Hoofdstuk 34: broken like me

409 24 13
                                    

5 votes en 5 comments= nieuw hoofdstuk. ENJOY!!!!

Jade pov:

Ik lig verveeld op mijn hemelbed. Ik woon nu al 3 dagen in bij Simon. In die dagen is er niet veel gebeurd. Behalve...zijn dochter Angie komt elke dag langs. Ze haat mij zo erg. Je kan het echt niet geloven. Tijdens onze eerste onmoeting zei ze al dat ik hier niet thuishoorde en elke keer dat ik haar zie of als we elkaar tegenkomen, slingert ze allerlei erge beledigen naar mijn hoofd. Ik weet dat mij breken haar doel is en ik denk als het nog lang duurt, dat het haar ook effectief zal lukken..

Ik vraag me echt af waarom ze zo doet. Ik denk uit jaloezie, want toen ik Simon vroeg waarom ze niet bij hem woonde, zei hij dat ze bij haar moeder woont, omdat hij gescheiden is met haar moeder. Ok, het is eigenlijk best wel erg dat Simon hier een een reusachtige villa woont terwijl zij in een gewoon klein appartementje wonen. Maar, Simon zal wel zijn redenen hebben en trouwens wat heb ik hiermee dan te maken? 

Ik scrol door mijn prive berichten op twitter. Ik probeer zoveel mogelijk fans te volgen en hun tweets te beantwoorden, maar allemaal zal nooit lukken. Het zijn er gewoon veel te veel. "@Jade_ouicestmoi is het waar dat je een single gaat opnemen met one direction? @rosaharryhoran." Ik vraag me nu af , hoe kan zij weten dat ik een single ga opnemen met hun? Dit was geheim.

Deze week is de hel losgebroken op twitter. Simon heeft verkondigd dat hij extra afleveringen van the voice ging uitzenden met speciale juryleden en een speciale prijs. Wie en wat, zegt hij niet. iedereen wordt gewoon helemaal gek. Ik ook van al die vragen die ik niet mag beantwoorden.

Ik smijt mijn gsm weg en zet de tv aan. Er speelt net een reclame af. Je kan misschien al raden van wat? Heel Amerika is aan het freaken. Ik zie een oude man in een kostuum.

"Beste kijkers, morgen is het eindelijk zo ver. THE VOICE is terug, zet dus allemaal om 18 uur jullie televisie aan, voor spetterend plezier en prachtige zang. Onze geliefde Simon wil niet meedelen wie de juryleden zijn en wat de prijs van de winnaar is. Hij houdt zijn lippen stijf op elkaar.''

 Ik zap de tv uit en loop naar beneden. Ik vraag me echt iets af. "Simoooon! Waar ben je?" :schreeuw ik. "In de keuken schat!" Ik glimlach en doe de deur van de eetkamer open. Ik zie Simon op het terras zitten. Dat is toch niet de keuken. Ik neem een stoel en zet er mijn bij. "Allerliefste Simon." Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht "Ja prinses." "Misschien een domme vraag, maar er kan toch één iemand maar winnen met de voice?" Ik kijk hem vragend aan.

"Er kunnen 2 mensen winnen maar de winnaar krijgt de grootste prijs." "Wat krijgen die dan?" "een som geld is het extratje en de eerste twee komen bij jou in de band." Ik ril van zenuwwen "Ik ben benieuwd Simon. Ik loop vol van stress." Hij glimlacht en legt een hand op mijn schouder. "No worries girl. Alles komt goed." "Ik hoop het, dus dan worden we een girlband van 3?" "nee van 4. Mijn dochter zit er sowieso al in." Ik kijk hem vragend aan, dat meent hij niet. IK. WIL. DIE. BITCH. NIET. NOG. MEER. ZIEN.

"WAT?" "Angie, mijn dochter zit bij jou in de band." herhaalt hij alsof ik het niet begrepen heb. "Maar zij moet dan toch ook met de voice meedoen als de anderen? Dit is niet eerlijk" ,zeg ik gefrustreerd. Hij fronst zIjn wenkbrauwen."Ze doet mee, heb je er iets op tegen? Dan mag je het zeggen. Ze heeft trouwens super veel zangtalent." Nu zou ik het zo graag vertellen, maar ik voel dat het nog niet het gepaste moment is...

"Ik vind het gewoon niet eerlijk tegenover de anderen en trouwens wie zeg dat." ik begin luider te praten. "OUDERS ZEGGEN ALTIJD DAT HUN KINDEREN GOED KUNNEN ZINGEN. GELOOF ME, WIE WEET ZINGT ZE NOG SLECHTER ALS THE WANTED" Ja sorry, ik heb een hekel aan the wanted. #nohate

Simon verzet zich. "Naar je kamer, ga even afkoelen. We praten later wel verder." Ik begin te schreeuwen, wat denkt hij wel. Morgen begint het al en zit ik met dat wezen opgescheept. "NEE. NU. DIT IS NIET EERLIJK EN IK WIL DIT NIET. IK KAN DIE ZAHMAA HOER NIET AF." Simon probeert rustig te blijven. "Wat zei je?" "DAT IK DIE VUILE K*T BITCH GENAAMD JE DOCHTER NIET AFKAN." herhaal ik traag zodat elk woordje bij hem indringd

Me and my guitarDonde viven las historias. Descúbrelo ahora