

512 20 3
                                    

Nieuw deeltje :D OMG DE LIVESTREAM VAN 1D GISTEREN WOW :o Ik heb hem gans uitgezien yeah!!!!!!! ok maar hier genoeg over :D Wat vinden jullie ervan? comment vote share (5 votes en 4 comments nieuw deeltje) xxxx Jade Claes

Jade Pov:

Ik ben echt woedend. Wat bezielt die mensen hier om zoiets te verzinnen? Ik heb er hier echt genoeg van. Wat is dit voor SUCK***gedoe. Ze zijn over mijn grenzen gegaan. Ik ben weg en ga naar Simon. Die mij behandelt zoals het hoort. Waar ik een normaal contract krijg... Ik loop van het podium.backstage.In de verte zie ik Scooter staan praten met een paar mannen.Volgens mij bodyguards.Ik ren naar hem toe en duw hem hard tegen een muur. "WAT BEZIELT JOU ZOU IETS TE VERZINNEN. JULLIE ZIJN ECHT ZIEK IN JULLIE KOP. ECHT WAAR VOORAL JIJ." Hij probeert zich los te rukken maar het lukt hem niet. Ik grijns. Niet te geloven dat ik ooit bang was en dat hij me ooit bijna doodgeslaan heeft. Hij is gewoon zwak.  Ik zie hem met bange ogen naar me kijken. Ik trap hem:" WEET JE IK BOL HET AF. IK BEN DIT SUCKING GEDOE BEU. ECHT WAAR..."

Ik voel dat ik van Scooter wordt afgetrokken. Ik trap, draai me om en zie een bodyguard staan. Hij grijpt me vast en duwt mijn arm tegen mijn  rug. ''Kalmeer Little girl!''  Ik schreeuw van de pijn waardoor hij er nog meer aan trekt. ''Stop alstublieft.'' Ik krijg tranen in mijn ogen. 

"Bind haar vast." Hoor ik Scooter mompelen. Ik voel een touw. Ik begin weer woest rond te slaan en te trappen.De man schreeuwt het uit en er komen nog 2 bodyguards aangelopen.Er houden 2 bodyguards mij vast terwijl de andere mij vastknoopt en fluistert in mijn oor:"Keep calm.'' Ik kijk woedend naar hem en schreeuw het uit. Ze trekken de touwen rond mijn handen aan. Ik trap in het rond. Het is niet omdat ze mijn handen hebben vastgebonden dat ik weerloos ben ;) .Opeens voel ik iemand kreunen.YES RAAK!  "Daar krijg je spijt van Little girl." hoor ik in mijn ooor.

De man gaat op mn benen zitten. Ik voel mn bot kraken. Een steek van pijn gaat weer door mijn lichaam. De adrenaline giert door mijn lijf. Ik voel dat ze me recht duwen en het touw goed strak aantrekken. Dan lachen ze en geven ze mij een duw .Ik schreeuw het uit van de pijn. Waardoor ik neerval voor Scooters voeten. 

Ik kijk hem aan en ik zie dat hij er veel plezier in heeft.  "Mijn little girl begint teveel noten op haar zang te krijgen. " Ik schreeuw woest:" LAAT ME GAAN ROTZAK." Ik spartel hulpeloos, wat zou ik graag zijn gezicht verbouwen! Maar ik kan niets bewegen want alles is vastgebonden.Hij grijnst, bukt zich en wrijft over mijn wang:"Je wordt groot,beter maar ohzoveel DWAZER." Ik grom:"ALS JE ME LAAT GAAN BEN JE VAN ME AF .Dan moet je niet meer naar me kijken.... "

Hij begint te lachen alsof dit een grap is. " MEID. IK WIL JE NIET KWIJT. JE BRENGT ME TEVEEL OP. DAAROM HOU IK TOCH VAN JOU. "Hij geeft een kus op mijn wang. Ik walg. "IK WIL WEG. LAAT ME GAAN PSYCHOPAAT!"

Hij gaat lachend verder:" Ik weet dat je wegwilt en ja... je kan je contract onderuit. Maar forget it. Als ik je niet vrijwillig kan laten werken dan dwing ik je." "DAT DOE JE AL VANAF IK JE KEN." "Ja. jammer dan he... Je bent ook van mij en hoop maar niet dat je wegkan." Ik spartel: "Het eerstvolgende vrije moment ben ik weg." Hij lacht. " Denk je nu echt dat ik je nog vrijheid ga geven na dit?"

Ik voel weer de adrenaline door mijn  lijf gieren en begin hard te schreeuwen:"HELP HELP ALSJEBLIEFT HELP." Scooter legt zijn hand op mijn mond. ''ZWIJG LITLLE GIRL!'' Ik bijt hem en begin weer te schreeuwen.''Help!!!''' "Zo gaan we moeilijk doen?" Hij plakt een stuk ducktape op mijn mond. "Eigenlijk had ik liever je keel dichtgenepen.M aar we moeten je stem sparen want ik heb nog wilde plannen met jou.' Ik probeer te schreeuwen. Maar echt weer met een stuk tape kan je echt niet praten.Ik dacht dat ze in filmen overdreven hiermee.Opeens krijg ik Sarah op het oog.Die achter een muur aan het kijken is. Nu ben ik echt blij dat ik haar backstage heb gevraagd. Misschien kan zij mij nog redden.

