Κεφάλαιο 40

14.5K 1.5K 917
                                    

Το φιλί είναι αργό αλλά ταυτόχρονα τα συναισθήματα που νιώθουμε συγκρούονται και το κάνουν τόσο κτητικο.Χωρίς να χάσει χρόνο βάζει την γλώσσα του στο στόμα μου.Νιώθω τις άμυνες μου να πέφτουν τελείως και όλους -τους έστω και μικρούς ενδοιασμούς που υπηρχαν- να διαλυονται.

Διάολε.Μου έχει λείψει τόσο πολύ.

Οι γλώσσες μας ξεκινάνε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και αισθάνομαι όλο μου το είναι να καίγεται και στην συνέχεια να ξαναζωντανεύει.Το κάθε συναίσθημα που με κυριευει είναι τόσο δυνατό και πολύ εύκολα αποκαλύπτει το οτιδήποτε νιώθω για αυτό το αγόρι.Οι γλώσσες μας σε πλήρη αρμονία κινούνται με αργό ρυθμό και νιώθω την χαλαρότητα να επισκέπτεται άλλη μια φορά το μυαλό μου.

Πλησιάζει λίγο παραπάνω κοντά μου και βάζει τα χέρια του στην
μέση μου , χιλιοστά πιο πάνω από το μερος των γλουτών μου.Με την σειρα μου , αγγιζω απαλά τον λαιμό του και τυλιγω τα χέρια μου γύρω του , ενώ ταυτόχρονα με το ένα μου χέρι, χαϊδεύω τα μαλλιά του .Τον ακούω να αναστενάζει και ένα χαμογελο δημιουργείται κατά μήκος του προσώπου μου.Νιώθω τις κινήσεις που γίνονται τόσες πολλές και τις σκέψεις να χτυπάνε το μυαλό μου δημιουργώντας μου πρωτογνωρα συναισθηματα.

"Γαμωτο μου ελειψες τόσο πολύ.Ακόμα μου λείπεις."λέει με σχεδόν κομμένη την ανάσα και κολλάει το σώμα του στο δικο μου.Μπορώ να ακούσω τους χτύπους της καρδιάς του και να νιωσω την δικιά του καρδια πάνω στην δικιά μου.Υπέροχος συνδυασμός.

"Αισθάνεσαι τι νιώθω για εσενα?"τον ακουω να ρωτάει και ταυτόχρονα χωρίς να αποκτήσω την δύναμη να απαντήσω ,ενώνει τα χείλη μας άλλη μια φορά.Αισθανομαι τον χρόνο να παγώνει και το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας , να μηδενίζεται μπροστά σε αυτα που νιώθω.

Άλλος ένας γύρος φιλιού ξεκινάει με εμένα και τον Αλέξη πλέον να εκφραζουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα και τα πάντα να γίνονται λίγο πιο βίαια.Με μια κινηση με ρίχνει στο κρεβάτι και με ξαπλώνει , ενώ έρχεται από πάνω μου.Μου χαϊδεύει τα μαλλιά και στην συνέχεια το άλλο του χερι νιώθω να ακουμπάει απαλά την περιοχή των γλουτων μου.Ξαφνιαζομαι παρόλα αυτά κλείνω τα μάτια μου στην αίσθηση που μου δίνει το φιλί , σε συνδυασμό με το απαλό του χαδι.

Νιώθω ένα χαμογελο να σχηματίζεται στο πρόσωπο του και την καρδιά μου να χτυπάει λες και θα βγει έξω από το στηθος μου.

"Μου αρέσεις τόσο μα τοσο πολυ Ιρις."τονίζει όταν διακόπτει το φιλι και βήχει προκειμένου να καλύψει τον τόνο της βραχνιας του φωνης.

10 Things To Do Before 17Where stories live. Discover now