1

18.2K 246 2
                                    


  Deschid usa si il las sa intre. Inchide usa dupa el si ma urmeaza in bucatarie. Torn cafeaua in pahare si ne asezam la masa.

    Ne uitam unul la celalalt fara a spune vreun cuvant. Ne intelegeam din priviri. Ma sorbea cu ochii lui albastri. Dau din cap pe post de aprobare.

   Ne ridicam si mergem in dormitor la etaj. Intra el mai intai. Ma intorc sa inchid usa, dar ma intoarce si ma saruta apasat lipindu ma de usa. Ii raspund imediat la sarut.

    Era un sarut salbatic. Coboara cu saruturile pe linia maxilarului, apoi urca spre ureche. Gem usor infundat. Isi baga mainile sub tricoul meu si il da jos. Apoi traseaza cu limba o dunga pana la sanul stang si incepe sa l rasfate cu sarutari.

   Apoi pe cel drept. Ma ia pe sus si ma pune in pat. Eu jos, el deasupra. Ii dau tricoul jos si ma rastogoles, acum fiind eu deasupra.

   Ma joc cu limba pe gatul lui, si cobor pe abdomen in jos. Ii desfac slitul, nasturele si ii dau pantaloni jos. Apoi urc inapoi la buze.

  Zambeste.

   Ma da jos de pe el. Din nou el prea controlul. Imi da pantaloni scurti jos, apoi chiloti. Ma priveste cu admiratie. Imi musc buza de jos.

  Se pune peste mine. Ma saruta muscandu mi usor buza, apoi coboara cu limba pe gat, apoi pe sani, trece cu limba chinuitor de lent peste fiecare, apoi se duc in jos. Este intre picioarele mele.

   Ma uit la el de parca l as ruga sa nu se opreasca. Trece cu limba peste clitorisul meu. Un geamat mi a parasit gura.

   Apoi continua. Linistea incaperi era sparta de gemetele mele. Isi baga doua degete in mine. Continua.

    Dupa cateva minute se ridica si ma saruta. Zambeste cu coltul guri.

- Ai gust bun.

  Isi da boxeri jos, si isi freaca barbatia de mine. Eram atat de excitata.

- Ce mai astepti? Il intreb in geamat.
- Te grabesti undeva iubito? Ma intreaba privindu ma in ochii.
- Mhmm..

  Intra in mine. Adanc, si ramane cateva moment apoi iese. Intra din nou, acum incepand sa faca miscari de du te vino. Incet, apoi din ce in ce mai repede.

  Gemeam amandoi. Ma privea in ochii. Il excita al naibi de rau asta. Ma intoarce pe burta. Intra in mine cat de adanc ii permite pozitia. Am gemut tragand aer in piept.

  - Mmmm..

   Se pune peste mine si isi pune mana pe gat tragadu ma in asa fel incat sa l privesc.

- Mârâi la mine? Ma intreaba si incepe miscare de du te vino, de data aceasta mult mai repede.

   Gemeam.

  Se ridica de pe mine si imi ridica tot corpul acum stateam in genunchi si coate. Ma trage de par in timp ce intra in mine intr un stil ce ma innebuneste.

Cu o mana ma tine de par, iar cu cealalta imi mangaie feminitatea. Continua asa pana cand am orgasm. In momentul acela un zambet de satisfacut ii apare pe fata.

  Acum ne punem intr o parte. Stau cu spatele la el. Imi da o palma peste fund. Intorc capul si il sarut lacom, muscandu l de buza. In scurt timp isi da si el drumul.

   Iese din mine, ma intorc cu corpul spre el si ne sarutam. Ne ridicam si mergem sa facem  dus.

Te Vreau Acum! +18Where stories live. Discover now