Ik doe een teken van verberg je. Ze doet het. De bodyguards tillen me op. Nu ben ik echt bang dat ze mij gaan laten vallen.Ze zien het en lachen daarom. Ik voel me echt weerloos. Ze openen de deur van een bestelbusje en ik beland in de laadruimte. Wat mag ik niet meer de tourbus in ofwa?! Wat scheelt er toch met deze mensen!

Ik zie dat een bodyguard een doek voor mijn mond duwt. Van films weet ik dat het chloroform is. Maar ze gaan me echt niet laten slapen zonder verzet. IK haat ze! Ik trap de man in zijn heilige deel. Hij kreunt van de pijn. Een andere bodyguard neemt mijn armen vast . Dus mijn enigste optie is nog trappen. Maar een andere bodyguard gaat weer op mijn benen zitten. Man, die man weegt veel. Ik kan niet bewegen dus geef het op. Ze duwen een doek voor mijn mond en mompelt slaapwel. Echt waar chloroform werkt echt zo snel. Nooit gedacht en mijn oogleden vallen toe.

Ik word wakker 

Ben op een vreemde plek 

Ze hebben me ontvoerd 

Die mensen die zijn knettergek 

Met het touw om mijn lichaam 

Probeer ik langzaam te schreeuwen 

Maar er komt geen enkel geluid 

Nee, ik kan er niet meer uit 

Mijn ogen zijn blauw 

Mijn armen lijken net 2 rode tomaten 

Met tranen in mijn ogen 

Houden ze me in de gaten 

Ik weet niet wat te doen 

Ik kan hier niet weg 

Kon ik maar terug naar toen 

Kon ik maar terug.... 

jade Pov: 15 minuten later

Ik open mijn ogen. Waar ben ik. Ik zie de laadruimte waar. Please laat dit een droom zijn. Ik kruip naar de deur. Zo stil mogelijk dat niemand me hoort en ruk aan de deur. Fuck op slot... Kinderslot. "  Ze hebben me precies gehoord:'' Waarom is ze wakker? Ze heeft maar 15 minuten geslapen. Het zou normaal veel langer moeten duren?'' Ik schrik en kijk bang naar hun. ''Je had die doek langer voor haar moeten houden.'' Hoor ik Scooter zeggen. ''Kom naar hier.'' Ik kruip naar voren.

"Hoe noem je meid?" "Jullie zaken niet." Scooter lacht: "Ze noemt Jade." Ik zucht geiriteerd. ''Wat is er?'' hoor ik iemand vragen. Ik frons. ''Serieus is dit een vraag na al dit? Ik zit hier vastgebonden in een bestelwagen met psychopaten en dan vraag je wat er is?'' schreeuw ik. ''Rustig meid.'' hoor ik de man links van me zeggen. Hij strijkt door mijn haar. Ik bijt hem:'' LAAT ME MET RUST ROT OP!'' Hij haalt zijn hand weg. Ik hoor de man rechts van me mompelen. ''Laten we terug dat chloroform gebruiken. Ze is iritant en kan haar bek niet dichthouden.'' ''Jah best ze heeft weer te veel praat'' Scooter haalt weer het flesje boven. 

Ik kijk Scooter smeekend aan en schudt mijn hoofd. ''Please, je verpeste al mijn leven en nu ga je me nog eens bewusteloos maken? Ik zal mijn bek houden... Maar please doe dat weg.'' Scooter krijgt tranen in zijn ogen dus geeft de fles door:''Hier doe jij ik kan het niet.'' Ik weet dat de bodyguard het wel kan dus kruip weer bang naar achter in de laadruimte. Mijn adem gaat sneller en sneller en zijn hoofd komt dichterbij. ''Bij Scooter was je 15 minuten bewusteloos. Dat is weinig. Wedden dat ik het beter kan Jade? Dan ben je uren weg?''

Mijn ogen worden wijder en ik geef hem een kopstoot. ''Dit heb je niet express gedaan!?'' Ik kijk bang naar hem. Ik voel dat Scooter naar me kijkt. ''Wat ben je nu wel je stem kwijt? Is hij weggelopen?'' Ik zeg niets. Zijn mond vormt een gemene lach:''Hier gaan we van genieten little girl.'' Ik huiver. Hij duwt de doek met grote kracht op mijn mond. Waardoor ik zelf neit kan ademen. Ik adem het chloroform snel in. Waardoor ik flauw val. 

Ik hoor ze nog praten:" Hoefde dit echt zo Josh.'' ''Scooter je wou dit zelf.'' ''Ja, maar gewoon omdat ze goed is en ik wist dat ze ging vluchten.'' ''En dat mag neit gebeuren. Daar zorgen wij voor.'' ''OKe, maar waarom zou pijnlijk voor haar.'' ''Omdat ze een zachte aanpak niet verdient.'' ''Waarom niet?'' ''Scooter stel niet zoveel vragen en denk aan eht roem dat je door ahar zal verdienen...''

Me and my guitarWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu