18

6.7K 373 17
                                    

Eilinį kartą kažkas mane judino ir kėlė iš saldaus miegelio.
-Kelkis,-pasakė mane purtydamas kažkas. Įtariu, kad kažkoks vaikinas.
-Atsiknisk,-suburbėjau pasimuistydama.
-Greit kelkis! Mes vieninteliai likom lėktuve!-surėkė Jake. Staigiai pramerkiau akis ir pasisukau į jį. Dabar jaučiaus dar blogiau nei prieš tai. Dar labiau noriu miego. Užsikabinus už jo ištiestos rankos sunkiai atsistojau ir pasirėmus į jį su krepšiu po truputį išžingsniavom iš lėktuvo. Kiek supratau jau visi kiti laukė lauke. Neneigsiu, kad jaučiausi blogai. Man buvo silpna ir bloga, bet kentėdama žingsniavau toliau. Priėję laukiančius draugus pastebėjau, kad visi jie beveik buvo žvalūs. El su Beth tryško energija, vaikinai atrodė truputį pavergę išskyrus Louis su Harry, o Niall sunkiau išsilaikydamas ant kojų stovėjo pasirėmęs į šviestuvą prie gatvės krašto. Prie mūsų privažiavo taksi ir net nesigilinau kur link mes važiuojam. Buvau susitelkus, kad neapsivemčiau mašinoje. Nežinau kiek laiko praėjo ar kur esame, tiesiog ėjau šalia Jake. Gavome dvejų apartamentų raktus. Į vienus telpa keturi žmonės kur gyvens abi poros, o kituose šešiese gyvensime likę. Kaip man sekasi. Keturios dienos viena su penkiais netvarkingais, tingiais bernais. Mane užvedė iki kambario ir tik pamačius buteliukus vandens sudėtus ant stalo vieną pagriebiau. Atsigėrus pasidarė geriau, bet nepuiku. Griuvau ant sofos ir neįtikėtina, bet po minutės užmigau.

