Siyah Gül'e

1.5K 148 13
                                    

Birliğin duyurusundan sonra bütün halk çılgına dönmüştü. Dere seviyesi bile çocuklarının gelişiminde inanılmaz şeyler yaratabilirdi. Yeryüzü seviyesi ise mucizeler yapabilirdi.

Herkes ellerindeki tüm tekniklerin kopyalarını getirmeye başladı. En fakir ailenin bile en azından 2-3 tekniği vardır yarım veya tam zaten Fungu ise gizliden en kötü tekniğe bile 5 dere seviyesi bitki verilmesini söylemişti bu sayede fakir halk zenginlesebilecek ve krallığın vergileri tarafından ezilmeyecekti. Zaten burada dönemin bitmesine 1 ay kalmıştı sonra okuldan ayrılıp siyah gül şehrinde Lerixan da eğitim görecekti Lerixan en iyi okullardan biriydi ayrıca tam bir kapalı kutu bazı gidenler bir kaç ay içinde inanılmaz güçlenip mezun oluyor bazıları ise yıllar yılı eğitim görüyordu. Şu ana kadar Lerixan'a girip de ayrılan yoktu. Krallığın en iyi okullarından biriydi. Krallığın en güçlü askeri şehrinde bulunan 8 okuldan biriydi. Lerixan dövüş ve büyücülükte çok güçlüydü. Diğerleri ise ;

Firexan, ateş elementinde güçlenmiş en güçlü saldırıların olduğu okul

Sitrax, su elementinde güçlenmiş saldırı ve savunma dengeli şekilde okul

Yer sarayı, toprak elementinde güçlenmiş savunma konusunda en tepedeki okul

Nefes ritmi, hava elementinde uzmanlaşmış ve ok kullanımında uzmanlaşan okul

Strimax, yıldırım elementinde ve hız ve patlayıcı güç konusunda uzmanlaşmış okul

Lihgtax, ışık elementinde ve iyileştirme üzerine uzmanlaşmış okul

Gölge, karanlık elementi ve gizlenmede usta ayrıca tek vuruşta öldürme konusunda uzmanlaşmış okul

Fungu Lerixana gidip her konuda az veya çok bilgi almak için gidiyordu. Çünkü zihin sarayları bilgi aldıkça ve kullanıldıkça açıldigini farketti. Fungu bir kaç ay içinde alabildiği kadar bilgi ve teknik alıp Gece Kargasina dönecek ve güçlendirip en güçlü savas birliği yapacaktı. Aslında savaş birliği yapmak için onları yapmasına gerek yoktu kendisinin geldiği yerde buradaki en kanlı savaş sadece oyun kalırdı. Savaş birliğini kendi dünyasına göre düzenlese gücü olmayan bir insan bile yüzlerce kişiyi rahatlıkla öldürebilirdi. Ama bir ordu kuracaksa buranın kurallarına göre oynamalıydı.

Bir ay boyunca bütün damarları akapunktur noktalarını tamamen öğrendi okulda tam bir dahi diye anılıyordu hatta bütün tıp eğitimde zirvedeydi hatta ilaç yapımında ocak kullanmayı bırakıp efsanevi sayılan yapımı çok zor olan ama yaptığın sürece sadece 15-20 saniyede bir hap yapabileceğin tekniği öğrenmişti.

Zihin sarayını açması ile birlikte zaten çok hızlı kavrayıp gelişen Fungu artık dahiler arasında bir imparatordu. Bu sayede hap tekniğin de ustalaştı ama bunu kimseye göstermedi yoksa halk arasında çok çabuk tanınırdı. Bu sırada fakir halkı kendi himayesi altına alıyordu. Bitkilerden faydalanmalarını sağlıyor kalenin içinde yaşam alanları oluşturuyordu. Eğitimleri ise Myrad ile Mynisa veriyor. Yavaş da olsa gelisiyorlar dahi olanlar ise kendini normalden ayırıp daha ileri seviyelerdeydi. Fungu tıpta uzman sayılabilecek düzeye ulaşınca 1 hafta boyunca sayısız bitki ile ilaç yaptı en az 2 yıllık  bitki ve ilaç depolamıştı. Ardından depolama alanından ayrılıp Myrad ile Mynisa nin savaş eğitimi verdiği alanda buldu. İkisini de yanına alıp ;

"Birbirimizi tanıyalı çok olmadı bu birliği de sizle kurduk ama benim gitmem gerek (cebinden 2 tane kara yakut benzeri bir şey çıkarır) bunlar bana ulaşmanızda kolaylık sağlasın diye iletişim taşı nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz ben Siyah gül şehrinde eğitim alacağım hala küçüğüm görmen ve tecrübe etmem gerek eğer tehlikeli bir şey olursa direk bana bunlarla haber verin en kısa zamanda burda olurum. Siz de olabildiğince savunma yapın eğer gücünüz yetmezse bitkiler ve bir çok ilaç var onları etrafa atın. Savaş karmaşaya dönüşüp kesinlikle herkes bitkilerin peşinde olur. Gelirken bir kaç kişi daha getireceğim ve bir çok şey en fazla 5-6 ay yokum ama 2 yıllık birikim bıraktım. Fazla miktarda olmadan dağıtın ve satın hazine oluşturun. Kendinize iyi bakın. Bütün Krallık Gecenin Kargası ile inlesin."

Cezaya ÖdülHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin