31

873 21 2
                                    

  De cand am ajuns in biroul meu m am si apucat de treaba. Dupa cateva ore, ridic capul din ultimul dosar pe care tocmai il terminasem si constat ca este 5:47. Nu stiu cand a trecu timpul atat de repede dar eram fericita ca in sfarsit terminasem.

   M am ridicat, am luat dosarele si m am dus in biroul sefului. Eram fericita ca reusisem sa nu ma mai gandesc la viata mea personala. Dau sa bat la usa, dar era deschisa asa ca intru direct.

-Am terminat cu aceste dosare, totul este in regula acum.

  In sfarsit s a intors la mine, iar respiratia mi s a taiat din la fel ca prima dat. Purta o camasa alba cu manecile ridicate si o pereche de pantaloni negri care ii puneau picioarele in evidenta.

Era la fel de chipes ca prima data cand l am vazut. Parul lui saten, perfect aranjat, ochii de un albastru mult prea deschis si cu ten usor inchis la culoare.

A ridicat capul din calculator, s a uitat la mine de jos pana sus apoi s a oprit asupra ochiilor mei.

-Foarte bine, punele in dulapul cu registre si acum sa iti explic ce avem de facut pentru proiect.

Mi a aratat cu mana scaunul de langa el il semn sugestiv, asa ca m am asezat langa el. Mirosea a menta. Am incercat sa nu ma holbez la el in timp ce mi explica ce si cum trebuie sa facem, dar de cateva ori gandul mi a zburat in alta parte.

Dupa ce am inteles cat de cat cum stau lucrurile, ne am pus pe treaba. De data asta stateam unul in fata celuilalt la birou pentru a avem loc. El lucra la calculator iar eu la laptop. Din cand in cand, ma mai uitam cu coada ochiului la el. Simteam ca si el face asta.

Apoi isi scapa creionul din mana. Se apleaca sub birou pentru al lua. Eu purtam fusta si vazand ce face, am incercat subtil sa mi schimb pozitia pentru a nu dezvalui nimic. S a facut liniste cateva moment apoi am simtit o atingere calda si fina de la glezna pana mai sus de genunchi.

Se opreste, se ridica asezandu se din nou in fata calculatorului continuandu si treaba ca si cand nimic nu s a intamplat.

Cred ca sub atingerea lui mi s a facut instant pielea de gaini. Dupa inca 2 ore de munca, ne hotaram sa facem o pauza.

Imi iau telefonul, observand ca e 7. Atunci ma sunt Geni.

- Hei, ce faci? Ma gandeam sa ne vedem, vin pe la tine sau ceva de genul asta..
Nu am lasat o sa termine ca am adaugat eu:
- Scuze Gani, sunt la munca acum si nu stiu cand termin daca nu adormi pana vin, te sun, stam la o tigara macar.

Cateva secunde de liniste.

- Paaai... Bine atunci, abia astept sa mi povestesti cine te tine la munca peste program si de ce. Dupa ce termina de rostit incepe sa rada.

Chicotesc in soapta ca sa nu ma auda sefu si inchid. Tocmai mi s a apris o scanteie in minte. Ma intorc spre el, el uitandu se deja la mine. Cred ca am rosit putin cand i am intalnit ochii.

- Mi am dat seama ca nu stiu cum te cheama.

  Aveam un gram de timiditate in tonalitatea vocii, crezand ca motivul era masculinitatea pe care o emana.

- Marius. Si imi zambeste.

Ii zambesc si eu si ramanem cateva clipe uitandu ne unul la altul. Se ridica de pe scaund si se aproprie de mine. Cred ca temuram putin, de frica si intriga in acelasi timp. Stateam sprijinita de peretele din fata biroului. Acum stateam fata in fata, aproape ca ii puteam simti respiratia pe fata. Era mult mai inalt ca mine asa ca mi am lasat capul pe spate pentru al vedea mai bine.

Isi tinea mainile sprijinite de perete, facandu ma sa ma simt incoltita. Nici unul nu spunea nimic doar ne uitam unul la altu. Inima imi batea foarte repede, voiam sa il sarut. Se aproprie de urechea mea, muscandu mi usor lobul urechi, apoi soptindu mi:

Te Vreau Acum! +18Where stories live. Discover now