Capitolul 14 - Ursulet -

1.1K 32 4
                                    

                                                                  14.            Ursulet 

Bella’s POV

Cand vezi moartea cu ochii de trei ori chiar, incearca sa nu se intample si a patra oara pentru ca dupa devine ceva obijnuit si nu este bine.  

Stateam cu Abby pe patul de spital si asteptam sa ne vina analizele pentru a putea pleca acasa. Baietii erau si ei intr-un salon asteptand rezultatele analizelor. Baietii au cateva zgarieturi pe picioare si cateva vanatai pe mana, Abby s-a lovit putin la cap nu cat sa ii dea sangele dar totusi destul de mult cat sa il bandajeze si sa nu faca miscari bruste cu el si cateva vanatai pe spate si maini. Eu am o zgarietura mica pe obrazul drept care ustura ca dracu si mana stanga luxata, trebuie sa o tin in ghips 4-5 zile pentru ca nu este atat de grav dar totusi, frumoasa primire ne-a facut Romania. Se pare ca presimtirile mele rele de dinainte sa plecam erau adevarate, acum stiu cand ceva o sa se intample rau daca ma anunta de fiecare data asa. Acum nu mai simt gol in stomac si nici nu ma mai doare capul, ei bine medical vorbind ma doare capul. 

Cat de amator sa fi sa poti rata pista? Totusi trebuia sa se gandeasca la toate sufletele ce se aflau in avion, trebuia sa se concentreze mult mai mult. Daca eram la mare inaltime si se intampla ceva, atunci ce mai facea? Ce mai pateam atunci? Muream direct? Nici nu vreau sa ma gandesc, am trecut prin prea multe pana acum sa ma mai gandesc si la asta. Parca tot raul vine la mine si eu nu pot face nimic sa il opresc. Din experienta de seara trecuta sau mai bine zis seara asta, am invatat ca prin oricate ai trece trebie sa fi tare si sa nu te dai batut, nu trebuie sa intri in depresie si trebuie sa iti raiesti viata la maxim. In acest moment ma simt ca o pisica, parca am sapte vieti si mi-au mai ramas trei iar eu trebuie sa le pretuiesc cat pot de mult. Nu vreau sa ma gandesc la ce s-a intamplat, nu vreau sa imi imaginez ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost mai grav, vreau doar sa imi traiesc viata asa cum vreau si sa ma bucur de fiecare moment petrecut in viata. 

- O sa iti readucem memoria chiar daca asta inseamna sa mergem in celalat capat la lumii. Ma scoate din ganduri Abby. Mi-am intors capul spre ea si i-am zambit calduros, ea returnandu-mi zambetul. Ce am facut sa am prieteni atat de buni? Sper sa aflu curand si prin cate am trecut spre ca Romania sa imi mai aduca din memorie, doar nu am trecut degeaba prin atatea. 

- Mersi. Mersi mult pentru ce faci pentru mine. Am spus si m-am dus sa o imbratisez, aveam nevoie de o imbratisare ca asta. Caldura corpului ei ma linistea, dupa cateva moment m-am desprins din imbratisarea ei si am vazut ca o lacrima s-a scurs pe obazul ei catifelat. I-am sters lacrima de pe obraz si ea si-a indreptat privirea spre ochii mei. – Stiu ca ati trecut prin atatea doar ca sa imi readuceti mie memoria, chiar apreciez si in acelasi timp ma urasc pe mine ca v-am pus in situatia asta. Voi nu meritati tot ce ni s-a intamplat, sunteti niste persoane minunate cu vietile lor, fie faimoase, fie normale si eu nu trebuia sa va stau in cale dar sunt prea egoista sa renunt la voi si sa va indepartez. Poate ca nu imi aduc aminte de tine sau de copilaria noastra dar stiu ca undeva in interiorul meu te cunosc si nu vreau sa te pierd. Poate pare frustrant sa imi aduc aminte de ceilalti baieti dar de tine nu, poate am prea multe amintiri cu tine, poate esti prea speciala, poate nu pot exprima ce simt eu pentru tine dar stiu ca atunci cand imi voi aduce aminte de asta voi fi cea mai fericita fata de pe pamant sa stiu cum m-am cunoscut cu o persoana atat de buna si intelegatoare ca tine. Poate ca ma urasti ca ai trecut prin atatea pentru mine, dar odata ce imi recapat memoria o sa fac tot posibilul sa iti cer iertare si sa ne distram cum doar noi stiam. Am spus asa de repede toata acesta ca nici nu stiu daca a inteles tot ce am spus. 

- Nu am cum sa te urasc, nici eu nici baietii. Tu esti o fata speciala, si cand spun speciala ma refer la foarte speciala. Baietii sunt aici pentru ca le pasa de tine, pentru ca isi doresc sa te ajute si vor sa te considere ca surioara lor mai mica, bine exceptand-ul pe Zayn. Am chicotit la remarca ei despre Zayn, ea urmandu-ma. - Eu nu te urasc, eu nu as putea niciodata sa te urasc, tu ai fost mereu langa mine cand am avut nevoie si au fost multe cazuri crede-ma. Tu mereu m-ai scos din belele la scoala si ma aduceai cu picioarele pe pamant cand visam cu ochii deschisi cum ca eu o sa ma marit cu unul din One Directioner si o sa avem multi copii. Acum poate si tie ti se pare  ciudat ca si mie pentru ca noi chiar suntem prietene cu ei si ma mir cum de nu sunt deja torturati de noi. Aici nu m-am putut abtine si am inceput sa rad cu pofta. Chiar asa de obsedate eram de ei? - Lasand gluma la o parte, tu esti o fata minunata care nu merita nimic din ce i se intampla, tu esti o fata foarte speciala si deaceea ai multe persoane bune pe langa tine. Stiu ca tu esti o luptatoare si nu vrei sa arati ca iti este frica, nu vrei sa arati durerea din sufletul tau dar odata si odata nu o sa mai poti tine in tine si vreau sa sti ca eu sunt mereu aici sa te acult, sa iti dau sfaturi si sa te inveselesc. Mereu o sa ai un umar pe care sa plangi si pe cineva care sa te linisteasca dar la cum te stiu eu pe tine nu o sa plangi niciodata din lucruri banale pentru ca nu esti genul asta de persoana. Stiu ca iti este greu acum, ca nu mai ai memoria si da, tu crezi ca ma deranjeaza ca nu iti amintesti de mine dar din contra. Pe mine asta ma inveseleste pentru ca ai sansa sa ma mai cunosti inca odata si cand iti vei aduce aminte de mine cu adevarat vei face comparatia si poate acolo unde aveam un minus acum se transforma in plus si invers. Nu toate lumea este perfecta, si eu am defecte, si tu ai defecte si nu imi vine sa zic asta dar si Zayn are defecte oricat de perfect pretinde el ca ar fi.  

O iubire printre criminali. (Zayn Malik/One Direction Fan Fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum