YAZARDAN VEDA

11.8K 659 334
                                    

Selamlar... Finalin ardından bir kitabın daha sonuna geldik, iyi veya kötü çok uzun zaman birlikteydik. Bu birliktelikten çok memnun oldum ve yeni minik kalplerden büyük abi, ablalara kadar her kesit yaştan insanlarla tanıştım. Yeni şeyler öğrendim ikinci kitabı yazarken ilerleyen zamanlarda öğreneceklerimin fazlalılığını görebiliyordum. 

Bu kitaba 18 Haziran 2015'te başladım ve 13 Ağustos 2016'da bitirdim. Uzun süreçte yanımda olduğunuzdan dolayı hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Eleştiri yapanlar bile çok sağolsunlar eksik yanlarımı fark etmemi sağladılar. Sizin yaptığınız her bir yorum benim gülümsememi, sevinmemi sağlıyor. En çok da sanki siz de kitapta bir karaktermiş gibi olayları yorumlamanızı beğeniyorum :)

Bitirmeden önce size birkaç bilgi vermek istiyorum. Veda bölümünü paylaştım ancak iki özel bölüm daha gelecek. Sizi heyecanlandırmak için süre vermiyorum. Birinci özel bölümde Selin'e olanları anlatacağım yani o günü. İkinci özel bölümde ise yıllar sonrasından bahsedeceğim. Umarım bu süreçte basılır ki inşallah sizde özel bölümleri kitaptan okuyabilesiniz. Teklifleri geri çevirmeyeceğim.

Özel bölümlerden sonra yeni bir kitap yazmayacağım veya yazarım ama yayınlayamam. Üniversiteli oldum artık ve daha ciddi bir ortam, aynı anda yapabileceğimi düşünmüyorum. YGS zamanında yeterince gerginlik yaşamıştım zaten biliyorsunuz ki :) Ama şunu söyleyebilirim yazmayı ve yazdıktan sonra yorumlarınızı beklemeyi şimdiden çok özledim :)

Bu arada sizden ufak bir ricam var. Aynı durum Ölüm lisesinde de oluyor ve bıktım diyebilirim. Arkadaşlar, lütfen finalden önceki bölümlere katillerin kim olduğunu yazmayın, gördüğümü siliyorum, sizden konu hakkında yazmamanızı tekrar rica ediyorum.

Daha uzatmayıp kısa keseceğim.. 

Hepinize iyi ve kötü günde yanımda olduğunuz için, beni sevdiğiniz için, okuyup beğendiğiniz için, bir abla, kardeş olarak gördüğünüz için hepinize minnettarım. Tıpkı önceki kitabın finalinde de dediğim gibi KAMP'ı ben yazmadım biz birlikte yazdık..

 Sürç-i Lisan ettiysem affola.. 

KAMP(Basılı Eser)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin