3.rész

7.9K 276 1
                                    

Egy bő fél órát állhattam csak a forró víz alatt, ami nagyjából segített is megnyugodnom. Kiszálltam a zuhanyzóból, felöltöztem, majd törölközőbe csavart hajjal bementem a szobámba, ahol az ágyamra dőltem a tanulni valókkal együtt. Igaz, hogy holnap péntek, de elfelejtettem, hogy biológián dogát írunk és én nem tanultam semmit. Most negyed kilenc van és semmi kedvem bemagolni több oldalnyi tömény tananyagot az emberi szervezet működéséről. Végül nagy nehezen rávettem magam és kb. egy órán belül meg is tanultam mindent, amit fontosnak gondoltam. Letettem a könyveim az íróasztalra és becsomagoltam magam a takarókba. Próbáltam elaludni, de amint lehunytam a szemem, eszembe jutott Jack üzenete. Végül úgy határoztam, hogy lemegyek és beveszek egy altatót, mert képetelen vagyok elaludni. Mikor vissza értem a szobámba, már éreztem is a gyógyszer hatását, így befeküdtem az ágyba. Mély álomba merültem. Persze nem gondoltam volna, hogy még álmomban is Jacksonon jár majd az eszem... Álmomban viszont boldogok voltunk együtt és szerettük egymást. Nem ébredetem fel, csak reggel az ébresztőmre. Iszonyatos fejfájással keltem, ezért reggeli után egyből bevettem egy algoflex-et. A bátyámmal mentem ma suliba, mert nem volt kedvem buszozni, neki pedig van jogsija. Tracy-nek is szóltam, így együtt caplattunk be az iskolába. Első óra: biosz. Még jó hogy tanultam. Megírtuk a dogát. Szerintem egész okés lett, bár ezek szerint én vagy nem jó anyagot tanultam, vagy minden kiesett.
A többi óra lassan telt, alig vártam, hogy vége legyen és jöjjön a hétvége, meg a pihenés. Persze a matek tanárnak most is meg kellett akadályoznia a nyugis hétvégét, mert feladott három oldalt. De nem baj, majd kinézem megoldókulcsból😂. A nap végén Tracy-vel elmentünk a plázába. Mark sajnos nem tudott jönni, mert edzése volt.
-Amugy mi történt Jacksonnal? -kérdezte a barátnőm egy kávézóban.
-Nem tudom. Azt írta kint van, mert nem találták bűnösnek. -megmutattam neki az üzenetet, amit tegnap kaptam.
-Nem hiszem el, hogy ez a szemét felekresett. Miért nem tud békén hagyni? -kérdezte Tracy dühösen.
-Fogalmam sincs, de félek. Mert ha egyszer már megetette, meg teszi mégegyszer is. -mondtam elszoruló torokkal.
-Ne aggódj! Nem engedjük neki, hogy bántson. Okés? -nézett rám mosolyogva.
-Okés. -mondtam. -Képzeld, Alex is tudja, mi történt.
-Mi? Mikor modtad el? -kérdezte meglepetten.
-Tegnap. Muszáj volt. Pont ott volt nálunk, amikor az üzit kaptam. Harry elemsélt neki mindent. -válaszoltam.
-Remélem senkinek nem mondja majd el. -mondta a barátnőm.
-Azt én is.
Még megittuk a kávénkat, majd folytattuk a soppingolást. Találtam magamnak egy Adidas cipőt ami elég olcsó volt, így megvettem. Totál fáradtan dőltem le otthon a kanapén. Hallottam, hogy a bátyám is itthon van, ezért kimentem a kertbe. De amit ott kint láttam, az nem tetszett. A hintaágyon Alex mellett ott ült Lucy. A hátamon hideg borzongás futott végig. Nem bírom a csajt, mert annyira nyávogós és menőnek hiszi magát, amiért kilencedikben több sráccal volt együtt, mint ahány éves. Köszöntem, majd felmentem a szobámba, hogy még véletlenül se kelljen Lucyval egy légtérben lennem. Elővettem a telefonom és írtam egy üzit Marknak.

Mark is my love❤🙊:
Miért van ott? -kérdezte Lucyra utalva.
Én:
Itt van Alex is. 😊👍
Mark is my love❤🙊:
Csodálom, hogy a múltkori után be mer menni. Majdnem megtépted, amiért azt hitte el akarod venni tőle Alex-et! 😂😂 Bár ott lettem volna...😁
Én:
De itt voltál és le is videóztad az egészet. 😂😂
Mark is my love❤🙊:
Igaz. De nekem mennem kell. Holnap készülj, mert elmegyünk bulizni. 😘😋
Én:
Jó jó. Na szia. ❤😘
Mark is my love❤🙊:
Szia. 😘

Ezzel letettem a telefonom és neki álltam a mateknak. Egy fél óra alatt átmásoltam a megoldó kulcsot a füzetembe, majd remélve, hogy a suli-ribi már nincs itt, lementem a konyhába. Meglepetésmere már csak Alex ült kint a tesómmal. Megbizonyosodtam arról, hogy a csaj már nincs itt és neki láttam enni.

Sziasztok! Meghoztam a harmadik részt, ami egy kicsit lájtosra sikeredett, de remélem tetszim. Puszi mindenkinek. 😘😘❤❤🙊

Tényleg?❤//BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now