Bölüm-1

97.8K 2.6K 1.1K
                                    

Vee işte yeni hikayemiz hayırlı olsun. Öncekinden çok daha heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider bundan da alnımızın akıyla çıkarız.

Ölüm Lisesinden çok daha farklı bir kurgu ile karşınızdayım bu sefer. Kamp daha çok yaşanabilir, gerçeklik üzerinde kurulu olacak. Okurken göz önüne alırsanız sevinirim.

Yeni hikaye, yeni kahramanlar ve yeni heyecanlar sizlerle, iyi okumalar..

Herkesin hayali bir üniversiteli olmaktır. Bu hayali gerçekleştirmek için kimimiz bir ayını,kimimiz bir yılını, kimilerimiz ise bir ömrünü verir. Hayalimi gerçekleştireli üç sene olmuştu. Üç sene içerisinde kaçınılmaz dostluklar bulmuş bunun yanı sıra derin acılar çekmiştim. Fakat üniversite hayatı tek kelime ile MUHTEŞEMDİ!

"Finallere hazır mısınız gençler?" Nesrin'in sorusuyla dağılan dikkatimi toplamıştım.

"Hatırlatmasan olmuyor değil mi?" gözlerini devirerek konuşan Ilgın'dı.

Üniversite hayatımızın yolunu belirleyen finallerden bahsediyordu Nesrin. Gelecek haftaya plan yapmış biri olarak hiçbirimiz büte kalmayı istemiyorduk.

"Onu bırakın da gezi için heyecanlı mısınız?" konudan konuya direkt geçiş yapan şebeğimiz Çınar'dan başkası değildi. Bizler için sadece kıvırcık saçlarıyla oynamak bile yeterliydi.

"Of, hem de nasıl bir bilsen!"

"Aslında bakarsanız ben gelmesem daha iyi olacak." Nesrin, Çınar'ı cevaplarken araya Canan'ın titrek sesi karışmıştı. Konuşurken bir yandan nasıl tepki vereceğimizi endişeyle bekliyordu.

"Sensiz olmaz ama.." Almila'nın dudak büzmesinin ardından tekrar Çınar atılmıştı.

"Yapma be güzelim."

"Neden gelmeyecekmişsin?" tek kaşımı havaya kaldırarak tam karşımda çilekli milkshake yudumlayan Canan'a bakışlarımı göndermiştim. İsteğinin aksinde tepkiyle karşılaşmıştı.

"Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım."

"Korkuyor musun yoksa?" lafı ağzımdan Canan'ın yanında oturan Nesrin almıştı.

"Birazcık." başparmağı ile işaret parmağını yaklaştırarak küçük işareti yaparken Nesrin elini yakalamış en güven verici sesini takınıp başlamıştı ikna etmeye.

"Bir şey olmayacak inan bana. Hepimiz belki de şimdiye kadar ki en iyi deneyimimizi yaşayacağız."

"Kesinlikle."

"Aynen öyle olacak."

"Hadi, Canan." tek tek ikna çabalarına başladığımızda fazla uzatmadan çabucak kabul etmişti. Kendisi de gelmek istiyordu, biliyorduk. Yalnızca birilerinin ağzından bunları duyması gerekiyordu.

Biz kendi aramızda koyu muhabbete dalmışken kampüs kantini bahçesindeki masamıza yeni haberlerle Buğra ve Burak gelmişti.

"Ne yapıyorsunuz bakalım?" Buğra yanda ki masadan sandalye kaparak yanıma oturmuş, gelir gelmez yanağımdan öpmeyi ihmal etmemişti. Seviyordum ben bu çocuğu. Çok seviyordum. Her halini, her hareketini, her saçmalığını..

"Bizi boşverin, asıl haberler sizde." Geziye gideceğimiz aracı hazırlama görevi gruba sonradan katılan ikiliye kalmıştı.

"Halloldu o iş." dedi göz kırparak. Burak'ta masadaki diğer çiftler gibi elini Ilgın'ın omzuna atmış bir diğeriyle el ele tutuşmuşlardı.

Arkadaş grubumuzda bizden başka Burak-Ilgın ve Nesrin-Emir eşleri vardı. Üç çiftte yan yana oturmuş, geriye kalan sap arkadaşlarımız Almila, Çınar ve Canan aralara serpilmişti.

Çınar'ın asla ve asla, kesinlikle sevgilisi olmazdı. Aşk onun için tek kişilik değildi. Birçok kişiyi sığdırabilirdi o kocaman yüreğine fakat yalnız kalmamaları için Almila ve Canan'ı sıkıştırıyorduk. İkisinin çok iyi anlaşmasının sebebi belki de tek kalmalarından ibaretti.

"Adam bizi istediğimiz yere kadar götürecek."

"Ve bıraktıktan bir hafta sonra geri almak için tekrar gelecek." Burak'ın sözünü Buğra tamamlamıştı.

"Ya adam bir hafta sonra gelmezse?" Canan'ın kaygılarına hepimiz göz devirince gülünç olmuştu. Kendi haline bile gülmüştü Canan.

"Güvenilir birisi, merak etmeyin." Buğra bulmuştu adamı ve bugün de Burak ile konuşup ücret için anlaşma yapmaya gitmişlerdi.

"Ne kadara anlaştınız peki?" Ilgın yöneltmişti sorusunu.

"Tam da istediğimiz miktar. 150 lira gidiş, dönüş için 250" merakını gideren yanı başındaki sevgilisi Burak olmuştu.

"Kamp için önümüzde son bir engel kaldı. Finalleri geçip büte kalmamak."

Kesinlikle Burak ile hemfikirdik.

***

Yeni bölüm arasını açmam bir kaç bölüm ardarda gelecek sonradan düzene girer zaten neyse ikinci bölümde görüşmek üzere :D

Hem yeni bölüm haberleri hem de kişi analizi için facebook grubumuza katılabilirsiniz..

KAMP(Basılı Eser)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin