capitolul 7

1.9K 194 6
                                    

   Ma aseaza repede pe pat , incepand sa imi sarute salbatic buzele . Degetele sale lungi si reci s-au strecurat pe sub camasa mea , începând sa imi invarta sfarcurile intarite intre degete .
  Gemetele mele se auzeau in toata camera , satisfacandu-l pe saten. Un zambet pervers imi apare pe fata cand o idee imi veni in minte. Dintr-o miscare , ajung deasupra sa si incep sa imi frec bazinul de partea de jos a pantalonilor sai . Zambesc in coltul gurii si il vad cum isi musca buza de jos. Imi dau jos camasa , procedând la fel si cu tricoul sau negru . Imi plimb degetele pe pieptul sau fierbinte si incep sa plasez saruturi pe pielea sa catifelata.

  "Ah , pisicuto , daca nu treci mai repede la actiune , nu cred ca ma mai pot abtine mult !" spune printre gemete si imi apuca cureaua de la pantaloni .

   Il opresc din activitate si ii fac semn ca vreau sa o fac singur .
  Imediat ajungem amandoi dezbracati , eu continuand cu miscarile circulare pe langa membrul sau intarit. Palmele sale mari imi prind fesele si le apropie de membrul lui .

   "A-ah !" gem puternic cand il simt in mine .

  Acesta isi musca puternic buza de jos si incep sa imi misc soldurile in fata si in spate.

  "Mmm , pisicuto !" geme satenul si ma saruta apasat.

   Limba lui a pornit un dans erotic cu a mea , firicele de saliva alunecandu-mi pe barbie.
  Rupe sarutul si pare ca a pornit in cautarea unui anumit obiect. Il gaseste in buzunarul din spate al blugilor . Ma opresc din miscat si ma uit curios la el . Avea in mana telefonul ...

  "Ce vrei sa faci ?"
 
   Se uita pervers la mine si imi face semn sa continui . Fac intocmai si un 'clic' Imi atrage atentia . Ma opresc din nou si astept sa imi raspunda .

  "Of , pisicuto , vreau sa mi te amintesc de acum in colo !"

   Buzele mele formeaza un 'o' si zambesc in coltul gurii. Miscarile mele au crescut , gemetele noastre contropindu-se .

  Ehee , ce parere aveti de nebunii astia ? :33

One Night Stand ✔ {taekook}Onde histórias criam vida. Descubra agora