Blood 0.6

8.4K 725 733
                                    

Medya :: Melanie Martinez - Mad Hatter Medya Fotoğraf :: GİF Byun Baekhyun


Killer: Artık canı yanmıyor, bedeni uyuştu. Vücuduna açtığım her yeni izde gülümsüyor. Onu karanlık bir bodrum katına kilitledim, Jongin'e zarar vermemem için saatlerce yalvardı...

Killer: O Benim en iyi dostumdu Chanyeol

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Killer: O Benim en iyi dostumdu Chanyeol. Belkide daha fazlası yıllar önce kaybettiğim ailemdi. İlk defa birine zarar verirken zevk almıyorum. Ruhum acıyor, kalbime binlerce bıçak saplanıyor.

Killer: Fakat o hayatının en büyük hatasını yaptı Chanyeol. Hayata tutunmamı sağlayan tek ışığı söndürmek istedi. Sana zarar vermek istedi, düşünebiliyor musun?! Ben düşündükçe deliye dönüyorum ve ona tekrar zarar veriyorum.

Happy_Pcy: Hiç bir şey anlamıyorum. Uyandığımda duvarlarda ve salonda kan izleri vardı! Neler oldu?!

Killer: Sen uyuduktan sonra odana girdim ve o muhteşem dudaklarının üzerine kısa bir öpücük bıraktım...

Happy_Pcy: NE?!?!?!

Killer: Tahmin ettiğim gibi Soo kapıyı kırdı ve yüksek sesli bir kahkaha attı. Adımlarını sürüyerek koridorda gezindiği sırada odana girdi. Karşılaştığı manzara ile küçük çaplı bir şok yaşadı. Orada olmamı kesinlikle beklemiyordu. Ona attığım öldürücü bakışları gördüğünde korkudan titrediği için elindeki bıçağı yere düşürdü, hemen ölmemesi için onu omuzundan yaraladım. Yere yığılan vücuduna sert bir tekme geçirdim. Şimdiyse karanlık bir bodrum katında ona acı çektiriyorum.

Happy_Pcy: Her geçen gün beni daha da korkutuyorsun Killer.


Happy_Pcy: Sürekli aklımı kurcalayan bir sorun var. Sen benim hakkımda ki her şeyi biliyorsun fakat ben senin ismini bile bilmiyorum, neden karşıma çıkmıyorsun?

Killer: Adım Baekhyun.

Killer: Çünkü. Karşına çıkmaya cesaret edemiyorum Yeol. Göz zevkini bozacak derecede çirkinim. Eminim benden ve garip tavırlarımdan korkacaksındır zaten, tıpkı diğer insanlar gibi.

Killer: Seni delicesine severken eğer benimle sırf görünüşüm yüzünden konuşmak istemezsen istemeden de olsa çevrendekilere daha fazla zarar veririm Chanyeol, seni üzerim. Tıpkı tahmin ettiğin gibi benim akıl sağlığım yerinde değil. Aileni esir alıp, onlara zarar vermekle seni tehdit bile edebilirim!

Killer: Ben kendi anne ve babamı terk edilmiş bir hapishane hücresine kilitleyip günlerce gözlerimin önünce açlıktan ve susuzluktan delirerek ölmelerini izledim Chanyeol... Bağırışları hala kulaklarımda çınlıyor.

Happy_Pcy: Özür dilerim sanırım bu soruyu hiç sormamalıydım, seni üzmüş olmalıyım. Unut gitsin bu soruyu sormadım varsay. Baekhyun, ismin cidden güzelmiş, hiç de katil ismine benzemiyor aslında oldukça sevimli bir isim Baekkie.

Killer: Tuhaf gelebilir ama, ailem öldüğünde zerre üzülmedim. Aksine onları büyük bir zevkle eski evimizin arka bahçesine gömdüm. Ah boş versene onları, eğer mutlu olmamı istiyorsan bana fotoğrafını çekip at. Güvende olduğundan emin olmalıyım.

Happy_Pcy: Evime kamera yerleştirdiğini sanıyordum?

Killer: Channie ~ Lütfen fotoğrafını atar mısın artık, benim dev bebeğim?

Happy_Pcy: Pekala. Al bakalım.

Killer: Awh

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Killer: Awh. Sevimli Channie ve ''V'' pozu. Gözlerim karşısında ki mükemmel varlık yüzünden eriyecek diye korkuyorum.

Happy_Pcy: Kes şunu ben sevimli değil gayet erkeksiyim!


Killer: Ah, sonunda o işe yaramaz gereksizlerden kurtulduğuma sevindim.

Happy_Pcy: ?

Killer: Kyungsoo'yu zincirle bağladım ve gözlerinin önünde Jongin'e acı çektirdim, yeni aldığım işkence aletlerimi üzerlerinde test ettim. Şimdiyse onları şehirden oldukça uzakta bir depoya kilitledim ve depoyu ateşe verdim. Yanarak kül olacaklar.

Killer: Aslında pişmanım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Killer: Aslında pişmanım...

Killer: Onlara daha fazla acı çektirmeliydim.

Happy_Pcy: Çok acımasızsın Baekhyun. Nasıl yakalanmıyorsun bazen cidden merak ediyorum?

Killer: Çok basit Chanyeol. Geride hiç bir iz bırakmadan toz oluyorum. İnsanlar beni yakalayabilmek için fazla aptallar...







Monster [Chanbaek Texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin