8

7.9K 359 3
                                    

Niall pov.
-Kur ji!?-isterikavau.
-Niall, nurimk. Viskas bus gerai. Ji nėra mažas vaikas,-ramino Louis.
-Kaip gali tiesiog dinkt šešiom valandom?! Dabar vidurnaktis, o jos nėra!-vaikščiojau pirmyn atgal po kambarį. Louis per prievartą mane pasodino ir atsiguliau lovoje. Galiausiai išgirdom tuksenimą.
-Am, žmonės, aš neturiu raktų,-tarė Luanna sukikendama. Šokau kuo greičiau iš savo vietos ir atidariau jai duris. Ji kikendama nusvyravo iki lovos.
-Ar tu girta?-nustebo Louis.
-Viskas gerai, Lou, man buvo labai linksma,-nusijuokė.
-Mes jaudinomės, o tu gėrei?!-užrėkiau ir ji susiėmė už galvos ir sušnypštė man užsičiaupt,-Išvis, kaip tu galėjai prisigert? Tau čia nelegalu,-klausiau jos, bet ji jau buvo užmigus. Tiesiog atsidusau ir griuvau į lovą netoli lango.
-Negaliu patikėt,-nusijuokė Louis sau,-Mūsų mažasis Niall įklimpęs daugiau nei maniau,-murmėjo sau, bet galėjau jį puikiai girdėt tačiau nieko nesakiau. Jaučiuos keistai. Niekada taip nesijaučiau. Man rūpi. Ir labai. Su šiom mintim užmigau.

Luanna pov.
^Rytas^
Atsikėliau nuo lengvo dilgčiojimo galvoje. Atsikėliau ir pasitryniau akis. Pažiūrėjau į laikrodį ir mano akys įsiplėtė. 7:53 ir mums pusryčiai 8. Greit išlipau iš lovos ir pradėjau kelt tuos du.
-Kelkitės!-rėkiau,-Turit septynias minutes susiruošt!-vėl surėkiau kai jie prasibudino.
-Ką?!-sutriko. Parodžiau laikrodį jiems ir jie iškart pradėjo ruoštis. Nubėgau į vonią ir išsiploviau dantis bei susišukavau plaukus. Apsirengus paprastus treningus išvis užtrukau penkias minutes.
-Greičiau, nes aš jūsų nelauksiu. Vienas. Du. Trys! Aš išeinu!-sušukau ir tie dar besirengdami kas maikę, kas kelnes bėgo man iš paskos. Užrakinus duris visu greičiu pradėjom bėgti link valgyklos kur treneris turėtų pasakyti visą informaciją. Bei ten pavalgysim! Buvau nustebus, kad esu greitesnė už abu juos. Atbėgom iki komandos kuri jau visa buvo susirinkusi ir stovėjo puslankiu aplink trenerį. Visi į mus keistai pažiūrėjo, nes buvom paskutiniai, bet pagal laikrodį mes atėjom lygiai 8.
-Varžybos prasidės 17:00 valandą, o treniruotę mes turim 10:00 taigi po pusryčių ir treniruotės turėsit truputį laisvo laiko. Prašyčiau niekaip nesusižeisti ar pasidaryti kąnors, kad negalėtumėt žaisti. Viskas vyks stadijone esančiam maždaug nuo čia 20 metrų. Manau kaip ir viskas,-tarė ir nuėjo. Visi puolė į eilę prie maisto. Atsisėdom prie stalo penkiesu su Niall, Louis, Josh ir Jake. Aš iškart pradėjau valgyt.
-Tai gal norėtum pasakyt kaip sugebėjai vakar prisigert?-paklausė Josh, o Jake sukikeno kol Niall su Louis į jį keistai pažiūrėjo,-Sutikau tave lifte ir tu pradėjai varyt kokie Niall su Louis kvailiai ir t.t.,-paaiškino, o aš pradėjau žvengt.
-Kaip sakoma:"Girti nemeluoja.",-juokiaus su Jake, bet kitiems tai nebuvo juokinga.
-Išvis kaip tu sugebėjai prisigert?-susiraukė Niall.
-Klube, duh,-nusišaipiau.
-Bet kaip......-jį pertraukė du vaikinai priėję prie stalo.
-Argi tu ne Luanna Perez?-nustebo.
-Taip, tai aš,-sukikenau.
-Matos per dvejus metus nepasikeitus,-nusijuokė apžiūrėdami penkis vaikinus prie manęs,-Šeip norėjom pasakyt, kad po tavo apsilankymo čia labai daug kas pasikeitė tad ačiū. Tikiuosi dar susitiksim,-mirktelėjęs su draugu nuėjo. Kiti vaikinai atsisuko į mane.
-Kas jie?-susiraukė Louis.
-Net nenutuokiu,-tariau atsigerdama.
-Išvis apie ką jie kalbėjo?-paklausė Josh.
-Na, aš čia atostogavau dvi savaites prie maždaug metus,-patrūkčiojau pečiais.
-Ir jie tavo vardą žino, nes....,-laukė atsakymo.
-Nes beveik visi tokio amžiaus žmonės mane žino. Galit atsiknist?-suburbėjau.
-Gerai tik atsakyk kaip tave įleido į klubą.
-Mane įleido Ben kuris mane puikiai atsimena kaip ir Matt to klubo barmenas bei savininskas,-pavarčiau akis.
-Norėčiau sužinot ką tokio tu turėjai daryt, kad tave puikiai atsimena,-pakilnojo antakius Jake ir aš nusijuokiau, bet toliau valgiau. Pavalgius suzyziau:
-Noriu valgyt!
-Tu tiką pavalgei,-pavartė akis Louis.
-Aš noriu dar!-suzyziau jam.
-Kaip? Tu suvalgei penkis blynus kas tavo dydžio žmogui turėtų būt per akis,-ginčyjosi.
-Bet aš noriu dar tad klausiu. Eisit su manim?-pasiteiravau.
-Jop,-iškart atsakė Jake.
-Aha,-prisidėjo Josh.
-Na gerai,-atsiduso Louis. Pradėjau stotis.
-Tai žinoma,-atsakė laimingas Niall.
-Gal geriau atsisakyk,-tariau Niall paplekšnodama jam per petį.
-Kiek galiu sakyt? Aš ne storas!-suurzgė.
-Ne, tik labai susipykęs su svarstyklėm,-sukrizenau,-Eik jei nori, tik atsimink, kad nuo perdidelio svorio žmonės miršta,-tariau. Šis tik suurzgė, bet nieko nesakė, o Jake sudavė man penkis. Nuėjom į KFC esantį kelios gatvės nuo viešbučio. Užsisakėm maisto kas kiek. Vėl susėdom prie vieno stalo.
-Tu planuoji tiek suvalgyt?-išpūtė akis Josh.
-Leiskit žmogui valgyt, ji gi nestora,-už mane atsakė Jake ir sudavė man žaibą.
-Kaip pasakysit,-Josh pakėlė rankas į orą lyg pasiduodamas. Praleidom gal kokią valandą kalbėdami nereikšmingom temom kol prisiminėm, kad turim treniruotė. Paskubom išbėgos iš restorano iki viešbučio. Kambaryje persirengėm ir atrodžiau:

