Capitolul 22 - Inapoi acasa

409 22 0
                                    

                                                           22. Inapoi acasa

- Ce bine este acasa, huh? Am oftat si m-am asezat in vechia mea canapea.

- Ce porcarie. Abby continua cu replica asta inca de cand a aflat ca trebuie sa ne intoarcem inapoi mai repede.

Imediat dupa seara dintre ani baietii au fost sunati de seful lor sau ce naiba este, Simon, si a trebuit sa ne intoarcem in Londra ca au ei treaba cu trupa si cina stie ce naiba.

Lui Abby incepuse sa ii placa acolo, a reactionat cel mai urat cand baietii au anuntat ca in cateva ore trebuia sa fim la aeroport. Eu pot spune ca am fost ok cu asta. Incepea sa fie din ce in ce mai ciudat pentru mine sa stau acolo. Si oricum, mai aveam de stat o singura saptamana, nu este chiar asa mare chestie.

- Stai calma, nu este mare diferenta. De ce esti asa nervoasa?

- Pai, a oftat usor, nu stiu. Adica excuria era pentru tine, sa te ajutam dar ai avut parte doar de mult stres, nu de ditractie. Nu ti-ai amintit aproape nimic, si ma simt vinovata. Am incercat, dar apoi a aparut si ala la club si.. A inchis ochii usor si s-a asezat langa mine. – Si pur si simplu simt ca am zburat degeaba pana acolo si ne-am intors la fel cum am plecat.. A continuat ca pe o soapta.

- Abby. Hei, uita-te la mine. A ridicar unsor capul si ma privea, dar imi evita ochii. – Tu, m-ai ajutat mai mult decat crezi tu, mi-ai povestit lucruri, mi-ai raspuns la intrebari si nu m-ai mintit. Si-a lasat capul in jos de parca ar fi vinovata de ceva, dar nu este si asta nu intelege ea. – Daca nu erai tu si baietii, poate ca acum eram la un spital de nebuni incercand sa imi caut disperata memoria. Si mi-am adus aminte mai multe lucruri decat crezi tu, doar ca am vrut sa o tin pentru mine. Ce vreau eu sa spun este sa stai linistita, mai am putin si sunt ca noua. In toate privintele. Ultima propozitie a fost spusa cu determinare si mai serioasa. Lucrurile o sa se schimbe pe aici.

Zayn´s POV

-De ce credeti ca ne-a chemat Simon? Ii intreb pe baieti cand usile liftului s-au inchis.

- Chiar nu stiu. Poate a vorbit cu Modest si avem un concert ceva, dar nu inteleg ce am putea face cu Simon cand Modest ar trebuii sa fie implicati mai mult in munca noastra. Imi raspunde Liam cu un discurs in loc de un „Nu stiu”.

- Sper sa nu fie de rau. Continua Niall si se uita spre Harry si Louis care par mai emotionati decat mine si Liam.

- Hai sa aflam. Am spus cand usile liftului s-au deschis si noi am pasit pe holul lat al cladirii.

Ajunsi in fata usii cu numele Simon scris pe ea, am ciocanit usor si am intrat direct. In incapere de aflau mai multe persoane decat deobicei ceea ce ori era de rau ori foarte bine, intre nu se putea.

 - In sfarsit ati ajuns. A spus domnul mai mic de statura cu barba de la Modest.

Ne-am facut cu totii comzi pe canapelele ce erau imprastiate prin biroul mare. Cel de la Modest si Simon s-au ridicat in picioare si acum toti se rezemau usor de cate o masa ceva. Simon i-a privit lung pe Harry, Louis si Niall apoi s-a intorc cu privirea la mine si Liam care eram pe alta canapea.

- Beieti, v-am chemat aici pentru ca trebuie sa ne punem pe treaba. Ne-am gandit sa facem un nou videoclip iar voi, trebuie sa veniti cu idei. Parca i-am auzit pe ceilalti baieti rasufland usor.

-  Asta este tot? Nu puteai sa ne spui si la telefon asta? A intrebat iritat Liam

- Nu. Trebuie sa va puneti pe treaba pentru noul album, sa compuneti, sa va ganditi, sa va pregatiti pentru turneu si sa puneti cap la cap la ce melodie sa facem videoclip si cum ati vrea sa arate. A spus celalat barbat de la Modest.

