•24.

483 39 0
                                    

Pomaly som sa dotkol jej líca. Jemne som jej z neho odhrnul všetky vlasy až za jej ucho.

Tak jemný dotyk, no aj tak mnou prebehli zimomriavky.

Pomaly som sa k nej začal nakláňať. Dlho som nejedol. Neviem, či sa dokážem ovládať. Prešiel som si jazykom po pravom tesáku a zhlboka som sa nadýchol. Ten pach. Tá krv.

Prešiel si jazykom po tesáku a zhlboka sa nadýchol. Vedela som, čo chce urobiť. Preto som zatvorila oči a pootvorila pery. Bude to bolieť. To viem určite.

Naklonil som sa k jej krku a tesákmi som po ňom prešiel.

Zalapala som po dychu. Chytila som sa rukou jeho pleca a zaborila doň prsty. Pripravovala som sa na ostrú bolesť.

Ako sa ma dotkla trochu som sa dokázal ovládnuť. Teda aspoň na chvíľu. No v tom má napadlo niečo ako jej nemôžem ublížiť. Tvárou som prešiel naproti tej jej. Mala silno zatvorené oči. Podľa jej tepu jej srdce išlo vyskočiť z hrude. Pomaly som sa naklonil k jej pootvoreným perám a bez rozmýšľania som ju pobozkal.

Čakala som ostrú, nekontrovateľnú bolesť, no namiesto toho prišiel príjemný pocit na mojich perách. On ma pobozkal. No iste. Moja krv, pery.. Takto ju môže mať a neublíži ani mne, ani sebe.

Jazykom som pátral po miestach kde som cítil jej krv a užíval som si to. Bolo to tak dokonalé. Bozkával som ju a mal som krv v jednom. Nevedel som prestať ani potom ako som sa už zbavil všetkej krvi v jej ústnej dutine.

Bozkával ma aj keď už nebola ziadna krv, ktorú by mohol získať. Moje ohnivé ja, prevzalo nado mnou kontrolu. Bozky som mu začala náruživo oplácať. Ruky som mu splietla do vlasov a zaťahala. Vzdychol mi do úst. Bolo to dokonalé. Moje líca horeli a ja som chcela viac. Pritiahla som si ho k sebe bližšie a vzdychla som mu do úst.

Nevedel som prestať ako si ma pritiahla k sebe bližšie tak som sa na ňu snáď natlačil ešte viac. Bol som už tak roztúžený, že by som jednoducho nevedel prestať ani keby som chcel. Odlepil som sa od nej a vyzliekol som si tričko. Ona mi po mojom tele prešla udivene rukou a ja som sa usmial a zaklonil som jej jemne hlavu. Začal som ju bozkávať na krku a potom som sa postupne dostal k jej perám. Moje telo bolo na tom jej. Iba oblečenie zavadzalo.

Keď si dal dole tričko, myslela som si, že zošaliem. Mal tak dokonalé telo.. Musela som mu po ňom prejsť rukov. Zaklonil mi hlavu a začal ma bozkávať na krku. Ticho som pod ním vdychala, až kým sa nedopracoval k mojim perám. Vtedy moje vzdychy tlmil svojimi perami a ja zasa tie jeho. Pritlačil sa na mňa ešte viac. To oblečenie nám zavadzalo. "Dominic." Šepla som, keď sa znova presunul na môj krk. Nikdy v živote som sa necítila tak dobre ako teraz. Potiahla som ho za vlasy a on mi vzdychol do krku. "Amber." Zavrčal hlasom poznamenaným túžbou. Pobozkal ma na krk a prešiel mi po ňom zubami. Jemne ma uhryzol a potiahol moju kožu. To bolo ako ľadová sprcha. Dokonalo ma to prebralo. Neuhrýzol ma naozaj, ale prebralo ma to. "Dominic." Chcela som mu odtiahnúť hlavu, ale nedal sa. Vzal moje ruky a prišpendlil ich po bokoch mojej hlavy svojimi rukami. Ďalej pokračoval v činnosti. Nie že by sa mi to nepáčilo, ale museli sme to zastaviť. "Dominic, dosť!" Zakričala som cez vzdych, ktorý sa mi dral z hrdla. Bála som sa, že znova nad sebou stratím kontrolu. Dominicove pery boli vo svojej práci naozaj presvedčujúce..

Ako sa ma snažila zastaviť. Nechcel som, ale pochopil som ju. Pozbieral som sa všetkými možnými silami a odtrhol som sa od nej. Musel som to celé predýchať. Stále som na nej sedel. Pozrel som na ňu a poriadne som sa snažil na ňu nevrhnúť znova. Čakal som čo povie, keď prerušila tento úžasný moment.

Zhlbola som dýchala. Hrudník sa mi dvíhal ako splašený. Aj keď sa mi to veľmi páčilo, museli sme to zastaviť. "Prepáč.. ale ja.. ja toto... ehm.. to nemôžeme. Prepáč. A teraz sa musím schladiť." Dotkla som sa svojichl líc. Poslednú vetu som povedala naozaj potichu. Je mi trápne pred ním hovoriť, že sa kvôli nemu musím schladzovať. Ale môj oheň ide v jeho prítomnosti zakaždým vybuchnúť. Snažila som sa skryť rukami. Tak ako seba, tak aj obrovskú červeň na mojich lícach, ktorá siahala cez môj krk až na moju hruď. Musím sa ukľudniť.

,,Uhm.. Jasné.. Máš pravdu.. Bol to zlý nápad" Povedal som a vstal som z nej.,,Ja.. Pôjdem si niečo uloviť" Zdvihol som moje tričko zo zeme a obliekol si ho.

"Uhm.." Prikývla som a sadla si. "Ja si nájdem nejaké jazero alebo potok, kam skočím.." Povedala som potichu.

,,Mohli by sme ísť spolu.. Vieš trochu si zaplávať. Niesi jediná, ktorá tu je rozpálená" Zasmial som sa. ,,Ale predtým by som si mal niečo uloviť."

"Tak ťa skúsim počkať." Zasmiala som sa a zahryzla si do pery.

Beautiful Creatures ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin