Κεφαλαιο 21❤

242 32 28
                                    

Αριας Pov

Ετοιμασα τα πραγματα μου και βάζω τα μποτακια μου. Παίρνω την μικρη βαλίτσα μου και φεύγω απο αυτη την κόλαση.. Βγαινω απ το σπίτι και κατευθύνομαι προς την στάση για να πάω στο αεροδρόμιο.. Παίρνω απ το σπίτι του (μαλακα)  και ψυθυριζω ενα σ αγαπώ.. Ποναω για αυτή την κίνηση που εκανα αλλά έπρεπε. Ξέρω ότι θα με ξανά πονέσει αλλά πρέπει.. Πως και δεν ήρθε να πει γιατί ; Νέα ζωή όπως είπα πάει τελείωσε για μένα.. Δεν ήξερα ποτε έφτασα και ανέβηκα στην στάση.. Παίρνω το λεωφορείο που με οδηγεί για το αεροδρόμιο. Λες να με θέλει αυτός εκεί η μήπως του είμαι βάρος ;; Μωρέ εγώ θα παω και οτι γίνει.. Μετα απο ενα μισαωρο είχα φτάσει στο αεροδρόμιο.. Μπαίνω μέσα και ζητάω ενα εισητήριο ..

Εγώ:Για σας ενα εισιτήριο για Ιταλία..

Γυναικα:Καλημέρα σας.. Ναι φυσικά με επιστροφή;;

Εγώ:Όχι..

Γυναικα:Ενα λεπτο.. Ορίστε.. Να έχετε ενα καλό ταξίδι ..

Εγώ:Σας ευχαριστώ

Περιμένω μέχρι να ακούσω την πτήση μου και ακούω το κινητό μου να χτυπάει .. Νικήτας. να απαντήσω εγώ τώρα.. Για να δω τι εχει να πει...

Εγώ:Ναιι.. Λέω ξερά.

Νικήτας:που είσαι;  

Εγώ:Κάπου..

Νικητας:Πες μου γαμω το κεφάλι σου..

Εγώ:Μιλά καλύτερα.. Αυτό που έχω να σου πω είναι οτι φεύγω.. Αντίο

Και του το κλείνω στα μούτρα..Είπα θα τον ξεχάσω.. Ακούω οτι η πτήση μου είναι τώρα.. Κάθομαι κοντά δίπλα στο παράθυρο μονη μου.. Μετα από λίγο μπαίνει ενα ψηλό και μαναρο μπορω να το πω και ψάχνει θέση. Κοιτάζει εμένα και κάθετε εκεί και να μην ρωτήσει "μπορω να καθησω η είναι για κανέναν η θέση" έλεος.. Βάζω τα ακουστικά μου και ακούω μουσική.. Ποσο με χαλαρώνει. Ενα σκοντιγμα με βγάζει απ τις σκέψεις μου ηταν ο ψηλός..

Ψηλος:Κώστας ..

Εγώ:Αριάδνη. Φώναξε με Άρια..

Κώστας:Χαρηκα άρια.

Εγώ:Παρόμοιος.. Μαι του χαμογελαω..

Κώστας:Ιταλία για διακοπές;;

Εγώ:Ναι..

Κώστας:Μάλιστα.. Σε σχέση ;;

Εγώ:Μπαα.. Εσυ

Κώστας:Ναι.. Εκεί πάω να την δω..

Εγώ:Ωραία..

Και έτσι πέρασε η ωρα στο αεροπλάνο. Είπαμε πολλά καλό παιδί..Προσγειώνεται το αεροπλανο και επιτέλους φτανω..

Εγώ:Θα τα ξανά πούμε Κωστάκη..

Κώστας:Ναι Άρια καλά να περάσεις..

Εγώ:Επίσης..

Ο καιρός ηταν συννεφιασμένος και έκανε κρύο.. Σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν.. Φοβάμαι πως θα γίνω μουσκεμα.. Τρέχω για να βρω ενα ταξί και επιτέλους βρήκα ενα είχα γίνει χάλια.. Με παει μέχρι την οδο που του είπα και φτανω πολύ γρήγορα μπορώ να πω. Φεύγει και με την ταχύτητα που πήρε η λακκούβα με το νερό να ερθει όλοι πάνω μου και να με κάνει σκατά..

Εγώ:Να γαμηθεις μαλακά. Φωνάζω..

Χτυπαω την πόρτα αλλά κανένας δεν απαντά.. Ξέρω οτι αφήνει το κλειδί κάτω απ την γλάστρα και ΜΠΙΝΓΚΟ.. Κανένας δεν είναι οποτε τέλεια.. Ξεντυνομαι και κάνω ενα ζεστό μπανακι..Μετα απο το μπανιο βάζω ενα κολαν μια φουτερ και τα χνουδοτα καλτσακια.. Υπάρχει και ενα άλλο δωμάτιο άρα θα συγκατοικεί με κάποιον άλλο.. Μάλιστα κάνω ενα ζεστό τσάι και ανοίγω την τηλεόραση.. Μαλακιες έχει.. Ανοίγω το λάπτοπ και θα δω Twilight.. Οτι πρέπει για τέτοια μέρα.. Μόλις λαώ να πατήσω play κλειδιά ακούγονται στην πόρτα.....

°Χευυυ γκαις.. 🙌🙌

°Χίλια σορρυ που δεν ανεβαζα αλλά το σχολειό. 😭😭😭

°Καιρό είχα πάντως.. 😥

°Χμμ Ιταλία αλλά σε ποιον;😓😓

°Song: love yourself.. Da Bieber  😍😍😍😍

°Spoiler: Εμμ τι εννοείς εξω;; 😨😨

° Μέχρι το επόμενο που δεν ξέρω ποτε... 😳☺

°Τσάγιας βουτυρομπεμπακια μμμ  😝😘😘

Sad SoulWhere stories live. Discover now