Femti - holy water

4.9K 154 169
                                    


NB: i dette kapittelet vil det være seksuelle scener, les på eget ansvar. Ikke sånn alt for drøyt altså, men tenkte jeg skulle si ifra:)))(( ANER DETE HVOR KLEINT DETTE ER FOR MEG ELLER FYF, JAJA ÆSJ LA GÅ

~*~*~

Kelseys pov

Lite visste jeg om at livet mitt veldig snart skulle bli snudd opp ned og til alle kanter, at alt snart skulle forandre seg.

Men det skulle ikke gå galt helt enda.

Etter middagen drar vi hjem til Jason. Vi prater litt med de andre guttene om hvordan vi har hatt det, før vi går opp på rommet til Jason.

Før vi dro fra restauranten, kom kokken ut for å hilse på oss. Jeg kjente han igjen fra ett av bildene på veggen. Han var utrolig hyggelig, og snakket masse om hvor koselig han syntes det var at jeg og Jason hadde funnet hverandre.

Og så ba Jason meg til ballet. Han var så søt da han spurte, nesten litt sjenert og usikker. Jeg svarte åpenbart ja uten å nøle.

Jeg lukker døren bak oss og hopper opp i sengen til Jason og sukker. "Takk for en nydelig kveld, Jason," smiler jeg og legger meg til rette i sengen.

Jason kommer bort og legger seg ned ved siden av meg. Jeg åler meg inntil han og legger hodet mitt mot brystet hans, Jason legger armene sine rundt meg.

"Det var en glede å få ta deg med ut." Han kysser meg på toppen av hodet.

Plutselig ler jeg.

"Hva?" smiler Jason. Jeg vrir hodet opp og ser på han.

"Jeg kommer ikke over at kokken lot oss spise McDonald's," ler jeg.

"Han er ganske kul, ja," sier Jason.

Jeg hører regnet tromme mot vindusruten. Gardinene er trukket for og skjermer oss fra verden rundt. Det er bare oss to nå. Jeg elsker sånne stunder.

"Kan jeg låne noen klær? Jeg er lei av denne kjolen," sier jeg og kaver meg over Jasons kropp. Han slår meg lett på rumpa mens jeg klatrer over han. Jeg geiper til han, og går bort til klesskapet hans. Så åpner jeg dørene og graver gjennom skuffene hans på jakt etter en behagelig joggebukse og en hettegenser eller et eller annet som kan passe meg.

Jeg finner til slutt en hettegenser, og velger å droppe bukse. Den er jo så lang likevel.

Det er nesten så jeg kan kjenne Jasons blikk brenne i meg mens jeg drar glidelåsen på kjolen ned. Jeg lar den skli langs kroppen min, falle ned på gulvet, og står nå i kun undertøy. Det kribler litt i magen.

Jeg smiler, og trekker genseren over hodet før han rekker å stirre for lenge. Den er komfortabel og myk mot huden.

Jeg snur meg mot Jason. Han sitter med ryggen lent mot veggen og ser på meg med mørke øyne. Øyne fylt med begjær.

"Så," begynner jeg, "hva vil du gjøre?"

Jeg vet hva han vil gjøre. Og jeg vil også. Han skjønner på måten jeg sier det på at jeg ikke egentlig lurer på hva han vil gjøre.

We need some holy water for what we're about to do.

I løpet av noen sekunder, har han reist seg og er på vei bort til meg. Jeg flirer og legger armene mine rundt nakken hans når han har kommet nærme nok.

Hard loveWhere stories live. Discover now