- Videoclipul o sa fie pentru Midnight Memories, am discutat asta deja cu baietii si aveam sa ne gandim la el dupa ce terminam vacanta. Care nu trebuia sa se termine acum. La fel de iritat am raspuns si eu.

- Gata cu zmiorcaielile. Acasa si maine sa va vad la studio odihniti si pusi pe treaba.

 Ne-am ridicat cu totii sa iesim, primii fiind Harry urmat de Niall si Louis, dar pe cand sa ies si eu imediat dupa Liam am fost strigat sa mai raman o clipa. Ce puteau sa imi mai spuna acum si nu au putut sa o spuna de fata cu ceilalti. Oricum si ceilalti vor afla. Le-am aruncat un zambet baietilor ca este ok si m-am intors la locul meu.

- Ce mai face noua ta iubita? A trebuit sa aflam de la televiziune despre ea? A spus rautacios unul din mosi.

- Este foarte bine, multumesc. Le-am raspuns sarcastic pentru ca nu prea ii indragim asa de mult dar ne ajuta cu concertele si colaborari deci nu aveam ce face. Plus, contractul inca nu a expirat.

- Pacat. Ce vrea sa spuan cu asta? – O sa trebuiasca sa ii strici ziua. Trebuie sa te desparti de ea. A spus dur si serios dar eu doar am izbugnit in ras. Doar nu este serios, prin cate am trecut nu pot sa ma despart de ea acum.

- Buna gluma. Am continuat sa rad.

- Nu glumesc. Televiziunile au luat-o razna si fanii la fel. Tu nu te despartisei oficial in fata camerelor de Perrie deci acum toti spun ca o inseli si ca schimbi femeile ca pe sosete. Nu se poate asa ceva. Trebuie sa termini relatia cu aia si sa te intorci la Perrie. Nu poti sa fi intr-o relatie cu o fata normala, ea nu iti aduce publicitate, ea o sa vrea mai multa intimitate, nu este obijnuita cu camerele. Si multe alt motive.

 Doar nu este serios, nu are cum sa fie serios. Muschii mi s-au incordat si maxilarul mai are putin si bubuie. Venele de la gat pulseaza si incerc sa ma stapanesc cu greu.

- Doar nu sunteti seriosi. Nu aveti cum.  Ce dracu va apuca? Simon? Si tu esti deacord cu nebunia asta? O iubesc, la dracu.

- Nu ne pasa, te intorci la Perrie, deja am vorbit cu ea si este mai mult decat incantata de chestia asta.

 - Zayn, te rog sa te calmezi. Pentru prima data Simon a vorbit.

- Sa ma calmez? Voi va auziti? O iubesc oameni buni, nu am cum sa o parasesc. Sunteti nebuni, cu adevarat nebuni. Nu va puteti baga in viata mea asa. Si nu cred fanii sunt problema, am urmarit si fanii o iubesc mai mult ca pe Perrie deci asta nu este o scuza. Poate scuza este ca vrei reclama pentru Little Mix, ca sa faci tu bani mai multi. Ca doar lucrati si pentru ele, ce jegosi sunteti.

 - Zayn, vocabularul te rog. A spus Simon. La dracu cu el, cum putea sa fie decaord cu asta. El este un om corect.

 - Maine ai prima iesire de cuplu cu Perrie. O sa fie o petrecere cu covor rosu unde o sa mergeti. O sa vi se ia un interviu si o sa spui ca Bella a fost doar o greseala si ca pe Perrie o iubesti si ati redevenit un cuplu.

----------------

 Imi pare atat de rau de intarziere. Nu stiam ca liceul o sa imi ocupe 98% din timp. O sa incerc sa postez cat mai des posibil de acum in colo si imi pare rau ca acest capitol este destul de micut dar sper sa fie ok totusi. 

Ca sa stiti, sunt zerrie shipper si o ador pe Perrie dar asa am vrut sa fie in poveste. Nu am nimic cu ea ba din constra. O ador, deci sa nu ma urati o sa fie un rol mai negativ in poveste. 

Kisses <3

O iubire printre criminali. (Zayn Malik/One Direction Fan Fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum