21 -final-

863 64 25
                                    

Tam bir final yapmak istediiim ve yeni Ziam, Chanbaek ve Hunhan kurgularım var bakarsanız, sevinirim

Liam'ın ani gelen teklifi, Zayn gibi herkesi şoka sokmuştu. Düğün haberini vermek için Trisha'nın yanına gittiklerinde Trisha önce çok şaşırmış fakat daha sonra, annelik iç güdüsü olarak aralarındaki bu şeyi hissettiğinden bahsetmişti -Zayn'in bile farkına varması uzun zaman alımışken, annesi her şeyi önceden fark  etmişti- ve evden çıkarken onları gözleri dolu dolu uğurlamıştı.

Liam'ın annesi ise sakin kişiyi oynuyordu ve sanki Liam'ın duygularını onunla birlikte yaşamışçasına, uzun zamandır biliyor gibi görünüyordu.

Harry ve Louis'in yanına gittiklerinde Louis, Liam'a tahmin ettiğini söylerken; Harry, Zayn'i kenara sıkıştırmış çifte düğün hayallerini anlatıyordu.

Düğün haberini, Harry'nin kurduğu hayallerden duyan Gemma, "bende önce mi evlenemezsiniz, benim evlenmemi bekleyin" gibi söylenmelerde bulunuyordu.

Dediğini yaptıran Harry ve ona uyan Zayn ile, Liam ve Louis de onların dediklerini yapmış ve koskocaman ama koskocaman bir salonda düğün ayarlamışlardı.
Davet edilmeyen bir kişinin bile kalmadığından emin olunmuştu.

Iki masa vardı ve iki ayrı düğün pastası. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüşken, Zayn şükretmekten, Liam ise endişlenmekten kendisini alamıyordu. Her şey o kadar uzaktı ki ona. Rüya olmasından korkuyordu.

Ama evet dediklerinde, yeminlerini ettiklerinde ve en çok da Zayn'in alnından öptüğünde rüya olmadığının farkına vardı. Ve Dünya'daki en şanslı kişi olduğunun.

Anneleri misafirleri karşılarken, Louis'in kardeşlerinin etrafta koşuştuğunu gören Zayn'in kardeşleri onlara göz kulak olmaya çalışırken, Liam'ın ve Harry'nin ablası köşede bir şeyler konuşurken Liam ve Zayn de birbirini seyrediyordu. Çünkü birbirlerine sahip olmaları en güzel şeydi.

Ileride çocuklarının ve küçük küçük köpeklerinin bahçede oynadıkları bir hayal dolanırken akıllarında, birbirlerinin gözlerine bakarak gülümsüyorlardı.

Aşk, buydu.

Aşk onların kendisiydi.

Buddy ||Ziam||Where stories live. Discover now