Jake pov.
-Ar ji sugebėjo užmigt?-sutriko Josh,-Mes čia net nebuvom dviejų minučių, o ši jau atsigėrus saldžiai miega,-pasiskundė.
-Nepatikėtum kiek ji sugeba savo pačios gėriui padaryt,-sukikenau.
-Tai galima sakyt ji labai savanaudiška?-paklausė Liam.
-Tinkamom arba būtinom akimirkom-taip.
-Turit minčių ką darom?-paklausė Zayn.
-Einam miegot,-suburbėjo Niall ir nuėjęs į pirmą pasitaikiusį kambarį užtrenkė duris.
-Galim nueit iki parduotuvės,-pasiūlė Josh,-Pietūs čia praėję, o vakarienė dar toli. Nusipirksim valgyt, gert.
-Man tinka,-tariau.
-Mums ir,-pritarė kiti du. Užklojus Luanna, pasiėmus reikalingus daiktus kaip telefonas, piniginė išėjome lauk. Gerai, kad Liam čia jau yra buvęs tai žino kur netoli yra parduotuvėlė. Einant gatve iš niekur Josh pradėjo kikenti sau.
-Kažkas atsitiko?-paklausė Liam keistai į jį pažiūrėdamas.
-Tiesiog,-toliau juokėsi,-Pagalvojau apie Niall situacija. Jie lyg skirti vienas kitam. Mes einam į parduotuvę, jie miega. Daro vienodus dalykus, bet to nepastebi. Niall ją įsimylėjęs, o Luanna mato jį daugiausiai kaip draugą,- nesustojo juoktis.
-Na taip,-pritarė Liam,-Bet galiu lažintis, kad ateity jie bus kartu.
-Gal,-paprastai tarstelėjo nusiraminęs, bet vėl pradėjo juoktis.
-Gerai gerai. Ramiau. Į mus žiūri žmonės kaip į nesveikus,-bandė apramint Zayn.
-Manau jis toks ir yra,-sumurmėjau ir dabar jau visi juokėsi.
-Tiesiog einam,-suburbėjo Liam įeidamas pro parduotuvės duris.
-Koks piktas,-nusišaipė Josh ir nuėjo paskui jį ką mes padarėm po jo. Parduotuvėlė nebuvo įspūdinga. Prekystalis, maždaug dešimt lentynų tarp kurių sukiojosi keletas žmonių. Išsiskyrstėm kas kur. Josh su Zayn nuėjo gėrimų bei dar ko, aš saldumynų, o Liam dar nežinia kur. Stipriai mąstydamas bandau apsisrpęsti ką pasiimt. Pasirinkimas tiesiog perdidelis. Pagalvojęs, kad reik paragaut kažko naujo pagriebiu keturias plyteles neatpažįstamo šokolado, tris pakelius guminukų ir keistai atrodančios gumos. Atsistojau į kasą ir pamačiau, kad jau kiti vaikinai stovi manęs laukdami su savo prekėmis. Pasirodo užtrukau ilgiau nei maniau. Greit sumokėjau ir visi išėjom iš parduotuvės. Ėjome tyloje tad man teko apmąstyt kaikuriuos dalykus. Man buvo įdomu, tarkim, ar Luannq ištikrųjų atleido Niall, ar tik apsimetinėja dėl mūsų? Nors tikrąją jos istoriją žinau tik aš, Beth ir El, bet slaptai noriu, kad Lu būtu kartu su Niall. Nieko jai nesakau, ir nesakysiu, bet tai būtų nuostabu. Todėl laikau porštus sukryžiuotus už juos. Net nepajutau kai Liam rakino apartamentų duris. Įėjus viską radom vietose. Nieks nepasikeitė, net Luannos miego pozicija. Ji atrodė nekaip. Išblyškus, paakiai pajuodę ir dar kažką murmėjo per miegus. Pasistengdami jų nepažadint tyliai sudėjom maišus ant žemės. Nusiėmę kas batus, kas papljdimio tapkes. Ėjom į skirtingas puses.tik Josh būdamas nevykėliu kaip visada užkliuvo už savo nešto maišo ir su trenksmu krito veidu į žemę. Visi piktai į jį pažiūrėjom, bet atsipūtėm, nes tai nepakėlė nei vieno iš miegančių. Luanna tik kažką sušnypštė, bet nepasijudino. Tada supratom, kad galim truputį atsipalaiduot, nes garsai jų taip lengvai nepažadina. Labiau apžiūrėjęs kambarį pamčiau, kad čia yra xbox. Išsprogdinęs akis prilėkiau prie talevizoriaus ir gerai paieškojęs radau žaidimus. Visokiais, kokiais tik sugalvojau ženklais prisikviečiau kitus ir tie lyg išbadėję vilkai pažiūrėjo į du vienintelius pultelius. Aš su Josh pagriebėm pirmi ir atsisėdę ant sofos ant kirios miega Luanna ir ant fotelio pradėjom "laiko stūmimą". Kas kelis kartus pasikeisdavom ir vis tekdavo ką nors tyldyt, nes žmonės būdami debilais nesipranta, kad prie pat jų arba net toj pačioj  ietoj miega žmogus. Nežinau kiek laiko praėjo, bet Luanna pradėjo keltis. Ji atmerkė akis ir kažkas buvo negerai. Ji pažvelgė į mus lyg su baime akyse.
-Man reik vandens,-staigiai pasakė,-Dabar. Man reikia vandens!-nušoko nuo sofos ir pradėjo nervintis,-Kur vanduo?!
-Nėra, nežinau, nenupirkom, pasibaigė,-pasimetęs susakiau kiek galėdamas greičiau.
-Man reik vandens! Aš tuoj apsivemsiu jei negausiu geriamo vandens,-isterikavo.
-Imk,-Liam atbėgo išsiknisęs maiše kurį nešė,-Tie bukagalviai nesugalvojo nupirkt vandens, tik šokoladaa galvoj,-suburbėjo. Mergina iškart pagriebė butelį ir atsigėrė kelis didelius gurkšnius. Turnūt nuo rėkavimo atsibudęs Niall išlindo iš kambario ir apsimiegojusiomis akimis apžiūrėjo kas vyksta.
-Kas č....-jis net nespėjo nieko pasakyt, bet jį užtyldė.
-Ššš. Tyliai. Čia taip spengia ausyse,-susiėmė iž galvos Luanna ir vėl atsigulė į tą pačią vietą. Susisuko į dekį lyg į kokona kas atrodė labai mielai. Ši giliai įkvėpė ir iškvėpė,-Galit duot antklode dar vieną?
-Bet lauke virš......
-Prašau. Man šalta,-sumurmėjo. Zayn greit nubėgo iki kambario ir paėmęs paklodę atnešęs čia užklojo Lu. Visi tylėjo nejudėdami ir laukė kol ji užmigs. Kai išgirdom jog jos kvepavimas suletėjo visi kaip mat atsipalaidavo. Niall sutrikes priėjo prie manęs.
-Kas čia blet buvo?

Sorry, kad taip retai keliu dalis. Tiesiog nevisada yra minčių ar laiko, bet per atostogas pasistengsiu įkelt dar kelias dalis😐

Game On  I Where stories live. Discover now