Susiruošę išskubėjom į stadijoną kuriame kaip suprantu bus ir rungtynės

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Susiruošę išskubėjom į stadijoną kuriame kaip suprantu bus ir rungtynės. Atėjus visi komandos vaikinai mane nužiūrėjo, bet galiausiai nusisuko. Pasirodo treniruotę turėsim su Ohio komanda tad bus smagu. Treneriai pakvietė abiejų komandų kapitonus susipažint ir ištraukt kieno bus kamuolys šiuose draugiškose varžybose. Kai žengiau jų link Ohio komandą buvo labai nustebę. Buvo labai keista kadangi jų komandos kapitonas buvo labai aukšas. Gal galva už mane aukštesnis.
-Argi čia ne Luanna Perez?-pašaipiai nusišypsojo.
-O taip,-nusišypsojau jam lygiai taip pat paspausdama ranką.
-Vaikinai, bus lengva!-surėkė nusisukęs. Atsisukau į savo komandą.
-Vaikinai, šaisim su pasipūtėliais kurie mano yra geresni už mus! Visi žino kas laimės ar ne?!-surėkiau ir gavau palaikomus šūkius. Matės kapitonas suirzo, bet man nerūpėjo.
-Herbas ar skaičius?-paklausė jų treneris.
-Skaičius,-greit pasirinkau ir jis išmetė monetą į orą. Kadangi iškrito skaičius pasiimiau kamuolį ir nuėjau į tinkamą poziciją kaip ir likę žaidėjai. Sušvilpus švilpukui žaidimas prasidėjo ir jų kapitonas iškart pribėgo prie manęs ir galvojo, kad lengvai atims kamuolį, bet jam nepavyko. Apsivarius jį papasavau kamuolį Niall ir kai buvau prie vartų jis man atpasavo ir spyriau tiesiai į dešinį kampą pataikydama.

^Po kiek laiko^
^1:1^
Kadangi kita komanda padarė minutės pertraukėlę greit saviškiams pasakiau taktiką.
-Dabar visada spyrkit į dešinį kampą ir jie manys, kad tik ten taikom. Tas juos suklaidins ir per varžybas jie daugiau saugos tą kampą kai atakuosim kitą,-šie tik palinksėjo. Sudėjus rankas į vidurį surikom;"Mes visada pirmi!" ir vėl subėgom į vietas.

Game On  I Where stories live. Discover now