Κεφάλαιο 13❤

320 38 40
                                    

Σηκώθηκα το πρωί έκανα ένα μπάνιο και κατεβηκα στην ρεσεψιον για να φαω πρωινό..Χμμ τι να φάω..Έφαγα κάτι ελαφρύ..Ανεβηκα πάνω και ο Μιλτος έλειπε..Κάπου θα πήγε.. Ανοίγω το κινητό και τηλέφωνο την μητέρα μου..

Εγώ: Γεια σου μαμα

Μαμά:Αριαδνη τι κάνεις ;; Τι λέει η θεσσαλονικη;;

Εγώ:Όλα οκευ..Δεν πήγα και πουθενά εδώ είμαι..

Μαμά: Εντάξει.. Πρέπει να κλείσω τα λέμε..Και να γυρίσεις έχεις σχολείο δεσποινίς...Ααα και ο μπαμπάς σου δεύτερα είναι εδώ..Να έχεις γυρίσει μέχρι τότε..

Εγώ: Έγινε..Τα λέμε

Τερμάτισα την κλήση και ξαπλωσα στο κρεβάτι..Μου λείπει ο Νικητας..Εκανα μαλάκια για χθες αλλά δεν είμαι παιχνίδι του να με κάνει ότι θέλει.. Μηνύματα είχα από τον Νικητα τον Πάρη.. Ελπίζω η μάνα μου να κράτησε Κλειστω το στόμα της για το που θα πηγενα..

-Νικητας Pov

Εδώ και 1 μέρα η Αριαδνη δεν δείχνει σήμα ζωής..Δεν απαντάει σε μηνύματα σε τηλεφωνήματα σε τίποτα..Θα πάω σπίτι της.. Ανεβηκα στην Μιχαελα και πήγα σπίτι της..Αυτός ο μαλάκας ο Παρης φταει...Μου ειπε ότι είναι γκομενα του και το πίστεψα..Τόσο μαλάκας..Η Αριαδνη δεν λέει ψέματα..Τοσο μαλάκας εγω..Δεν της αξίζω όμως..Χθες την πλήγωσα επειδή δεν την πίστεψα..Ούτε 2 ώρες δεν κράτησε η σχέση μας..Όπως σας είπα δεν είμαι τον σχέσεων και να έγιναν όλα σκατά.. Φτανω στο σπίτι της και βλέπω την μάνα της..

Εγώ:Γεια σας η Αριαδνη;;

Μαμά Αριας: Γεια σου παλικάρι μου..δεν είναι εδώ γτ;;

Εγώ:Που είναι;;

Μαμα Αριας: Δεν σου είπε;; Πήγε θεσσαλονικη.. Υπόλοιπα δεν ξέρω...

Εγώ:Σας ευχαριστώ..

Τι πήγε να κάνει εκεί ;;; Ανεβηκα στην μηχανή και αποφάσισα να πάω θεσσαλονικη.. Πρέπει να την βρω..

Τώρα σε ποιο κώλο ξενοδοχείο είναι;;

Αριας Pov

Που είναι και αυτός;;Θα τον πάρω μία για να ξέρω..

Μιλτος:Ναιι..

Εγώ:Μιλτο εσύ είσαι;;

Άγνωστη:Όχι εσύ ποια είσαι;;

Εγώ:Είμαι μία φίλη του..

Άγνωστη:Ο Μιλτος είναι μαζι μου θα γυρίσει αργότερα..

Εγώ:Σε ευχαριστώ..

Καλά να κάνει ο άνθρωπος..Χθες δεν ήταν τίποτα..Το θέλαμε και οι δύο και έγινε..Θέλω να κάνω μία βόλτα θέλω να ξεσκασω.. Ντύθηκα καπως έτσι

Sad SoulWhere stories live. Discover now