Monster 0.2

10.1K 886 572
                                    

Medya: Halsey : Gasoline :: Luhan

Happy_Pcy: Bu videoyu polise götüreceğim, seni yakaladıkları anda geriye kalan ömrün boyunca bir hücrede sürüneceksin. Sikik herif!

Killer: Ssh. Dev bebeğim, korkuyorsun ve ellerin titriyor görebiliyorum... Tch. Eğer sözümü dinleseydin iyi bir katil olabilirdim ve o sürtük ölmezdi.

Killer: Gözlerinden birini içi zehir ile dolu bir şırınga ile kör ettim. Bıçak ile yüzüne ve vücuduna sayamayacağın kadar çok çizik açtım. İçirdiğim ilaç yüzünden ağzından kan geldiğini hatırlıyorum. Tanrım! Hiç de eğlenceli değildi. Bir kaç işkencenin ardından hemen bayıldı ve bende silahı alnına dayayarak ondan sonsuza dek kurtuldum. Öldükdükden sonra da onunla biraz oynadım. Uzun sarı saçlarını kazıdım. Yüzüne yakıcı bir madde döküp onu tanınmayacak hale getirdim, güzel yüzünün gözlerimin önünde eriyişini izlemek mükemmeldi. En sonunda ise tüm vücudunu yakarak küle çevirdim...

Killer: Aslında canını çok fazla yakmadım...

Happy_Pcy: Mesaj atma artık. Ruh hastası. Seni en başında engellemeliydim.

Happy_Pcy kullanıcısı sizi engelledi

Killer: Awh, yaramaz çocuk. Seni seviyorum.♥

Killer: Karanlık geceler...

▲ Killer kullanıcısı 'Blood' adlı grubu oluşturdu. ▲

▲ Killer kullanıcısı şu kişileri gruba ekledi:: DeerLu, SatanSoo ▲

Killer: Nasıl gidiyor çocuklar, hadi ama konuşmayalı uzun zaman oldu. Bir yaşam belirtisi gösterin.

DeerLu: Tanrım! Bugün Sehun'un odasına gizlice sızdım, bir köşeye attığı siyah boxerını aldım ve günlüğünü okudum! İnanabiliyor musunuz? Ah tabii ki alkışa gerek yok çok profesyonel olduğumu biliyorum.

SatanSoo: Sanırım durumumu en iyi anlatan gif bu:

  SatanSoo: Sanırım durumumu en iyi anlatan gif bu:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

  ▲ Happy_Pcy kullanıcısı engelinizi kaldırdı.▲  

Killer: Sonunda engeli kaldıracağını biliyordum. Bir gün bile dayanamadın Channie. Meraktan ve endişeden ölüyor olmalısın. Bugün Ha Neul'un okula gelmediğini gördüğünde iliklerine kadar korktuğunu gördüm.♥ 




Monster [Chanbaek Texting]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang